βρηκα επεισοδια απο εναν που σιγουρα δεν εχουμε
+15
giannhsgr
GokaiSilver99
Neo-RedRanger
Mahad7
Nikolas 200
rainbow_326
antonito91
falconara90
CMPunk
MCygo13
Zer0
johnny_salonica
Green Rider
chrys97
BnsGoldRanger
19 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
- Zer0Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Απ: βρηκα επεισοδια απο εναν που σιγουρα δεν εχουμε
Τετ Οκτ 01, 2014 11:06 am
ειδες ο θεος μας αδικει κατι του καναμε και δινει αλλου τα επεισοδια
Τετ Οκτ 01, 2014 11:33 am
Πάμε καλά...; Να ζητάει λεφτά γι αυτό;;; Ε όχο και πάλι όχι....Αυτός θα έπρεπε να πληρώνει εμάς κι όχι εμείς αυτόν.
- Nikolas 200Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 294
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2014
Τόπος : Αρχάγγελος Ρόδου
Τετ Οκτ 01, 2014 2:00 pm
Μια χαρά τα λες!!!!Ας πάει να χεσ*τει αυτός ο μ@λ@κ@ς!!!!BnsGoldRanger έγραψε:γραψτε τον στα τετοια σας, μαπα τυπας για πεταμα . εμεις δηλαδη που εχουμε βαλει τονους επεισοδιον τι πρεπει να κανουμε να γινομασταν εκατομυριουχοι? εδω ειμαστε ολοι μια παρεα και οτι εχεις ο καθενας το μοιραζετε με τους αλλους γιατι εχουμε εναν κοινο σκοπο την λατρεια μας προς αυτους τους ηρωες! λευτα και μ@λακιες..
Τετ Οκτ 01, 2014 2:12 pm
Και πολλή αξία του δώσαμε παιδιά....Μια καλή καταγγελία χρειάζεται μπας και στρώσει...
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Τετ Οκτ 01, 2014 5:15 pm
απλα μην ασχοληστε τελος.
- Nikolas 200Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 294
Ημερομηνία εγγραφής : 26/03/2014
Τόπος : Αρχάγγελος Ρόδου
Πεμ Οκτ 02, 2014 3:55 pm
Ώραια σκέψη!!!!!!Neo-RedRanger έγραψε:Και πολλή αξία του δώσαμε παιδιά....Μια καλή καταγγελία χρειάζεται μπας και στρώσει...
- GokaiSilver99New Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2014
Παρ Οκτ 24, 2014 6:43 pm
στο public πουλανε μεταγλωτισμενα τα 3 πρωτα dvd ΜΜΠΡ δυο Ζεο (αλιεν ρειντζερς) και 2 τουρβο (με λιγο τραβιγμενη τιμη βεβαια αλλα ειναι καλητερη απο 20 ευρω μονο 1 επεισοδιο)
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Παρ Οκτ 24, 2014 7:57 pm
παιδια εχει δικιο επισης βρηκα αυτο στα public αλλα δεν ξερω αν ειναι στα ελληνικα http://www.public.gr/product/films/dvd/tv-series/power-rangers-classixx-s2/prod5160634pp/
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Πεμ Φεβ 19, 2015 1:19 am
μια ομορφη καλυσπερα παιδια ειδα λιγο το ποστ τι λεει το παλικαρι αν ψαχνει τραγουδια του 90 εχω χιλιαδες αλλα διαφιμις του 90 οπως πχ αν εχει καποιο λινκ να δω τι παιζει να τσεκαρω να δω μην εχψ τιποτα να κανω upload και να σας στο στυλο να τσεκαρεται και να του το διξεται
- jimavrasΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 167
Ημερομηνία εγγραφής : 05/06/2014
Τρι Μαρ 17, 2015 12:34 pm
Πραγματικά υπάρχουν τέτοιοι τύποι;;;;
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Πεμ Μαρ 26, 2015 3:18 am
αστα να πανε φιλαρακι ...
- Xrysovalantis 2@@Super Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 585
Ημερομηνία εγγραφής : 04/12/2014
Πεμ Μαρ 26, 2015 12:17 pm
Μπορείς να του στείλεις τις διαφημίσεις και να μας δώσει τα επεισόδια!!!!giannhsgr έγραψε:μια ομορφη καλυσπερα παιδια ειδα λιγο το ποστ τι λεει το παλικαρι αν ψαχνει τραγουδια του 90 εχω χιλιαδες αλλα διαφιμις του 90 οπως πχ αν εχει καποιο λινκ να δω τι παιζει να τσεκαρω να δω μην εχψ τιποτα να κανω upload και να σας στο στυλο να τσεκαρεται και να του το διξεται
- gt1993Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2013
Τόπος : Κυπρος
Σαβ Μάης 23, 2015 4:18 pm
Εγω νομιζω οτι πρεπει να του εξηγησει καποιος οτι δεν θα βρει αλλου αγοραστη για αυτες τις σειρες που υποτειθεται εχει, ακομη και στο ebay να τις βαλει και να ζητα τρελα λεφτα η αγορα ειναι περιορισμενη σε Κυπρο και Ελλαδα που δεν νομιζω να βρεθει αγοραστης που ειναι προθημος να δωσει τα λεφτα που θελει.
Πειτε του 5ευρω το επεισοδιο και καλα του ειναι στο κατω κατω δεν ειναι καν δικα του και δεν θα χασει κατι αν τα μοιραστει και με αλλους, μονο κερδισμενος βγαινει.
Θα μπορουσαμε να μαζεψουμε απο ολα τα μελη του PRIG ενα μικρο ποσο και να του τα αγορασει καποιος που μπορει να ερθει σε προσωπικη επαφη μαζι του και να ελεξει πρωτα τα επεισοδια ενα ενα αν οντως τα εχει. Ετσι ωστε να συμπληρωθουν τα κενα στις σειρες μας.
Δυστυχως δεν μπορω να το αναλαβω προσωπικα αφου ειμαι απο Κυπρο παρολο που εχω πολυ εμπειρια σε αγοραπωλησιες στο Ebay και θα το ηθελα πολυ.
Πειτε του 5ευρω το επεισοδιο και καλα του ειναι στο κατω κατω δεν ειναι καν δικα του και δεν θα χασει κατι αν τα μοιραστει και με αλλους, μονο κερδισμενος βγαινει.
Θα μπορουσαμε να μαζεψουμε απο ολα τα μελη του PRIG ενα μικρο ποσο και να του τα αγορασει καποιος που μπορει να ερθει σε προσωπικη επαφη μαζι του και να ελεξει πρωτα τα επεισοδια ενα ενα αν οντως τα εχει. Ετσι ωστε να συμπληρωθουν τα κενα στις σειρες μας.
Δυστυχως δεν μπορω να το αναλαβω προσωπικα αφου ειμαι απο Κυπρο παρολο που εχω πολυ εμπειρια σε αγοραπωλησιες στο Ebay και θα το ηθελα πολυ.
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Δευ Ιουν 29, 2015 7:13 pm
παιδια εγω δεν εχω θεμα βαζω 10 euro για δυο επισοδια αν θελει και καποιος αλλος ας στηλει pm στους admin να μιλησουμε
- koko87New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 10/03/2012
Τετ Ιουν 23, 2021 3:28 pm
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης