power rangers Movie Greek sub
+5
johnny_salonica
rainbow_326
Green Rider
BnsGoldRanger
djagripnos
9 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- djagripnosBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2010
power rangers Movie Greek sub
Τετ Απρ 02, 2014 8:35 pm
καλισπερα να ρετησο κατι απο ταινιες power rangers exw vrei power rangers turbo movie kai tin
Mighty Morphin Power Rangers The Movie
να ροτισο μεσα στο σιτε εχει μεταφρασμενες και αλλες ταινιες power rangers γιατι εχω δει στο youtube και αλλες ταινιες power rangers και θελω να ξερω αν το forum εχει και μεταφρασμενες και υπολιπες ταινιες στους
Mighty Morphin Power Rangers The Movie
να ροτισο μεσα στο σιτε εχει μεταφρασμενες και αλλες ταινιες power rangers γιατι εχω δει στο youtube και αλλες ταινιες power rangers και θελω να ξερω αν το forum εχει και μεταφρασμενες και υπολιπες ταινιες στους
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Απ: power rangers Movie Greek sub
Τετ Απρ 02, 2014 11:21 pm
οχι φιλε μου, 2 ταινιες εχουν βγει και οι δυο ειναι με ελληνικους υποτιτλους.
Πεμ Απρ 03, 2014 12:18 am
Δεν παίχτηκε ποτέ η 1η ταινία μεταγλωττισμένη ούτε στον ΑΝΤ1 ούτε στα σινεμά. Αυτό το εγγυώμαι. Είχα γράψει σε κασέτα πως γυρίστηκε η ταινία και μόνο αυτό μεταγλώττισε ο ΑΝΤ1 και το είχα δώσει στα παιδιά για μετατροπή/ανέβασμα
Των Τurbo παίχτηκε μεταγλωττισμένη αλλά δεν την έχουμε βρει ακόμα μετά από τόσα χρόνια γαμώτο
Των Τurbo παίχτηκε μεταγλωττισμένη αλλά δεν την έχουμε βρει ακόμα μετά από τόσα χρόνια γαμώτο
- djagripnosBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 26/05/2010
Πεμ Απρ 03, 2014 12:49 am
το ξερω τα εχω δει με υποτιτλους δεν ειχα θεμα απλα εδω εχεται μεταφρασει και αλλες ταινιες power rangers γιατι υπαρχουνε και αλλες εχω δει στο youtube αν πατισεις θα δεις
Πεμ Απρ 03, 2014 1:14 am
η ταινία των samurai υπάρχει μεταγλωττισμένη, αν και είναι τηλεταινία αυτή. Δεν υπάρχουν άλλες ταινίες στους power rangers. Μην μπερδεύεσαι με τους super sentai που έχουν καμιά εκατοστή
- rainbow_326Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
Δευ Απρ 14, 2014 3:20 pm
Για την 1η ταινία, δεν θα παραδεχτώ πως δεν μεταγλωττίστηκε μέχρι να βρω την εγγραφή που είχα κάνει από τον Ant1 to 95-96, δεν μου έρχονται εικόνες στο μυαλό εάν είχε υπότιτλους ή μεταγλώττιση, για την Turbo δεν γνωρίζω, είχα σταματήσει να βλέπω φανατικά εκείνη την περίοδο
Δευ Απρ 14, 2014 3:50 pm
Είμαι 100% σίγουρος πως έχεις στο μυαλό σου το Mighty Morphin Power Rangers The Movie Secrets Revealed, που όντως μεταγλώττισε ο Αντ1 και μετέδωσε την περίοδο των Χριστουγέννων του 95. Το έχω γράψει σε βιντεοκασσέτα και πίστεψε με, ήμουν τόσο πωρωμένος τότε, που αν παιζόταν η ταινία στην τηλεόραση θα την έγραφα σίγουρα.
Δευ Απρ 14, 2014 7:57 pm
εγώ είμαι 1000% σίγουρος πως δεν παίχτηκε ποτέ μεταγλωττισμένη η 1η ταινία. Ο ΑΝΤ1 με υπότιτλους την έδειξε και βιντεοκάσετα που είχα νοικιάσει πάλι με υπότιτλους ήταν. Ναι αυτό που λέει ο Γιάννης ήταν μεταγλωττισμένο. Εγώ ο ίδιος το είχα γράψει σε κασέτα και σας το έχω δώσει
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Δευ Απρ 14, 2014 9:00 pm
εγω θυμαμε οταν ημουν μικρος εβαλε στο mega το mighty morphin power rangers movie με ελληνικους υποτιτλους.
Δευ Απρ 14, 2014 9:43 pm
Κάποτε το είχαμε ξανασυζητήσει το θέμα και συμφωνούσα ότι η ταινία παίχτηκε στο Mega (και αργότερα στο Μακεδονία) και όχι στον Ant1. Η μόνη λύση είναι να βρούμε τηλεοπτικά προγράμματα της τότε εποχής...
Δευ Απρ 14, 2014 11:14 pm
απίστευτο μου ακούγεται αυτό που λέτε. Εχώ θυμάμαι πως έδειξε το πως γυρίστηκε στον ΑΝΤ1 τότε και κάποια στιγμή την ταινία. Καλά το ΑΝΤ1 έδειχνε mmpr και την έδειξε το Μega? Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Αν πάρετε τηλέφωνο τον ΑΝΤ1 ή το Mega λέτε να θυμούνται ή να κρατάνε αρχείο?
Δευ Απρ 14, 2014 11:57 pm
παιδια δεν ξερω στην μακεδονια την εχω δει και θυμαμαι σιγουρα αλλα για τον αντ1 κ εγω δεν ειμαι σιγουρος νομιζω ηταν στο μεγκα μπορει και στο σταρ!
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Απρ 15, 2014 1:26 am
για μακεδονία tv βάζω το χέρι μου στη φωτιά τη θυμάμαι με υπότιτλους,για των τούρμπο δεν έχω ιδέα αν την έδειξαν...
Τρι Απρ 15, 2014 2:37 pm
Τούρμπο στο Mega με υπότιτλους. Κυριακάτικο μεσημέρι...
Τρι Απρ 15, 2014 2:49 pm
παιδια τουρμπο την εχω σε κασσετα με το σημαδι του αντ1 αν θελετε σας την στελνω κιολας την ειχε βαλει στον αντ1.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης