Πώς σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο;
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Πώς σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο;
Πεμ Μαρ 06, 2014 12:16 pm
After Ticket warns the ToQgers that the Ressha trains will not wait for them, Kagura is left behind and despite her fears must take on Chain Shadow by herself.
βαζω χαλια εχει την ροζ ranger, αν δεν πιστεψει δεν μπορει να κανει τιποτα, πιστευει οτι ειναι δυνατη και γινεται, ελεος
(αναρωτιεμαι με ποια λογικη το πανε η ιαπωνεζοι αν ειναι ετσι πιστευω οτι εχω ολα τα επεισοδια των power rangers στα ελληνικα και τωρα θα μου εμφανιστουν σε hd εκδοση )
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Απ: Πώς σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο;
Σαβ Μαρ 08, 2014 1:08 am
Προσπαθω να την μισισω αλλα δεν μπορω παρολα αυτα το επεισοδιο ηταν κακιστο
Σαβ Μαρ 08, 2014 12:59 pm
δεν ξέρω από τα προηγούμενα δύο μου φάνηκε καλύτερο εμένα γιατί έχει κάποιο ενδιαφέρον πλέον αυτό που είπε ο τύπος στο τραίνο πως δεν θυμούνται τίποτα γιατί πέρασε ghost train από την πόλη τους. Κατά τ'άλλα στολές, δυνάμεις, zords τα ίδια χάλια. Μην πω με τι έμοιαζε να έχει πάθει το megazord σε κάποια φάση, έχουμε και μικρά παιδιά
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 14, 2016 11:52 am
Το παρατήρησα και εγώ, πραγματικά ποίος σκέφτηκε οτι ήταν καλή ιδέαGreen Rider έγραψε: Μην πω με τι έμοιαζε να έχει πάθει το megazord σε κάποια φάση, έχουμε και μικρά παιδιά
Θα πω το καλύτερο εως τώρα, πολύ καλή ιδέα ο τύπος με το φέρετρο και το ανατριχιαστικό τραγουδάκι του.
Το Zοrd πραγματικά δε μου αρέσει καθόλου.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης