Αν πέθαινε ο Τόμμυ και δεν έχανε απλά τις δυνάμεις του
+8
XameR_GT
ninetales
antonito91
falconara90
plousmike
redgoldjason
gantonis
Green Rider
12 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Αν πέθαινε ο Τόμμυ και δεν έχανε απλά τις δυνάμεις του
Τρι Αυγ 07, 2012 3:25 pm
Σαν τον Burai ε; Θα γινόταν πιο συγκινητικό αλλά επιδή οι ΠΡ απευθύνονται σε παιδιά ως επί το πλείστον δε νομίζω ότι θα υπήρχε ποτέ τέτοια πιθανότητα. Ενώ οι Super Sentai έχουν πιο ενήλικο ύφος.
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Τρι Αυγ 07, 2012 3:27 pm
Εκτος απο τον θανατο της Kendrix στους lost galaxy(αλλα στο τελος αναστηθηκε,δεν εχουμε δει καπου αλλου σκοτωμο στους rangers.
Τρι Αυγ 07, 2012 3:31 pm
ναι δυστυχώς, καταραμένοι soft αμερικάνοι...
- redrangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 335
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Δευ Ιουλ 22, 2013 1:02 pm
Πιστευω οτι δεν συγκρινεται ο τομμυ με τον τζεησον. ο τζεησον ειχε μια δυναμικοτητα ενα αρχηγηλικι κλπ. του πηγαινε να ειναι αρχηγος. ο τομμυ ειχε πολλες ανασφαλειες.
Για καποιο λογο ομως ο ηθοποιος εγινε παραπολυ αγαπητος στο κοινοπ και τον ηθελαν πολυ πισω, γι αυτο και ο σαμπαν τον ξαναφερε πισω.
Δεν θα ηθελα να τον δω φυσικα να πεθαινει, αλλα βεβαια δεν μου αρεσε που ο αγαπημενος μου κοκκινος εφυγε τοτε. Απωλεια!!
Πιστευω οτι ηταν λιγο υπερβολικη η αντιδραση του κοσμου γυρω απο τον τομμυ τι λετε;
Για καποιο λογο ομως ο ηθοποιος εγινε παραπολυ αγαπητος στο κοινοπ και τον ηθελαν πολυ πισω, γι αυτο και ο σαμπαν τον ξαναφερε πισω.
Δεν θα ηθελα να τον δω φυσικα να πεθαινει, αλλα βεβαια δεν μου αρεσε που ο αγαπημενος μου κοκκινος εφυγε τοτε. Απωλεια!!
Πιστευω οτι ηταν λιγο υπερβολικη η αντιδραση του κοσμου γυρω απο τον τομμυ τι λετε;
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης