Πώς σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο;
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Πώς σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο;
Δευ Φεβ 24, 2014 11:42 pm
The ToQgers arrive at a train station taken over by the Shadow Line which has been renamed "Kettougahara" controlled by the Shadow Line's Sabre Shadow who makes everyone duel. Right and the others do their hardest to protect a boy who is scared at what the Shadow Line has done to his neighborhood and figure out a way to end the Shadow Line's control.
πειτε την αποψη σας, πως σας φανηκε το επεισοδιo;
θα πω καλο σχετικα με το πρωτο επεισοδιο πολυ καλο.
ηταν ωραιο το δευτερο επεισοδιο μου αρεσε πολυ
Απ: Πώς σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο;
Πεμ Φεβ 27, 2014 12:13 pm
Λέω μέτριο. Δεν ήταν τόσο χάλια όσο το πρώτο αλλά και πάλι δεν αντέχονται οι στολές και το άθλιο πολύχρωμο megazord που έχουν...
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πεμ Φεβ 27, 2014 7:15 pm
Μετριο ηταν ενταξει σε γενικες γραμμες αλλα εχω να κανω μια ερωτιση o right εχει καπια εμονη με το ροζ συνεχια αυτο περνει
Πεμ Φεβ 27, 2014 10:01 pm
μου τη σπάει που πάλι ο μπλε είναι ο χαζούλης της υπόθεσης. Γιατί βάζουν ταμπέλες στα χρώματα? Ελεος..
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πεμ Φεβ 27, 2014 10:29 pm
Γιατι ο κοκκινος ειναι καμια ιδιοφυια?Ο πρασονος ειναι ο μονος λογικος η κιτρινη ποιος νιαζεται για αυτη και η ροζ το μονο που χριαζεται ειναι να πιστεψει οτι μπορει να τα κατεφερει και το κανει
Παρ Ιουν 27, 2014 12:35 pm
Αρκετά καλύτερο από το πρώτο. Αρχίζει η σειρά να βγάζει ένα πιο dark story. Αν εξερέσουμε το γεγονός οτι το megazord πρέπει να είναι απο τα πιό χάλια αυτων των δυο δεκατιών.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 14, 2016 11:27 am
Πολύ καλό θα πω, μπήκε και το μυστήριο με την πόλη τους. Επίσης εδώ κατάλαβα οτι ο ένας είναι πιό χαζός απο τον άλλο ( με εξαίρεση τον Hikari)
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης