Σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια των Power Ranger
+2
gantonis
Red Forever
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Σχετικά με τα βιντεοπαιχνίδια των Power Ranger
Κυρ Σεπ 12, 2010 4:57 pm
^Σοβαρά;Θα κάτσω αν το ψάξω αν και δεν έχω δει κάτι από την Namco,όσον αφορά Sentai και Rangers.
Κυρ Σεπ 12, 2010 7:00 pm
Εχεί υπογράψει συμβόλαιο με την Saban για νέο παιχνίδι, νομίζω και με την Τοei, δεν είμαι σίγουρος. Οπως και να'χει όμως ας προσπαθήσουμε δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα
Κυρ Σεπ 12, 2010 7:32 pm
^Αυτό είναι το σίγουρο,γι’αύτο και το έφτιαξα.Προσωπικά έχω χάσει τη εμπιστοσύνη μου στην Namco-Bandai μιας και έχει γίμει σαν την Disney και φέρεται σε όλους σαν να είναι σκλάβοι...αλλά αυτό είναι για άλλη ώρα.Μήπως ξέρουμε ποίο στούντιο της Namco-Bandai θα το φτίαξει;Εύχομαι η Banpresto μιας και κάνει καλή δουλεια.
Το θέμα είναι οτι τούλαχιστον τρείς εταιρίες[ιαπωνικές] έχουν ζητήσει άδεια από την Toei και την Saban για να φτίαξουν παιχνίδια Sentai/Rangers οπότε η Koei δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Το θέμα είναι οτι τούλαχιστον τρείς εταιρίες[ιαπωνικές] έχουν ζητήσει άδεια από την Toei και την Saban για να φτίαξουν παιχνίδια Sentai/Rangers οπότε η Koei δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Δευ Σεπ 13, 2010 8:31 pm
Μακάρι να είναι σαν το soul calibur το παιχνίδι πάντως ή να δούμε έξτρα χαρακτήρα από τους Samurai Rangers στο Soul Calibur 5!
Τρι Σεπ 14, 2010 3:52 pm
Πιο εύκολο μου φαίνεται να είναι ένα Beat'em up,είτε 2D είτε 3D.Από την άλλη δεν είναι καθόλου απίθανη η περίπτωση να το κάνουν σαν το Kamen Rider Climax Heroes OOO και να το αναλάβει Eighting,μιας και ανέλαβε το προηγούμενο.
Εύχομαι να βγεί στο/και στο PSP μόνο γιατί τα GameBoy έχουν δει υπερβολικά πολλά παιχνίδια με Rangers.
Εύχομαι να βγεί στο/και στο PSP μόνο γιατί τα GameBoy έχουν δει υπερβολικά πολλά παιχνίδια με Rangers.
Τρι Σεπ 14, 2010 9:16 pm
Ναι ήμαρτον. Δεν έχει βγει ούτε ένα. Μόνο στο PS2,PS1 από sony
Τρι Σεπ 14, 2010 10:43 pm
Και αυτά ήταν παράλληλης κυκλοφορίας και σε άλλες κονσόλες...άντε γεία όσον αφορά την Sony,που είναι και λίγο περίεργο.
Να δούμε όμως.
Να δούμε όμως.
Τρι Σεπ 14, 2010 11:47 pm
Ειδικά το super legends δεν το χωρά ο νους μου πως δεν βγήκε στο psp παρά μόνο στο PS2. Το παιχνίδι είναι κουτί για φορητές κονσόλες με το side scrolling platform/beat em up gameplay του(Tι μαθαίνει κανείς αμά διαβάζει Gamepro )
Τετ Σεπ 15, 2010 12:20 am
Ναι...από την άλλη βέβαια καλύτερα μιας και τώρα έχουμε μια παραπάνω δικαιολογία για να βγει παιχνίδι με Rangers στο PSP.
...Δεν ξέρω,αλλά μου φαίνεται οτι αν το παιχνίδι έχει τους Samurai Rangers θα του πηγαινε περισσότερο να είναι Stylish Action[σαν το Devil May Cry] μιας και οι σαμουράι είναι και σχεδόν συνώνυμοι του στυλ στην Ιαπωνία. :rpm1: :rpm5:
...Δεν ξέρω,αλλά μου φαίνεται οτι αν το παιχνίδι έχει τους Samurai Rangers θα του πηγαινε περισσότερο να είναι Stylish Action[σαν το Devil May Cry] μιας και οι σαμουράι είναι και σχεδόν συνώνυμοι του στυλ στην Ιαπωνία. :rpm1: :rpm5:
- tasos5488New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 92
Ημερομηνία εγγραφής : 31/10/2011
Παρ Νοε 11, 2011 2:41 pm
ena mono exw paiksei kai auto polu palia sto nintendo, gia tin epoxi tou kalo itan...
- tsironickPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 222
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2011
Κυρ Μαρ 15, 2015 11:53 am
δε θυμαμαι να ειχα καποιο
- staraniiaPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 100
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2021
Παρ Ιουλ 02, 2021 6:10 pm
φυσιολογικα οι ρειντζερς θα βγαλουν και αλλα βιντεοπαιχνιδια αφου εχουν ακομα φανατικο κοινο.
Τρι Ιουλ 27, 2021 12:32 pm
παρτε battle of the grid τα σπαει!
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης