Kamen Rider Climax Heroes OOO
4 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Kamen Rider Climax Heroes OOO
Τρι Δεκ 07, 2010 11:55 pm
Οχί ποτέ. Προτιμώ να περιμένω. Εξάλλου υπάρχουν άπειρα καλά παιχνίδια να παίξεις μέχρι να βγει κάτι στην Αμερική ή στην Ευρώπη
Θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστά μεταφρασμένα και να μην δω ούτε ίχνος από γιαπωνέζικα γράμματα, μου τη δίνει στα νεύρα. Θέλω να καταλαβαίνω τι λέει πάντα
Θέλω να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστά μεταφρασμένα και να μην δω ούτε ίχνος από γιαπωνέζικα γράμματα, μου τη δίνει στα νεύρα. Θέλω να καταλαβαίνω τι λέει πάντα
Τετ Σεπ 21, 2011 2:09 pm
Λοιπόν,ξαναπαίζοντας πρόσφατα το παιχνίδι διαπίστωσα οτι κάποια αρχεία φωνής έχουν glitch και δεν παίζουν σε σχέση με το Climax Heroes,και αυτό υπάρχει από την μετάβαση του PS2 στο Wii με το W...αναρωτιέμαι αν θα το φτιάξουν τώρα μιας και οι μάχες είναι σχετικά ήσυχες σε σχέση με του πρώτου Climax Heroes.
Επίσης θα ήταν φοβερό να φτιάξουν κάτι σαν το video mode του Dissidia...θα τα σπάει να καταγράφεις τις μάχες σου.
Επίσης θα ήταν φοβερό να φτιάξουν κάτι σαν το video mode του Dissidia...θα τα σπάει να καταγράφεις τις μάχες σου.
Τετ Σεπ 21, 2011 3:09 pm
Αυτό που γράφω έχει πάψει να ισχύει καιρό τώρα. Εξάλλου πλέον ελάχιστα καλά παιχνίδια βγαίνουν εκτός Ιαπωνίας δυστυχώς. Οπότε αναγκαστικά παίζω και γιαπωνέζικαGreen Ranger έγραψε:Οχί ποτέ. Προτιμώ να περιμένω. Εξάλλου υπάρχουν άπειρα καλά παιχνίδια να παίξεις μέχρι να βγει κάτι στην Αμερική ή στην Ευρώπη
Τετ Σεπ 21, 2011 3:45 pm
Εννοείς μόνο στα φορητά.Όσον αφορά τις μεγάλες κονσόλες το 99.99% των Ιαπωνικών βγαίνει και εδώ...εκτός πια και αν είναι κανένα πολλύ περίεργο παιχνίδι με πολλύ...ερμ...σαν το Hyper Dimension neptunia...που ακόμα και αυτό βγαίνει εδώ.
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης