Οι πιο όμορφες Power Rangers
+31
ZaneX
Leo7Galactic
MCygo13
Costascss
antwnhoss
bruce wayne tasos
BATNICK
Xrysovalantis 2@@
jimavras
tsironick
redrangre
powerranger
PAULKAP98
chrys97
GEOHERO
Darkman16
chrys
Neo-RedRanger
power24red
falconara90
plousmike
tasos5488
XameR_GT
Zeo45
lelouch
ninetales
antonito91
Skyranger
BnsGoldRanger
gantonis
Green Rider
35 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- SkyrangerSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 610
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Απ: Οι πιο όμορφες Power Rangers
Τετ Φεβ 16, 2011 9:20 pm
Μα τις αναφέραμε ήδη αυτές πιο πριν, εννοείται...
Ο Δημήτρης (Green Ranger) έβαλε φωτο της Κίρα κ της ''Astronema''. Η Karone (Lost Galaxy) είναι η Astronema όταν έγινε καλή κ Ranger. Eμένα μου είχε αρέσει κ η Ashley (Tracy lynn Cruz), γιατί όχι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παρεπιπτόντως, διάβασα στο Rangerboar κ στο Rangercrew μια συνέντευξη του Johnny Yong Bosch (Adam) που υποστηρίζει οτι όταν είχαν σχέση, αυτή τον απατούσε και του πήρε κ το αυτοκίνητο του κ δεν του το επέστρεψε ποτέ όταν χωρίσαν! Επίσης λέει οτι χάρη σε αυτόν γνώρισε τους παραγωγούς των Rangers και πήρε τον ρόλο και μετά τον χώρισε! Αν δεν είναι παραποιημένη η συνέντευξη κ αν δεν κάνει πλάκα ο Johny ή συκοφαντίες, τότε η τύπισα είναι πραγματικά απαίσια!!!! ( Ωχ! Κ εγώ της αφιέρωσα τόσες φωτό εδώ...) Έγινε τεράστιο θέμα στο εξωτερικό, γιατι ο Adam είναι πάρα πολύ δημοφιλής (αν κ εγώ πάντα προτιμούσα τον Zack σαν Black Ranger). Η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση. Ποιος ξέρει? Αλήθεια ή ψέμματα? Toυλάχιστον στο σύμπαν των Power Rangers ήταν μια χαρά ως Ashley. Η ηθοποιός που την υποδύεται είχε γνωριστεί με τον ''Adam'' στα γυρίσματα των mmpr, 3η σεζόν, οπου αυτή ήταν μεταξύ άλλων ως κομπάρσος στο φόντο ως μαθήτρια για 1 , 2 sec, σε 2 επεισόδια, το ένα νομίζω είναι το Χριστουγεννιάτικο ''I'm dreaming of a White Ranger''. Πληροφορίες έχει το Rangerboard κ το Ιmdb.
Ο Δημήτρης (Green Ranger) έβαλε φωτο της Κίρα κ της ''Astronema''. Η Karone (Lost Galaxy) είναι η Astronema όταν έγινε καλή κ Ranger. Eμένα μου είχε αρέσει κ η Ashley (Tracy lynn Cruz), γιατί όχι? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Παρεπιπτόντως, διάβασα στο Rangerboar κ στο Rangercrew μια συνέντευξη του Johnny Yong Bosch (Adam) που υποστηρίζει οτι όταν είχαν σχέση, αυτή τον απατούσε και του πήρε κ το αυτοκίνητο του κ δεν του το επέστρεψε ποτέ όταν χωρίσαν! Επίσης λέει οτι χάρη σε αυτόν γνώρισε τους παραγωγούς των Rangers και πήρε τον ρόλο και μετά τον χώρισε! Αν δεν είναι παραποιημένη η συνέντευξη κ αν δεν κάνει πλάκα ο Johny ή συκοφαντίες, τότε η τύπισα είναι πραγματικά απαίσια!!!! ( Ωχ! Κ εγώ της αφιέρωσα τόσες φωτό εδώ...) Έγινε τεράστιο θέμα στο εξωτερικό, γιατι ο Adam είναι πάρα πολύ δημοφιλής (αν κ εγώ πάντα προτιμούσα τον Zack σαν Black Ranger). Η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση. Ποιος ξέρει? Αλήθεια ή ψέμματα? Toυλάχιστον στο σύμπαν των Power Rangers ήταν μια χαρά ως Ashley. Η ηθοποιός που την υποδύεται είχε γνωριστεί με τον ''Adam'' στα γυρίσματα των mmpr, 3η σεζόν, οπου αυτή ήταν μεταξύ άλλων ως κομπάρσος στο φόντο ως μαθήτρια για 1 , 2 sec, σε 2 επεισόδια, το ένα νομίζω είναι το Χριστουγεννιάτικο ''I'm dreaming of a White Ranger''. Πληροφορίες έχει το Rangerboard κ το Ιmdb.
Τετ Φεβ 16, 2011 10:49 pm
Κοίτα τι έκανες τώρα, μου θύμισες αυτή που έπαιζε στην ταινία "Το κορίτσι της διπλανής πόρτας"antonito91 έγραψε:Και να μην ξεχάσω τη madison, το κορίτσι της διπλανής πόρτας πόσο θέλω να τη δώ από κοντα.......
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Τετ Φεβ 16, 2011 11:05 pm
εγω δεν μπορω να απντισω σε αυτο το θεμα
- SkyrangerSuper Ranger
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τετ Φεβ 16, 2011 11:26 pm
ninetales έγραψε:εγω δεν μπορω να απντισω σε αυτο το θεμα
Μπορείς όμως να απαντήσεις σε αυτό ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- SkyrangerSuper Ranger
Πεμ Φεβ 17, 2011 3:15 am
Nα και μερικές της υπέροχης Κimberly (Amy Jo Johnson) για να την τιμήσω μιας κ την ξεχάσατε. Ντροπή σας !!! LOL !!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- SkyrangerSuper Ranger
Πεμ Φεβ 17, 2011 3:50 am
Να κ μερικές ακόμα:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- SkyrangerSuper Ranger
Πεμ Φεβ 17, 2011 4:08 am
Nα και μια απ τις καλύτερες φωτό όλων των εποχών! (Ή τουλάχιστον δική μου! )
- lelouchPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 493
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
Τόπος : athens
Πεμ Φεβ 17, 2011 7:50 am
entaksi kira kai emily for ever
Σαβ Φεβ 19, 2011 1:37 am
emena mou aresi h maya apo lost galaxy i madison apo mystic force kai h syd apo SPD
kai h rony apo oporation overdrive
kai h rony apo oporation overdrive
Σαβ Φεβ 19, 2011 1:46 am
Η μαγια Μιλτο εχει και κατι εξαλλες γυμνοστηθη αν θες πες να στις στειλω με πμ
- SkyrangerSuper Ranger
Σαβ Φεβ 19, 2011 2:16 am
Balte ta edo na ta dei o kosmos !
- SkyrangerSuper Ranger
Σαβ Φεβ 19, 2011 2:24 am
Σαβ Φεβ 19, 2011 2:32 am
Θα στα στείλει και σένα με pm, μην μας πάρουν με τις πετρες κιόλαςSkyranger έγραψε: Balte ta edo na ta dei o kosmos !
- SkyrangerSuper Ranger
Σαβ Φεβ 19, 2011 2:42 am
Ti mou kanan tora, mou thimisan afti ti fotografisi! Erin Cahill (Pink Time Force Ranger) :
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
- top 10 power rangers series
- Power Rangers MMO
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης