Αγαπημένο Pokemon Type
5 απαντήσεις
Αγαπημένο Pokemon Type
Αγαπημένο Pokemon Type
Κυρ Νοε 24, 2013 1:39 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] |
Απ: Αγαπημένο Pokemon Type
Κυρ Νοε 24, 2013 2:14 pm
προσωπικα απο μικρο παιδια παντα ειχαμε αδυναμια στα fire type ποκεμον και για αυτο αυτα ψηφιζω. Το οτι σε καθε game pokemon που εχω παιξει παιρνω αυτο της φωτιας νομιζω τα λεει ολα
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Κυρ Νοε 24, 2013 4:48 pm
fire βέβαιααα,ειδικά ο Τσάρμαντερ αγαπημένοοος
Κυρ Νοε 24, 2013 9:27 pm
Fire βαζω και εγω γτ δεν εχουν παρα πολλες αδυναμιες .
Κυρ Νοε 24, 2013 10:53 pm
O λόγος που επέλεξα electric είναι επειδή σε όλα τα παιχνίδια πάντα έψαχνα α βρω ένα πολύ δυνατό αυτού του είδους. Είχα και πώρωση με τον picachu οπότε γούσταρα περισσότερο να βρίσκω ακόμα πιο γαμάτα pokemon από αυτό σε εμφάνιση. Της φωτιάς υπήρχαν πάντα πάρα πολλά καλά πέρα από τα starter. Αν εξαιρέσεις το blaziken και το sharizard (που δεν το επέλεξα καν στο pokemon blue!) όλα τα άλλα είναι άσχημα σε εμφάνιση. Και μένα πάρα πολλά της φωτιάς είναι τα αγαπημένα μου αλλά δεν είναι starters π.χ. Magmortar
- karapoulaPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 223
Ημερομηνία εγγραφής : 06/11/2013
Τόπος : αθήνα
Τετ Δεκ 04, 2013 3:35 pm
fire μόνο και μόνο για τον τσάρμαντερ είναι το αγαπημένο μου πόκεμον
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης