H συλλογη απο achievements & trophies σας!!
+5
just reaper
Green Rider
CMPunk
chrys97
XameR_GT
9 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Απ: H συλλογη απο achievements & trophies σας!!
Πεμ Αυγ 07, 2014 3:46 pm
και συ το βαριέσαι το ffxiiι ε?
Πεμ Αυγ 07, 2014 5:00 pm
Ρε Τζιμ, είναι απαράδεκτο, μόνο το XIII-2 αξίζει κάτι από την όλη τριλογία...
Αλλά να μην λέω και ψέματα, είναι και το στήσιμο του προτζέκτορα κλπ, τον θέλουν και οι γονείς μου για ταινίες, να προλαβαίνω να παίξω και τις μεγάλες κονσόλες(συνήθως δεν μπορώ να αφήνω κάτι τόσο μεγάλο στην μέση, για αυτό είμαι μέσα στα φορητά).
Αλλά να μην λέω και ψέματα, είναι και το στήσιμο του προτζέκτορα κλπ, τον θέλουν και οι γονείς μου για ταινίες, να προλαβαίνω να παίξω και τις μεγάλες κονσόλες(συνήθως δεν μπορώ να αφήνω κάτι τόσο μεγάλο στην μέση, για αυτό είμαι μέσα στα φορητά).
Πεμ Αυγ 07, 2014 5:08 pm
αστά να πάνε το έχω παρατήσει 3 φορές. Ντροπή πραγματικά να λέγεται final fantasy αυτό το πράγμα
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Αυγ 07, 2014 6:52 pm
Το lighting returns δεν λέει τίποτα? Κάποιοι το περίμεναν πως και πως γιατί έλεγαν ότι θα είναι εξιλέωση της σειράς.Red Forever έγραψε:Ρε Τζιμ, είναι απαράδεκτο, μόνο το XIII-2 αξίζει κάτι από την όλη τριλογία...
Πεμ Αυγ 07, 2014 7:31 pm
Οι περισσότεροι από ότι βλέπω έχετε και Platinum Trophies. Αν και προσωπικά δεν είμαι κυνηγός τροπαίων, να και το δικό μου προφίλ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Πεμ Αυγ 07, 2014 9:40 pm
Θα ήθελα να'χα κανά platinum αλλά δεν...θέλει πολύ δουλειά.
Μπούρδες δυστυχώς, το 2 είναι μακράν καλύτερο.
Costascss έγραψε:Το lighting returns δεν λέει τίποτα? Κάποιοι το περίμεναν πως και πως γιατί έλεγαν ότι θα είναι εξιλέωση της σειράς.Red Forever έγραψε:Ρε Τζιμ, είναι απαράδεκτο, μόνο το XIII-2 αξίζει κάτι από την όλη τριλογία...
Μπούρδες δυστυχώς, το 2 είναι μακράν καλύτερο.
Παρ Αυγ 08, 2014 1:13 am
δεν ήξερα πως και το vita έχει achievements. καλή φάση
Παρ Αυγ 08, 2014 1:16 am
Κριμα στο προφιλ μου στο xbox εχω 90 παιχνιδια με achievements αλλα επειδη ποτε δεν το εχω συνδεσει online δεν μπορειτε να δειτε την προοδο μου σε αυτα, εχω φουλαρι 2 ομως
το
lego marvel super heroes
dragonball z budokai hd collection.
το
lego marvel super heroes
dragonball z budokai hd collection.
Παρ Αυγ 08, 2014 1:20 am
μόνο το walking dead εγώ στο 360. Κάποια στιγμή το resi 4 hd θα το τερματίσω στο hard να το φουλάρω και αυτό. Καλά στο steam έχω πολύ μέλλον. Μέσα σε λίγους μήνες 64 παιχνίδια απέκτησα
Παρ Αυγ 08, 2014 2:37 pm
To resi 4 εγω στο wii στο profesional το παρατησα, εφτασα chapter 4 και κολλησα, δεν ειχα αλλες προμηθειες πλεον...
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Απρ 01, 2015 9:40 pm
Απλά για να γελάσετε ορίστε τα trophies μου: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Απρ 02, 2015 8:37 pm
^Θα σου έλεγα να το βάλεις γιατί μπορεί να αλλάξεις υπογραφή.
Όχι, ξέχασα να το γράψω, δανείζομαι μια φορά στο τόσο ένα ps3 ενός γνωστού και την τελευταία φορά σκέφτηκα, <<αφού έχω ήδη λογαριασμό psn για το psp, γιατί δεν τον χρησιμοποιώ>> και έτσι έκανα.
Όχι, ξέχασα να το γράψω, δανείζομαι μια φορά στο τόσο ένα ps3 ενός γνωστού και την τελευταία φορά σκέφτηκα, <<αφού έχω ήδη λογαριασμό psn για το psp, γιατί δεν τον χρησιμοποιώ>> και έτσι έκανα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Απρ 04, 2015 11:59 am
^την έβαλα.
Τυχερός είαι που στο δίνει, αν και πιστεύω μόνο για τα exclusive θα το παίρνεις, ετσι και αλλιώς τα υπόλοιπα και στο pc μια χαρά παίζουν. Να ξέρεις οτι κάθε φορά που παίρνεις κάποιο throphy πρέπει να ξανα κάνεις update το profile σου απο το psnprofiles για να σου τα βγάζει στην κάρτα.
Τυχερός είαι που στο δίνει, αν και πιστεύω μόνο για τα exclusive θα το παίρνεις, ετσι και αλλιώς τα υπόλοιπα και στο pc μια χαρά παίζουν. Να ξέρεις οτι κάθε φορά που παίρνεις κάποιο throphy πρέπει να ξανα κάνεις update το profile σου απο το psnprofiles για να σου τα βγάζει στην κάρτα.
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Απρ 05, 2015 12:09 am
^Thx για την ενημέρωση. Και ναι για τα exclusive.
Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης