Συνεργασία.
Δευ Οκτ 14, 2013 3:41 am
Γεια σας παιδιά. Για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Λάζαρος Κοριατόπουλος ως The New Green Ranger εδώ στο forum.
Καθώς και o ιδιοκτήτης του ελληνικού γκρουπ στο facebook POWER RANGERS/SUPER SENTAI GR
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αυτήν την χρονική περίοδο συζητάω με των ιδιοκτήτη του forum για την συνεργασία του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] με το γκρουπ μου POWER RANGERS/SUPER SENTAI GR.
Σκεφτόμαστε και συζητάμε για το πως θα ήταν να συνεργαστούν το γκρουπ και το forum μαζί.
Και για αυτό λοιπόν ζητάω από όλους εσάς να μας πείτε την γνώμη σας, τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για μια
καλή συνεργασία.
Τι λέτε; Θα μας βοηθήσετε;
Καθώς και o ιδιοκτήτης του ελληνικού γκρουπ στο facebook POWER RANGERS/SUPER SENTAI GR
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αυτήν την χρονική περίοδο συζητάω με των ιδιοκτήτη του forum για την συνεργασία του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] με το γκρουπ μου POWER RANGERS/SUPER SENTAI GR.
Σκεφτόμαστε και συζητάμε για το πως θα ήταν να συνεργαστούν το γκρουπ και το forum μαζί.
Και για αυτό λοιπόν ζητάω από όλους εσάς να μας πείτε την γνώμη σας, τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας για μια
καλή συνεργασία.
Τι λέτε; Θα μας βοηθήσετε;
Απ: Συνεργασία.
Δευ Οκτ 14, 2013 2:41 pm
σίγουρα να βάλουμε μπλουζάκι σαν δώρο που να έχει και των 2 τα logo πάνω. Οπώς σου ξαναείπα θα ενημερώσω τους πάντες εδώ μέσα με προσωπικό μήνυμα. Πρέπει να σκεφτούμε τους όρους συμμετοχής. Δεν θέλω απλά κλήρωση. Να κάνουν κάτι
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης