Θα δείξει το ελληνικό Nickelodeon τους Power Rangers Megaforce;
+9
Mahad7
YellowLinaGreece
GokaiSilver99
Green Rider
BnsGoldRanger
johnny_salonica
bond tail
Zer0
chrys97
13 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Απ: Θα δείξει το ελληνικό Nickelodeon τους Power Rangers Megaforce;
Πεμ Οκτ 23, 2014 12:09 am
οταν εβαλαν σαμουραι, οι σουπερ σαμουραι στην αμερικη ηταν στην αρχη τους.
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Πεμ Οκτ 23, 2014 12:37 am
τι να πω να περιμενουμε να δουμε τι θα γινει. οι power rangers ειναι το μονο γ@μ@το που εχει η nickelodeon (κατα την προσωπικη μου αποψη)
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Πεμ Οκτ 23, 2014 1:06 am
εγω προσωπικα βλεπω nickelodeon κυριος το βραδυ εχει ωραιες σειρες
- GokaiSilver99New Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 16
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2014
Παρ Οκτ 24, 2014 6:24 pm
αν θυμαμαι καλα γυρω στις 10-20 νοεμβριου ειχε βαλει περυσι super samurai,διωρθωστε με αν κανω λαθος
Σαβ Οκτ 25, 2014 12:51 am
προπερσι ηταν περσι δεν εδειχνε τπτ μονο επαναληψεις.
- YellowLinaGreeceNew Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2015
Παρ Μάης 01, 2015 7:23 pm
Διάβασα όλο το θέμα και αφόυ είδα ότι πήρατε κανά δυό τηλέφωνα πήρα και εγώ. Λένε πως δεν ξέρουν και ότι επειδή δέχονται τηλέφωνα από πολλά κανάλια αυτό τον καιρό θα αργήσουν για πολύ καιρό να βάλουν Power Rangers. Συγνώμη, τα άλλα κανάλια γιατί έβαζαν P.R και, ακόμα το Smile βαζει; Λόγω οικονομικών δεν νομίζω γιατί τις άλλες τις καινούργιες βλακειούλες με τα παπάκια (Breadwinners) και τις καινούργιες εφηβικές σειρές όπως το Every Witch Way πως προλαβαίνουν να τις μεταφράσουν; Είναι μεγάλη αδικία γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε μόνο ότι θέλουν τα πιτσιρίκια. Εμείς τώρα πλέον μόνο το Jungle Fury μπορούμε να βλέπουμε, που κιαυτό το έχω ψιλοβαρεθεί. Και δεν λενε καλά που υπάρχει και το Ίντερνετ για να μην τους παίρνουμε όλο τηλέφωνα; Αλλιώς αν δεν είχαμε Ίντερνετ, τα τηλέφωνα θα πήγαιναν σύννεφο στα στούντιο παραγωγών... Είμαι πολύ απογοητευμένη από το Nickelodeon... Δεν περίμενα τέτοια αδιαφορία από τον κόσμο γιατί εφόσον ξέρουν ότι οι Ρ.R αρέσουν στον κόσμο και εφόσον βλέπουν πόσα παράπονα κανει ο κοσμάκης για το Nickelodeon και συγκεκριμένα για τους Ρ.R. δεν ασχολούνται ούτε λίγο.
Παρ Μάης 01, 2015 11:54 pm
ντάξει πόσο ακόμα να δούμε jungle fury κιόλας. Εχω δει τουλάχιστον 5 φορές τη σειρά στο smile. Συν μία στα αγγλικά παλιότερα, την έχω μάθει απ'έξω και ανακατωτά πια
Σαβ Μάης 02, 2015 9:51 am
Στο Nova XD δείχνει καμία σεζόν; Δεν έχω Νοvα γιαυτό ρωτάω. Επίσης μου είπαν πως πολλά κανάλια δείχνουν Ρ.R και δεν χρειάζεται να δείξουν κιαυτοί. Έλεος δηλαδή κανένας σεβασμός
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 02, 2015 6:22 pm
Τουλάχιστον το smile δείχνει ακόμα, μέχρι και στη 1 τα ξημερώματα το έχω πετύχειGreen Rider έγραψε:ντάξει πόσο ακόμα να δούμε jungle fury κιόλας. Εχω δει τουλάχιστον 5 φορές τη σειρά στο smile. Συν μία στα αγγλικά παλιότερα, την έχω μάθει απ'έξω και ανακατωτά πια
YellowLinaGreece έγραψε:Στο Nova XD δείχνει καμία σεζόν; Δεν έχω Νοvα γιαυτό ρωτάω. Επίσης μου είπαν πως πολλά κανάλια δείχνουν Ρ.R και δεν χρειάζεται να δείξουν κιαυτοί. Έλεος δηλαδή κανένας σεβασμός [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Όχι καμιά, η τελευταία ήταν η jungle fury. Αυτή τη στιγμή τα μόνα που ξέρω οτι παίζον PR είναι το Smile και το Zeus και ίσως το Βεργίνα tv (τοπικά όλα ) και όλα τους jungle fury, οπότε δεν ισχύει αυτό που σου είπαν, απλά ψάχνουν δικαιολογίες.
Σαβ Μάης 02, 2015 7:10 pm
Ελεος, αν σκεφτεις οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ξερουν αγγλικα (οπως και μεις), δεν χρειαζεται μεταγλωτιση καμια σεζον. θα μπορουσαν να βαλουν κιαλλες σεζον εκτος της jungle fury και να μην τις μεταφρασουν, αλλα θα καταλαβαινουν οι περισσοτεροι (συμπεριλαμβανομενων και τα παιδια που πανε αγγλικα)
θα τα πω πιο καλα για να καταλαβετε.
οι περισσοτεροι (+παιδια που πανε αγγλικα) ξερουν αγγλικα. Οποτε οι σεζον PR που επαιζαν στην Τν θα μπορουσε να τις καταλαβαινει ο κοσμος χωρις μεταγλωτιση. Η θα μπορουσαν να βαλουν υποτιτλους. Γιατι δεν κανουν αυτο; να βαλουν δηλαδη κιαλλες σεζον και να εχουν υποτιτλους!
οι περισσοτεροι (+παιδια που πανε αγγλικα) ξερουν αγγλικα. Οποτε οι σεζον PR που επαιζαν στην Τν θα μπορουσε να τις καταλαβαινει ο κοσμος χωρις μεταγλωτιση. Η θα μπορουσαν να βαλουν υποτιτλους. Γιατι δεν κανουν αυτο; να βαλουν δηλαδη κιαλλες σεζον και να εχουν υποτιτλους!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Μάης 02, 2015 7:18 pm
Αντικειμενικά το Jungle fury είναι καλή σεζον, απλά το έχουν λιώσει στην επανάληψη. Το να βάλουν μια σεζον στα αγγλικά πιστεύω είναι αρκετά ριψοκίνδυνο ή έτσι το θεωρούν αυτοί στα κανάλια τουλάχιστον. Τώρα υπότιτλοι δεν είναι και απίθανο, τους samurai στην αρχή έτσι το είχαν, αλλά χλομό...YellowLinaGreece έγραψε:Ελεος, αν σκεφτεις οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι ξερουν αγγλικα (οπως και μεις), δεν χρειαζεται μεταγλωτιση καμια σεζον. θα μπορουσαν να βαλουν κιαλλες σεζον εκτος της jungle fury και να μην τις μεταφρασουν, αλλα θα καταλαβαινουν οι περισσοτεροι (συμπεριλαμβανομενων και τα παιδια που πανε αγγλικα)
Πεμ Σεπ 10, 2015 5:35 am
παιδια εγω λεω ΟΛΟΙ μαζι να κανουμε μια προσπαθεια τωρα που ειναι ο καιρος για megaforce !!!
εγω θα παρω τηλεφωνο παντως μια απο αυτες τις μερες βλεπω nickelodeon ολο '' νεα σειρα ''
αυτον τον μηνα , παρτε τηλεφωνα μπας και γινει κατι με τους μ@λακες..
εγω θα παρω τηλεφωνο παντως μια απο αυτες τις μερες βλεπω nickelodeon ολο '' νεα σειρα ''
αυτον τον μηνα , παρτε τηλεφωνα μπας και γινει κατι με τους μ@λακες..
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Σεπ 18, 2015 8:46 am
Παιδιά είδα μια διαφήμιση του nickelodeon για τα παιχνίδια του site τους και έδειχνε ένα τον megaforce, μπήκα στο site να δω αν ισχύει όντως και προς το παρών έχω πετύχει δυο, ένα μάλιστα των super megaforce. Πιστεύω πως είναι θετικό, απο εκεί δηλαδή που ούτε καν ασχολιόταν με τους rangers, ίσως να προετοιμάζουν έδαφος για να του φέρουν.
Σαβ Σεπ 19, 2015 12:33 am
μακάρι η ταινία να ξεσκίσει να ξυπνήσουν και εδώ στην Ελλάδα τα κανάλια
Σαβ Σεπ 19, 2015 1:03 am
redlegend έγραψε:Παιδιά είδα μια διαφήμιση του nickelodeon για τα παιχνίδια του site τους και έδειχνε ένα τον megaforce, μπήκα στο site να δω αν ισχύει όντως και προς το παρών έχω πετύχει δυο, ένα μάλιστα των super megaforce. Πιστεύω πως είναι θετικό, απο εκεί δηλαδή που ούτε καν ασχολιόταν με τους rangers, ίσως να προετοιμάζουν έδαφος για να του φέρουν.
Μπα. Η διαφήμιση παίζει πάνω από έναν χρόνο στο Nickelodeon. Το είχα προσέξει και εγώ. Απλά το περιεχόμενο του site συμβαδίζει (όσο μπορεί) με αυτά του εξωτερικού όσων αφορά τα παιχνίδια.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Σεπ 19, 2015 7:30 pm
Μακάρι... Προς το παρόν μέχρο και το smile βάζει τηλεπωλήσεις στην ώρα των jungle furyGreen Rider έγραψε:μακάρι η ταινία να ξεσκίσει να ξυπνήσουν και εδώ στην Ελλάδα τα κανάλια
johny_salonica έγραψε:Μπα. Η διαφήμιση παίζει πάνω από έναν χρόνο στο Nickelodeon. Το είχα προσέξει και εγώ. Απλά το περιεχόμενο του site συμβαδίζει (όσο μπορεί) με αυτά του εξωτερικού όσων αφορά τα παιχνίδια.
απογοητεύτηκα τώρα, ε'ιχα και εγώ μια ελπίδα, πάει και αυτή
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
- Power Rangers Megaforce
- Review - Power Rangers Megaforce
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Nickelodeon Power Rangers Games
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης