Aναζήτηση θέματος
+4
Zer0
renos19844
chrys97
Green Rider
8 απαντήσεις
Aναζήτηση θέματος
Πεμ Σεπ 19, 2013 4:32 am
Δεν ξέρω αν θυμάμαι καλά ή όχι αλλά νομίζω πως είχα κάνει ένα θέμα κάποτε με character creations στα soul calibur. Αν ισχύει βοηθήστε με να το βρω
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: Aναζήτηση θέματος
Πεμ Σεπ 19, 2013 1:55 pm
Βρήκα αυτό[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έχει και άλλα αν πατίσεις soul calibur στην αναζήτηση και πρόσεξα ότι τα περισσότερα τα έχεις κάνει εσύ επίσης 4 και 30 το πρωί δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις όπως να κοιμηθείς
Πεμ Σεπ 19, 2013 2:11 pm
μηπως το ειχες κανει στο παλιο φορουμ γιατι εδω δεν μπορω να το βρω
Πεμ Σεπ 19, 2013 3:10 pm
μπορεί να είχα κάνει μόνο για το MK Armageddon και να μπερδεύομαι
- renos19844Banned
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2014
Σαβ Μάης 03, 2014 5:14 am
ti kaneis gia 200 post xaxa
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Σαβ Μάης 03, 2014 9:56 am
φιλε αν συνεχισεις ετσι θα φας ban απο καποιον moderator επειδη γραφεις πολλα συνεχομενα ποστ και γραφεις greeklish και κατι ακυρα μυνηματα που γραφεις ωστε να περασεις τα 200 ποστ θα μπορουσες να το κανεις με διαφορετικο τροπο με συνεντευξη η με συμμετοχη στο φορουμ (αλλα οχι τετοιου ειδος συμμετοχη να πηγαινεις σε διαφορα θεματα που εχει το φορουμ και να λες την γνωμησου μια φορα και μετα αμα εχεις απαντηση απο το ιδιο θεμα μπορεις να απαντησεις ξανα. αλλα οχι ποστ-ποστ οπως σαυτο που εκανες τωρα αλλα ποστ-παραποστ) αν τα λεω λαθος ας με διορθωσει καποιοςrenos19844 έγραψε:siggnomi pou grafo sinexia edo thelo 200 gia na katebaso
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Σαβ Μάης 03, 2014 1:57 pm
^ σωμφωνω.
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Σαβ Μάης 03, 2014 2:35 pm
σωστος φιλε magna defender πρεπει να απανταμε σε διαφορα θεματα του φορουμ
όχι συνεχομενα και σχετικα με το θεμα του αντιστιχου topic
όχι συνεχομενα και σχετικα με το θεμα του αντιστιχου topic
Σαβ Μάης 03, 2014 4:43 pm
Τι κανονες με ατομα με IQ<0 παιρνουν μπαν αμεσως και αντε γεια.
Δεν θα λειψει σε κανενα.
Δεν θα λειψει σε κανενα.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Σαβ Μάης 03, 2014 7:16 pm
renos19844 έγραψε:ti kaneis gia 200 post xaxa
Αγαπητέ φίλε, Ρένο, το forum έχει κάποιους κανόνες. Θα σε παρακαλέσω να τους διαβάσεις το συντομότερο. Όπως είδες, τα ποστ έχουν διαγραφεί, και επομένως, από μένα τουλάχιστον, δε θα πάρεις κωδικούς μέχρι να συμμορφωθείς με τους κανόνες και να μαζέψεις με σωστό τρόπο τα 200 post.
Να προσθέσω ότι ήσουν πολύ τυχερός που έπεσες σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Με όσους mods μίλησα, όλοι μου είπαν να σε ban-άρω, αλλά επείδη είπα να δείξω επιοίκεια, θα σου δώσω μια ευκαιρία και θα σε αφήσω μόνο με τη διαγραφή. Αν όμως ξαναδώ παραβατική συμπεριφορά, η τιμωρία θα είναι αυστηρότερη του κανονικού και σε περίπτωση ίδιου ή παρόμοιου spam, το ban θα είναι μόνιμο και με block σε mail και ip. Αυτό προς γνώσην και συμόρφωση κάθε επίδοξου spammer!!!
(ΥΓ: Μου πήρε περισσότερες από τέσσερις ώρες για να σβήσω τα 200 post, οπότε θεωρώ δικαιολογημένη την προειδοποίηση μου)
Κυρ Μάης 04, 2014 10:42 am
Γιωργο τι επιεικια?
Εγω το μπαναρα το παιδι για ενα χρονο.
Οταν δειχνει τετοιο επιπεδο δεν δειχνουμε κανενα ελεος, το χουμε πει με το Τζιμ, εξαλλου ειδες τι ζημια εκανε και προς τιμην σου που εκατσες να σβησεις τοσα ποστ.
Εχουμε πει με τον Τζιμ αλλα κατα λαθος πραγματα και αλλα επιτηδες.
Εγω το μπαναρα το παιδι για ενα χρονο.
Οταν δειχνει τετοιο επιπεδο δεν δειχνουμε κανενα ελεος, το χουμε πει με το Τζιμ, εξαλλου ειδες τι ζημια εκανε και προς τιμην σου που εκατσες να σβησεις τοσα ποστ.
Εχουμε πει με τον Τζιμ αλλα κατα λαθος πραγματα και αλλα επιτηδες.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης