- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
πρόβλημα με υπολογιστή
Τετ Σεπ 11, 2013 12:48 pm
Έχω ένα laptop hp 360 με windows 7 αυθεντικά στην αρχή ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά αλλά μετά από λίγο η οθόνη μαυρίζει και μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας χωρίς να πατήσω τίποτα και όταν το ξανά ανοίγω κλείνει πάλι κατευθείαν ο υπολογιστής δεν έχει ούτε ιό ούτε τίποτα και έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις το μόνο που γράφει πριν σβήσει είναι ένας πίνακας από το northon 360 κάτω αριστερά που λέει ότι το τάδε πρόγραμμα κάνει έντονη χρήση στο δίσκο δεν ξέρω τι πρόβλημα υπάρχει αν κάποιος ξέρει τη να κάνω παρακαλώ ας μου πει
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Απ: πρόβλημα με υπολογιστή
Πεμ Σεπ 12, 2013 3:26 pm
δοκιμασε να κανεις φορματ κατα προτιμηση με καποιο αλλο λειτουργικο πχ windows xp η windows 8
ισως να λυθει το προβλημα
ισως να λυθει το προβλημα
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: πρόβλημα με υπολογιστή
Πεμ Σεπ 12, 2013 4:33 pm
Έχω κάνει φορματ με αυθεντικό cd των windows 7 και δεν το έκανα μόνος το πήγα σε ένα τεχνικό και το πρόβλημα δεν λύθηκε ύστερα έκανα και bios update δεν ξέρω αν με άλλο λειτουργικό όπως τα xp το πρόβλημα λυθεί γιατί έτσι έκανε από όταν το αγόρασα αλλά όχι τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη πάω να μετατρέψω ένα video ή να παίξω ένα παιχνίδι και στο πεντάλεπτο το πολύ κλείνει έχω αλλάξει και ανεμιστηράκι και σκλεηρό δίσκο επειδή καικαν και τις πρώτες μέρες ήταν κάπως καλύτερα αλλά τώρα μόνο για internet κάνει
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης