Τι θα γινόταν αν οι super sentai σταματούσαν
+11
tsironick
rikuo1jko
MCygo13
theothunder
kostikas11
PAULKAP98
falconara90
chrys97
Green Rider
bond tail
Zer0
15 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- Zer0Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 1670
Ημερομηνία εγγραφής : 12/07/2013
Τόπος : ροδος
Τρι Σεπ 03, 2013 8:34 pm
Τι θα συμβεί αν οι super sentai τέλειωναν; νομίζετε ότι η Saban θα μπορούσε να βγάλει ακόμα power rangers η θα σταματούσε;
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Απ: Τι θα γινόταν αν οι super sentai σταματούσαν
Τρι Σεπ 03, 2013 9:30 pm
Θα εβγαζαι Kamen rider τοτε
Τετ Σεπ 04, 2013 3:45 am
θα έβγαζε ως εκεί που σταμάτησαν οι sentai σίγουρα και ίσως να έκανε συμβόλαιο για τους riders όπως λεει και ο bond. Για να έκανε adaption pre-zyuranger ξεχάστε το πάντως, οι στολές των τεράτων έχουν καταστραφεί πια και να είχαμε νέα γυρίσματα με zords και τέτοια αποκλείεται επίσης. Τα λέω όλα αυτά γιατί τόσο παλιό υλικό πλέον θα φαίνονταν πολύ χάλια στο κόψε/ραψε.
Υπήρχε μια σκέψη για adaption Kamen Rider πάντως. Εχούν κατοχυρώσει το όνομα Power Rider από την στιγμή που πήραν ξανά τους Power Rangers. Αλλά ακόμα τίποτα δεν έχουν κάνει με αυτό.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε επιτυχία ένα adaption των Kamen Rider. Ναι μεν είναι μακράν η καλύτερη toku σειρά τα τελευταία χρόνια αλλά όσες φορές αμερικανοποιήθηκε απέτυχε παταγωδώς. Αν και είναι να τρελαίνεσαι γιατί το Dragon Knight ήταν φανταστικό και καλύτερο από την πλειονότητα των Power Rangers σεζόν
Υπήρχε μια σκέψη για adaption Kamen Rider πάντως. Εχούν κατοχυρώσει το όνομα Power Rider από την στιγμή που πήραν ξανά τους Power Rangers. Αλλά ακόμα τίποτα δεν έχουν κάνει με αυτό.
Δεν ξέρω κατά πόσο θα είχε επιτυχία ένα adaption των Kamen Rider. Ναι μεν είναι μακράν η καλύτερη toku σειρά τα τελευταία χρόνια αλλά όσες φορές αμερικανοποιήθηκε απέτυχε παταγωδώς. Αν και είναι να τρελαίνεσαι γιατί το Dragon Knight ήταν φανταστικό και καλύτερο από την πλειονότητα των Power Rangers σεζόν
Τετ Σεπ 04, 2013 1:03 pm
εγω ψηφισα ισως γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Σεπ 04, 2013 1:24 pm
100% σίγουρο ότι θα σταματούσαν. η εταιρία προσπαθεί να κάνει ό,τι πιο φθηνό. οπότε δε θα τη συνέφερε να συνεχίσει τη σειρά κάνοντας αποκλειστικά γυρίσματα.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Οκτ 23, 2013 5:17 pm
Πιστεύω ναι ίσως θα έπαιρνε κάποιες από τις πρώτες όπως goranger κτλ και θα τις προσάρμοζε ανάλογα
- PAULKAP98Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 223
Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2013
Τετ Δεκ 25, 2013 6:30 pm
Πιστευω θα σταματουσε.Μην ξεχναμε πως σημερα αν οι Αμερικανοι δεν εχουνε καποια βαση δυσκολα δημιουργουν μονοι τους
- kostikas11Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Κυρ Μάης 04, 2014 11:34 pm
Δεν υπαρχει καμια περιπτωση η saban να σταματησει να βγαζει Power Rangers , για να το βγαζει συνεχως , σημαινει οτι πουλαει.
Κυρ Ιουν 22, 2014 10:44 am
Το πολυ πολυ, η saban να φτιάξει νέους ranger γιατι μην ξεχνάμε τους lightspeed rescue! Είχαμε american-only ranger.Η saban κάνει τα πάντα για τα λεφτά, γι'αυτο και χωρίζει τις 3 τελευταίες σεζόν (και dino charge) σε 2 season. Το ότι όμως δεν θα βγάλουν και go busters, πολυ κακό. Ίσως μόλις τελειώσουν οι super sentai, να βγάλουν go-busters. Πολυ πιθανό! Αλλά μ'άρεσε η ιδέα ότι θα έβγαζαν στο vortexx power rangers energy chasers! Κρίμα που ήταν πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο :'(
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 22, 2014 11:19 am
Ισως να είναι και καλύτερα που δεν θα βγουν go busters είναι απο τις σεζον που έχει διχάσει το κοινό των sentai (δηλ. καλή ή κακή) και ίσως να μη θέλει να πάρει το ρίσκο αν και η disney που έκανε το ίδιο με τους go onger (απο τις χειρότερες sentai) έφτιαξε τους rpm που είναι απο τις καλύτερες ranger
Πάντως θα ήθελα να δω adapton τον akibaranger
Πάντως θα ήθελα να δω adapton τον akibaranger
Κυρ Ιουν 22, 2014 10:18 pm
Δεν νομίζω για Akibaranger. Εγώ δεν τι θεωρώ και τόσο καλή την RPM.
Αν και μου άρεσε το dark story του
Αν και μου άρεσε το dark story του
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Ιουν 22, 2014 10:28 pm
Ναι δυστυχώς μάλλον δεν θα δούμε akibaranger
Οι rpm έχουν ανέβει πολύ λόγο του darck story που προανέφερες αναμφισβήτητα έχει το ποιο ώριμο story από όλες τις άλλες σεζόν δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει καθόλου go onger αλλά είναι πραγματικά η ποιο χάλια σεζόν με διάφορα από αυτές που έχω δει από sentai. Δεν ξέρω ποτέ ακριβώς είδες rpm παντός θα σου πρότεινα να την ξαναδείς όταν θα ξέρεις καλύτερα αγγλικά για να την ευχαριστηθείς περισσότερα αν και εγώ την είδα όταν ήμουν στην ηλικία σου και θα έλεγα ότι ήταν όλα τα λεφτά με τέτοιο σενάριο και ερμηνείες
Οι rpm έχουν ανέβει πολύ λόγο του darck story που προανέφερες αναμφισβήτητα έχει το ποιο ώριμο story από όλες τις άλλες σεζόν δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει καθόλου go onger αλλά είναι πραγματικά η ποιο χάλια σεζόν με διάφορα από αυτές που έχω δει από sentai. Δεν ξέρω ποτέ ακριβώς είδες rpm παντός θα σου πρότεινα να την ξαναδείς όταν θα ξέρεις καλύτερα αγγλικά για να την ευχαριστηθείς περισσότερα αν και εγώ την είδα όταν ήμουν στην ηλικία σου και θα έλεγα ότι ήταν όλα τα λεφτά με τέτοιο σενάριο και ερμηνείες
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Δευ Ιουν 23, 2014 2:46 am
Δε παίζει να το συνέχιζαν,εδώ κάνουν πια μια σεζόν μόνο με 20 επεισόδια σ ένα χρόνο(samurai,super samurai,megaforce κ έτσι) οπότε θα τους έπαιρνε κάνα 3χρονο με τη βαρεμάρα που τους δέρνει να έβρισκαν και αποκλειστικά δικά τους σενάριο,στολές κλπ...
Δευ Ιουν 23, 2014 12:04 pm
Σωστός Mcygo13! Πάντως, ξέρω καλά αγγλικά (επειδή η μάνα μου είναι καθηγήτρια) και έτσι καταλαβαίνω αρκετα τις σειρές. Έχω δεί go-onger και ναι, μου φαίνεται λίγο εως πολύ παιδιάστικο.
Δευ Ιουν 23, 2014 12:46 pm
Μόλις είδα 1ο επεισοδιο RPM. Κανένα σχόλιο. Μόνο φάτσες.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- Super Hero Taisen: Super Sentai x Power Rangers
- Doubutsu Sentai Zyuohger vs. Ninninger: Message from the Future from Super Sentai
- Kamen Rider Vs Super Sentai : Super Hero Wars/Superhero Taisen
- Net Movies: Kamen Rider x Super Sentai: Super Hero Taihen: Who Is the Culprit?!
- Kamen Rider × Super Sentai: Chou Super Hero Taisen
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης