Tελευταία ταινία που είδατε
+41
GEOHERO
MCygo13
sol
BnsGoldRanger
Green Rider
mckon12
terror
Shazam
Magna Defender
The Red Mystic Ranger
andreas2leni
bruce wayne tasos
ninetales
BATNICK
Mahad7
thomas92
Tawiscara
mr redbull
powerranger
karapoula
antonito91
teo1323
djstathis
CMPunk
Red Forever
Tori Hanson_PRNS
haikostas
Zer0
bond tail
Blue Ranger
olympiakospower
tim
scorpios
siston
chrissa
johnny_salonica
plousmike
XameR_GT
Costascss
General_Steve_93
falconara90
45 απαντήσεις
- The Red Mystic RangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 289
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2015
Απ: Tελευταία ταινία που είδατε
Σαβ Φεβ 06, 2016 9:33 am
Εγώ είδα το The Revenant του DiCaprio. Ήταν τέλειο! Το προτείνω ανεπιφίλακτα .
- Magna DefenderPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2015
Παρ Φεβ 12, 2016 4:03 pm
Στο σινεμά το Creed. Στον υπολογιστή το Harry Potter and the Order of the Phoenix
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Φεβ 14, 2016 12:13 pm
Τo "The boy" αρκετά καλή ήταν.
- Magna DefenderPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 236
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2015
Δευ Φεβ 15, 2016 2:40 pm
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Σαβ Φεβ 20, 2016 11:37 am
Green Rider έγραψε:Terminator Genisys. A-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η
Επιτέλους το sequel που άξιζε στην τριλογία!!!!
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω απόλυτα!! Η καλύτερη μετά τις πρώτες 2!!... Άλλη ταινία ετοιμαζόμουν να σχολιάσω, αλλά μου άρεσε τόσο το Genisys που δεν ήθελα να το περάσω στο ντούκου.
Είδα το Ντέντπουλ. Κατ' αρχάς να πω ότι σαν χαρακτήρα τον ήξερε μόνο κατ' όνομα. Τον πρωτογνώρισα στο "X-Men Origins: Wolverine", που αν και σαν ταινία μου άρεσε, η παρουσίαση του χαρακτήρα κάθε άλλο παρά καλή ήταν. Αυτό είχα κατά νου και όταν πρωτάκουσα ότι ετοιμάζουν solo ταινία σκέφτηκα "τι στο καλό θέλουν να κάνουν;". Τον γνώρισα εκ νέου μέσα από τα βιντεάκια του "Super Power Beat Down" και πλέον μέσω και της ταινίας. Ο τύπος είναι θεοπάλαβος και η ταινία μια από τις καλύτερες της Μάρβελ. Η δράση, τα βρωμόλογα και τα ξεκαρδιστικά "βρώμικα" αστεία ξεκινούν ήδη από τους τίτλους έναρξης και συνεχίζονται μέχρι την after credits scene... ακόμα και στο επώνυμο της κυρίας που επιμελήθηκε την απόδοση των διαλόγων. Σε άλλη περίπτωση δεν θα το ανέφερα, αλλά όταν έχοντας δει τη συγκεκριμένη ταινία, ξαφνικά ξεπετάγεται το εν λόγω επώνυμο... ε, ούτε επίτηδες να το έκαναν. Btw, ο νέος Κολοσσός μου άρεσε πολύ περισσότερο από τον προκάτοχό του, ως επίσης και η πιτσιρίκα που έκανε την Νεγκασόνικ Τινέιτζ Γουόρχεντ (όνομα που διάλεξε!!), την οποία αγνοούσα ως χαρακτήρα, αλλά θα 'θελα να ξαναδώ σε μελλοντική ταινία των X-Men. Δεν λέω περισσότερα, όσοι φανς πηγαίνετε να τη δείτε!
- timSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 519
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2011
Σαβ Φεβ 20, 2016 12:08 pm
τελευτεα ειδα την ταινια επιτελους φτασαμε σπιτι 6/10 καλουτσικη
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Κυρ Φεβ 21, 2016 11:41 pm
Είδα κι εγώ Deadpool,η ταινία είχε αυτά ακριβώς που περίμενα. 9/10
Αρκετή δράση και πολλά αστεία για βρώμικα μυαλά με μπόλικες δόσεις καφρίλας.
Καλοί ήταν και οι άλλοι 2 συμπληρωματικοί(Colossus και Warhead) και γενικά ήταν μια πολύ καλή ταινία της Marvel,φάση θα 'χε να έμπαινε ο τυπάς έστω λόγω cinematic universe στους x-men ή τους avengers παρότι είναι αρκετά διαφορετικός.
Ίσως να μην την ευχαριστήθηκα κιόλας επειδή περίμενα να την δω σινεμά και την είδα σπίτι σε κακή ποιότητα βέβαια,αλλά και πάλι ήταν εξαιρετική.
Αρκετή δράση και πολλά αστεία για βρώμικα μυαλά με μπόλικες δόσεις καφρίλας.
Καλοί ήταν και οι άλλοι 2 συμπληρωματικοί(Colossus και Warhead) και γενικά ήταν μια πολύ καλή ταινία της Marvel,φάση θα 'χε να έμπαινε ο τυπάς έστω λόγω cinematic universe στους x-men ή τους avengers παρότι είναι αρκετά διαφορετικός.
Ίσως να μην την ευχαριστήθηκα κιόλας επειδή περίμενα να την δω σινεμά και την είδα σπίτι σε κακή ποιότητα βέβαια,αλλά και πάλι ήταν εξαιρετική.
- timSuper Ranger
Τρι Φεβ 23, 2016 9:18 am
χθες ειδα την ταινια fast and furious tokio drift 10/10
Σαβ Μαρ 05, 2016 10:20 pm
Είδα το Deadpool και το Star Wars Episode 7. To Deadpool προσωπικά με απογοήτευσε, αλλά γενικότερα δεν γουστάρω τον αντιήρωα αυτόν. Γιατί ήρωα δεν το λες κάποιον που σκοτώνει ωμά και βρίζει έτσι. Με προβλημάτισε έντονα πως λατρεύτηκε τόσο αυτή η ταινία γι'αυτούς τους λόγους. Γι'αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία παγκοσμίως...Χώρια όλα αυτά η ταινία είχε σενάριο της πλάκας. Την ξεχνάς πολύ γρήγορα. Ναι ΟΚ ο Deadpool έτσι είναι δεν αντιλέγω σε αυτό. Αλλά δεν είναι του γούστου μου. Θέλω πολύ να δω X-Force ταινία ωστόσο. Ελπίζω στο 2 να μην είναι μόνο ο Cable αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας όπως Psylocke, Wolverine, Fantomex
Από την άλλη λάτρεψα το νέο Star Wars. Οπως πολύ σωστά είπαν πολλοί είχε αυτό που δεν είχε η πρόσφατη τριλογία. Τη μαγεία των παλιών ταινιών. Επος πραγματικά. Αξιος συνεχιστής. Δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη έτσι όπως τελείωσε.
Από την άλλη λάτρεψα το νέο Star Wars. Οπως πολύ σωστά είπαν πολλοί είχε αυτό που δεν είχε η πρόσφατη τριλογία. Τη μαγεία των παλιών ταινιών. Επος πραγματικά. Αξιος συνεχιστής. Δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη έτσι όπως τελείωσε.
- timSuper Ranger
Τετ Μαρ 09, 2016 9:37 am
τελευτεα ειδα την ταινια james bond spectre 10/10 αρκετα καλη
- ShazamPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2015
Πεμ Μαρ 24, 2016 12:15 am
Πως να ληστεψετε μια τραπεζα σπερματος xD
- timSuper Ranger
Πεμ Μαρ 24, 2016 10:07 am
θουβου πρακτωρ 000 με τον Θαναση βεγγο 10/10 πολύ γελιο
Παρ Μαρ 25, 2016 2:14 pm
Green Rider έγραψε:Είδα το Deadpool και το Star Wars Episode 7. To Deadpool προσωπικά με απογοήτευσε, αλλά γενικότερα δεν γουστάρω τον αντιήρωα αυτόν. Γιατί ήρωα δεν το λες κάποιον που σκοτώνει ωμά και βρίζει έτσι. Με προβλημάτισε έντονα πως λατρεύτηκε τόσο αυτή η ταινία γι'αυτούς τους λόγους. Γι'αυτό πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία παγκοσμίως...Χώρια όλα αυτά η ταινία είχε σενάριο της πλάκας. Την ξεχνάς πολύ γρήγορα. Ναι ΟΚ ο Deadpool έτσι είναι δεν αντιλέγω σε αυτό. Αλλά δεν είναι του γούστου μου. Θέλω πολύ να δω X-Force ταινία ωστόσο. Ελπίζω στο 2 να μην είναι μόνο ο Cable αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας όπως Psylocke, Wolverine, Fantomex
Για το STAR WARS αν θυμάμαι καλά τα ξανάπα, αν όχι, λέω απλώς ότι συμφωνώ απόλυτα. Η καλύτερη ταινία μετά την αρχική τριλογία! Για το Deadpool συμφωνώ και διαφωνώ. Δεν μπορώ να πω ότι λάτρευα ποτέ μου τον ήρωα. Αν δεν υπήρχε η συμμετοχή του στο Wolverine, το πιθανότερο δεν θα τον ήξερα καν. Κι αν δεν έβγαζαν σόλο ταινία, το πιθανότερο δεν θα μάθαινα ποτέ πως παρουσιάζεται στα κόμικς. Στο ερώτημα, αν λατρεύω έναν χαρακτήρα τρελό για τα σίδερα, που βρίζει και σκοτώνει αβέρτα για τη πλάκα του, η απάντηση είναι όχι. Και σίγουρα τα αστεία καφρίλας+ δεν είναι του γούστου μου όταν πάω σινεμά. Ξέροντας, όμως, εκ των προτέρων τι πάω να δω την ευχαριστήθηκα και τη κατατάσσω στις καλύτερες της Μάρβελ. Απέδωσαν τον χαρακτήρα (και εν πολλοίς αυτό είναι προσωπικός άθλος του Ρέινολντς) όσο καλύτερα και πιστότερα στο πνεύμα του κόμικ. Δεν είναι υπερηρωική ταινία, ούτε και ο Ντέντπουλ άλλωστε δεν θεωρείται υπερήρωας. Θα έλαγα ούτε καν αντιήρωας δεν είναι. Αντιήρωα θα χαρακτήριζα τον Τιμωρό (The Punisher), που ναι μεν σκοτώνει, αλλά έχει ένα ψυχολογικό υπόβαθρο κλπ. Ο Ντέντπουλ είναι καθαρά ένας τρελάρας. Αυτοί που πραγματικά μου άρεσαν ως χαρακτήρες ήταν ο Κολοσσός (πολύ καλύτερος του προκατόχου του) και η πιτσιρίκα με το όνομα σιδηρόδρομος!!
Υ.Γ. Δεν μπορώ να παραλείψω μια μικρή αναφορά στην αγαπημένη μου Μορένα Μπακαρίν, που ήταν τόσο σέξι όσο ανέμενα!!
- ShazamPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2015
Κυρ Μαρ 27, 2016 12:05 am
daddy's home ... μπορω να πω οτι ηταν ωραια ... δεν ηταν τοσο χαλια οσο λεγαν
- The Red Mystic RangerPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 289
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2015
Δευ Απρ 04, 2016 3:01 pm
The London Has Fallen πολύ καλή 9/10!