Tελευταία ταινία που είδατε
+41
GEOHERO
MCygo13
sol
BnsGoldRanger
Green Rider
mckon12
terror
Shazam
Magna Defender
The Red Mystic Ranger
andreas2leni
bruce wayne tasos
ninetales
BATNICK
Mahad7
thomas92
Tawiscara
mr redbull
powerranger
karapoula
antonito91
teo1323
djstathis
CMPunk
Red Forever
Tori Hanson_PRNS
haikostas
Zer0
bond tail
Blue Ranger
olympiakospower
tim
scorpios
siston
chrissa
johnny_salonica
plousmike
XameR_GT
Costascss
General_Steve_93
falconara90
45 απαντήσεις
- scorpiosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 201
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2012
Τόπος : Αργος
Απ: Tελευταία ταινία που είδατε
Παρ Ιουν 21, 2013 9:28 am
the punisher
Παρ Ιουν 21, 2013 11:33 pm
^τυχαίνει να έχω δει την ταινία.Νομίζω ότι παίρνει 5/10 και όχι 3/10
Παρ Ιουν 21, 2013 11:41 pm
chrys97 έγραψε:^τυχαίνει να έχω δει την ταινία.Νομίζω ότι παίρνει 5/10 και όχι 3/10
Aληθεια??Και εγω τυχαινει να εχω δει,αλλα εχω στυψει το μυαλο μου εδω και πολλες εβδομαδες για να βρω τον τιτλο.Εχω βαλει 3 στα 10,κυριως γιατι ο πρωταγωνιστης,που βαστουσε την καμερα δεν εδειχε το προσωπο του.Η δικια σου βαθμολογια ειναι καλυτερη,γιατι,κατα τη γνωμη μου,η ηθοποιος που υποδυοταν την αδερφη αυτουνου που βαστουσε την καμερα,τυχαινει να ειναι κουκλαρα.Και ας μη τι αλλο,ειχε και λιγο γυμνο.
Παρ Ιουν 21, 2013 11:56 pm
Δηλαδή μου λες ότι εβάλα καλύτερη βαθμολογία γιατί η αδερφή του ήταν κουκλάρα;
Προσωπικά όταν βλέπω μια ταινία δεν βλέπω την ομορφιά των ηθοποιών αλλά το σενάριο της ταινίας.
Προσωπικά όταν βλέπω μια ταινία δεν βλέπω την ομορφιά των ηθοποιών αλλά το σενάριο της ταινίας.
Σαβ Ιουν 22, 2013 12:28 am
chrys97 έγραψε:Δηλαδή μου λες ότι εβάλα καλύτερη βαθμολογία γιατί η αδερφή του ήταν κουκλάρα;
Ξερεις κατι?Νομιζω οτι εχεις δικιο.Και το σεναριο ηταν ωραιο.Την πρωτη φορα που την ειδα την ταινια,λιγο κοντεψα να τα κανω πανω μου.Και η σκηνη που με εντυπωσιασε(και με φοβισε λιγο),ηταν εκει με τις πατημασιες απο σταχτη στο ταβανι.Εσενα?
Σαβ Ιουν 22, 2013 1:24 am
Υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές σκηνές.Αυτή με τις πατημασιές από στάχτη στο ταβάνι ήταν πολύ εντυπωσιακή
Σαβ Ιουν 22, 2013 4:23 am
?chrys97 έγραψε:Υπήρχαν πολλές εντυπωσιακές σκηνές.Αυτή με τις πατημασιές από στάχτη στο ταβάνι ήταν πολύ εντυπωσιακή
Aκου και αυτο.Θυμασαι τη σκηνη,που ο τυπος που βαστουσε την καμερα,εβαλε καμπανακια με σπαγκο,για να την φερει στο δαιμονιο πνευμα,και τελικα εγινε το αντιθετο?Και ο τυπος με την καμερα βρηκε καταφυγιο σε ενα δωματιο(μαλλον κρεβατοκαμαρα),και ακουστηκαν δυνατοι χτυποι στην πορτα?Ε,αυτα τα χτυπηματα στην πορτα με τρομαξαν λιγο.
Σαβ Ιουν 22, 2013 11:37 am
Ναι τα θυμάμαι,αν και έχει πολύ καιρό που είδα την ταινία.
Υ.Γ Καλύτερα να φτιάξεις ένα νέο τόπικ,εάν θέλεις να συνεχίσουμε να μιλάμε για την ταίνια.
Υ.Γ Καλύτερα να φτιάξεις ένα νέο τόπικ,εάν θέλεις να συνεχίσουμε να μιλάμε για την ταίνια.
Σαβ Ιουν 22, 2013 10:06 pm
chrys97 έγραψε:Ναι τα θυμάμαι,αν και έχει πολύ καιρό που είδα την ταινία.
Ουτως η αλλως αυτα ειχα να σε ρωτησω.Η ιδεα σου για το τοπικ παντως ειναι πολυ καλη,για να συζηταμε για την ταινια,και για αλλες paranormal ταινιες.Το μονο ερωτημα ειναι...που να το βολεψω το τοπικ?Εδω στην κατηγορια με τις ταινιες θα ειναι καλα?
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Κυρ Ιουν 23, 2013 12:45 am
attack of the 50 foot woman 1958.
Κυρ Ιουν 23, 2013 1:05 am
για ακομή μια φορά είδα το school of rock.8/10
Κυρ Ιουν 23, 2013 11:34 am
^^ το εχω δει πολυ αστειο και σωστος βαθμος.
Βεβαια μονο δασκαλος δεν ηταν ο τυπος χαχα θυμαμαι οτι τους ελεγε το διαβασμα ειναι αχρηστο
Βεβαια μονο δασκαλος δεν ηταν ο τυπος χαχα θυμαμαι οτι τους ελεγε το διαβασμα ειναι αχρηστο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης