Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! Empty Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii !

Τρι Αυγ 20, 2013 9:53 pm
Κατεβαστε με τορεντς πχ οποιο παιχνιδι θελετε σε μορφη .iso
αν ειναι σε μορφη .wbfs δλδ συμπιεσμενη μεσω του προγραμματος wii backup manager το επαναφερεται σε αρχειο .iso.
Τοτε με το προγραμμα img burn επιλεγε write image file 
βαζετε αγραφο δισκακι dvd-r 4.7 gb  στο pc , επιλεγετε το παιχνιδι πατατε ταχυτητα παντα 4x και μετα εγγραφη!
Done το παιχνιδι θα παιζει στο wii σας!!
Το wii πρεπει να ειναι τσιπαρισμενο ή softmodded αλλα να παιζει κοπιες, εμενα ειναι το 2ο.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! Empty Απ: Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii !

Παρ Ιουν 20, 2014 12:47 am
^Εμενα είναι softmodded αλλά δεν παίζει κόπιες από ότι μου έχει πει κάποιος (η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει) εκτος αν άλλαξε το dvd reader το οποιο στοιχίζει όσο το wii μου..  Crying or Very sad
johnny_salonica
johnny_salonica
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! Amightymorphin_zps89209bd6
Αριθμός μηνυμάτων : 720
Ημερομηνία εγγραφής : 11/03/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη
http://www.ioannispapargiriou.com

Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! Empty Απ: Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii !

Παρ Ιουν 20, 2014 12:32 pm
Εφόσων είναι softmodded μπορείς σχετικά εύκολα να σετάρεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να έχεις όλα σου τα παιχνίδια εκεί. Έπειτα, με έναν loader όπως πχ USB Loader ή Flow μπορείς να τα τρέξεις.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Παρ Ιουν 20, 2014 1:17 pm
Αφηστε παιδια επαθα πακετο εγω!!
Πλεον ο usb loader δεν μ διαβαζει το σκληρο, κανει λεγχο οταν παταω το useb loader gx κατι σαν Ciios
και λεει δεν εχετε συνδεσει δισκο και περιμενει 20 δευτερα και μετα παλι λεει δεν εχετε συνδεσει ενω κανονικα εχω βαλει εξωτερικο σκληρο με παιχνιδια μεσα.
Λετε να αλλαξω usb loader να βαλω αυτον π λες Τζονι flow??
Επισης ο βλακας εγκατεστησα το preloader που πρωτου πας στο κεντρικο μενου του wii
σ λεει αυτο το προγραμμα αν θες να φορτωσεις iso ή να πας στο κεντρικο μενου, εγω πειτε επιλεγω να παω κεντρικο μενου και μ λεει δεν μπορει να παει γιατι εχουν αλλαχθει ρυθμισεις!
Υπαρχει κατι σαν απεγκατασταση του priloader?
johnny_salonica
johnny_salonica
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Παρ Ιουν 20, 2014 3:39 pm
Ο USB Loader κατά την γνώμη μου είναι ο πιο πλήρης, οπότε θα σου πρότεινα να τον κρατήσεις. Όσο για το πρόβλημα που αναφέρεις, σιγουρέψου ότι έχεις συνδέσει τον σκληρό δίσκο στην θύρα που βρίσκεται στην πλευρά του Wii και όχι σε αυτήν που είναι πιο μέσα. Αν το έχεις κάνει ήδη απλά ξανατρέξε το letterbomb γιατί ίσως να άλλαξε το cIOS.
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Παρ Ιουν 20, 2014 5:59 pm
Ακριβώς όπως τα λέει ο Γιάννης το usb loader είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για να παίξεις backups αν προσπάθησες τις λύσεις που σου πρότεινε παραπάνω δοκίμασε μια ποιο καινούρια έκδοση του loader ή ξανα καντου format.Για το preloader κοίτα εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Για το πρόβλημα σου Κώστα αν το wii σου είναι μοντέλο πριν το 2008 τότε το neogamma είναι ότι χρειάζεσαι αν πάλι είναι μετά το 2008 τοτε η μόνη σου λύσει είναι να παίζεις απο το usb
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Παρ Ιουν 20, 2014 8:59 pm
johnny_salonica έγραψε:Εφόσων είναι softmodded μπορείς σχετικά εύκολα να σετάρεις έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και να έχεις όλα σου τα παιχνίδια εκεί. Έπειτα, με έναν loader όπως πχ USB Loader ή Flow μπορείς να τα τρέξεις.
Αυτό κάνω αλλά λέω για dvds. Απλά βλέποντας το θέμα μου γεννήθηκε η απορία, παίζει το wii μου dvd??? ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό να το ψάξω 1-1.5 χρόνο τώρα που έχω το wii. Περίεργο δεν είναι?
XameR_GT έγραψε:Αφηστε παιδια επαθα πακετο εγω!!
Πλεον ο usb loader δεν μ διαβαζει το σκληρο, κανει λεγχο οταν παταω το useb loader gx κατι σαν Ciios
και λεει δεν εχετε συνδεσει δισκο και περιμενει 20 δευτερα και μετα παλι λεει δεν εχετε συνδεσει ενω κανονικα εχω βαλει εξωτερικο σκληρο με παιχνιδια μεσα.
Λετε να αλλαξω usb loader να βαλω αυτον π λες Τζονι flow??
Επισης ο βλακας εγκατεστησα το preloader που πρωτου πας στο κεντρικο μενου του wii
σ λεει αυτο το προγραμμα αν θες να φορτωσεις iso ή να πας στο κεντρικο μενου, εγω πειτε επιλεγω να παω κεντρικο μενου και μ λεει δεν μπορει να παει γιατι εχουν αλλαχθει ρυθμισεις!
Υπαρχει κατι σαν απεγκατασταση του priloader?
Θα είμαι ο τρίτος -_- που θα σου πει ότι το gx είναι το καλύτερο με διαφορά, έχω δοκιμάσει πολλά και ξέρω, αλλά αν θες έχω να σου προτείνω άλλο ένα πολύ καλό.

Τώρα αυτό που έχεις πάθει είναι, είτε:
- Ότι αν στις ρυθμίσεις του gx έχεις βάλει να διαβάζει ένα από τα 2 usb ports (αυτό είπε ο jonny). Δοκίμασε να το ανοίξεις έχοντας τον σκληρό μία στην μια θήρα μία στην άλλη. Αν είναι αυτό και ανοίξει θα δεις τις ρύθμιση σου λίγο άνω κάτω αλλά δεν είναι τίποτα φοβερό. Και μετά πήγαινε στις ρύθμισεις και στο "usb ports" επέλεξε "both" για να μην γίνει ποτέ ξανά.
- Η' το δεύτερο και πιο σπαστικό, κάτι πειράχτηκε στο πρόγραμμα gx και πρέπει να το κάνεις reinstall, προσπάθησε την ίδια έκδοση ή έστω πιο καινούρια γιατί αλλιώς μπερδεύεται κι'άλλο το θέμα... Αν δεν γίνει τίποτα πάλι κάτι πειράχτηκε στο softmod και πρέπει να το κάνεις reintall, αλλά οι πιθανότητες γι'αυτό είναι σχεδόν μηδενικές.
Το δεύτερο γίνεται συνήθως αν κανεις install κάτι.(?)
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Σαβ Ιουν 21, 2014 1:38 pm
johnny_salonica έγραψε: Αν το έχεις κάνει ήδη απλά ξανατρέξε το letterbomb γιατί ίσως να άλλαξε το cIOS.
Τζονι αυτο φταιει στη σωστη θυρα το βαζω, εκει π γραφει ελεγχος CIos σαν να παιχτηκε κατι και λεει δεν εχεις συνδεσει σκληρο!!Ενω εχω!
Πως κανω αυτο που γραφεις??
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Αυγ 18, 2014 12:46 am
Συνεχιζω να εχω προβλημα εχω σαν περιγραφη
wii softmod 4.2 E
usb loader 3.0v1226
kai ios61 v21.29
τωρα εχω το προβλημα οτι οταν βαζω τον usb loader στην περιγραφη loading...initialise usb devise μενει εκει δεν κανει τπτ
νμζ επειδη εσβησα καποια αρχεια της καρτας sd λειπουν αρχεια του συστηματος οχι του usb loader και κατι εχει παιχτει γαμωτο...
johnny_salonica
johnny_salonica
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Δευ Αυγ 18, 2014 6:13 pm
Για αυτό λοιπόν κάνε ένα καθαρό install από την αρχή ώστε να ξεμπερδέψεις.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Τρι Αυγ 19, 2014 11:59 am
Εχεις δικιο.
Ειδα ενα βιντεο στο youtube για να εγκαταστησεις τον usb loader gx βημα βημα, ακολουθησα πιστα τα παντα και μου λειτουργει πλεον!
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Σαβ Αυγ 19, 2017 5:05 pm
τι εννοεις δισκακι 4.7 gb? Που θα βρω τετοια? Αν εννοεις dvd πως θα χωρεσει στο wii γιατι ειναι πολυ μικρο το wii. Δεν εχω wii, γιαυτο ρωταω
Brent Rambo
Brent Rambo
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 105
Ημερομηνία εγγραφής : 23/10/2018

Δευ Νοε 26, 2018 1:44 am
teliosmetonma έγραψε:τι εννοεις δισκακι 4.7 gb? Που θα βρω τετοια? Αν εννοεις dvd πως θα χωρεσει στο wii γιατι ειναι πολυ μικρο το wii. Δεν εχω wii, γιαυτο ρωταω
To wii παίρνει κανονικα dvd, αυτά που πουλάνε στα jumbo Πχ κανουν. 
Δεν διαβασα όλα τα προηγουμενα ποστς, οποτε σορρυ αν εχει ξανα ανφερθεί: Μόνο τα παλια wii ( αυτα που έχουν θυρες gamecube ) μπορουν να παίξουν γραμμενα μέσω homebrew , τα πιο καινουρια μπορουν να παίξουν "back ups" μονο απο usb και τa miniδεν μπορουν καθουλου, γενικα.
ninetales
ninetales
Συντονιστής
Συντονιστής
Πως να "καψετε" παιχνιδια για wii ! Pbucket
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα

Τρι Απρ 09, 2019 11:09 am
Εγώ παιδιά τώρα θα δώσω μια μέρα να μου το χακαρουν Αλλά Επειδή  στο σκληρό θα έχω αρχεία λογικά θα τα αντιγράψω με το καλό όταν θα έχω και το pc πισω
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης