Goku VS Superman
+2
falconara90
chrys97
6 απαντήσεις
Goku VS Superman
Goku VS Superman
Παρ Αυγ 16, 2013 6:08 am
συμφωνώ με το αποτέλεσμα του βίντεο προσωπικά. Μακράν το καλύτερο βίντεο που έχω δει ως τώρα
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Απ: Goku VS Superman
Παρ Αυγ 16, 2013 1:57 pm
(νομίζω ότι το θέμα ανήκει στη κατηγορία κόμικς και όχι στα video games)
ισοπαλία;;;; για κανένα λόγο. αυτοί που έφτιαξαν το επεισόδιο, έκαναν μια εκτενή ανάλυση των χαρακτήρων όπου εξηγούν τις ικανότητες του καθενός. από αυτό και μόνο είναι ξεκάθαρος ο νικητής.
ένας από τους λόγους που μου αρέσει το death battle, είναι ότι τα αποτελέσματα των μαχών καθορίζονται από αντικειμενική έρευνα πάνω στους χαρακτήρες και δε παίζει κανένα ρόλο η δημοτικότητα του.
ισοπαλία;;;; για κανένα λόγο. αυτοί που έφτιαξαν το επεισόδιο, έκαναν μια εκτενή ανάλυση των χαρακτήρων όπου εξηγούν τις ικανότητες του καθενός. από αυτό και μόνο είναι ξεκάθαρος ο νικητής.
ένας από τους λόγους που μου αρέσει το death battle, είναι ότι τα αποτελέσματα των μαχών καθορίζονται από αντικειμενική έρευνα πάνω στους χαρακτήρες και δε παίζει κανένα ρόλο η δημοτικότητα του.
Παρ Αυγ 16, 2013 2:04 pm
περιμενά ισοπαλία γιατί τους θεωρούσα ισοδύναμους και οχι λόγω δημοτικότητας.Αυτοί που έφτιαξαν όμως το βίντεο μου έδειξαν το αντίθετο.Για μένα δεν παίζει ρόλο η δημοτικότητα.Βέβαια δεν με ξενέρωσε το αποτέλεσμα γιατί κατάλαβα ότι ο superman είναι πιο δύνατος.Έχει ικανότητες που ο goku δεν έχει.
Παρ Αυγ 16, 2013 3:00 pm
o ένας είναι από κομικ και ο άλλος μανγκα, αλλά και οι 2 έχουν εμφανιστεί σε βιντεοπαιχνίδια. Να κάνουμε ίδια κατηγορία και αλλού?falconara90 έγραψε:(νομίζω ότι το θέμα ανήκει στη κατηγορία κόμικς και όχι στα video games)
Παρ Αυγ 16, 2013 3:34 pm
Όντως στα videogames δεν ανήκει.Γιατί δεν το μεταφέρετε στο Εrnie's Cafe να τελειώνει το θέμα;
Παρ Αυγ 16, 2013 8:59 pm
γιατί εξήγησα τη λογική που το έβαλα εδώ. Εχούν εμφανιστεί σε videogames, αυτό μου αρκεί
Σαβ Οκτ 18, 2014 4:35 pm
την κατηγορία συγκρίσεις την έχω μεταφερει στο ernie's cafe για να συγκρίνουμε το οτιδήποτε πλέον
- spidey90Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2015
Τετ Δεκ 30, 2015 8:31 pm
superman φυσικα για τα κομικς και ο goku στα videogames
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης