Scorpion vs White Ranger
+2
XameR_GT
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Απ: Scorpion vs White Ranger
Κυρ Οκτ 27, 2013 8:03 am
χαχαχα αυτό όντως θέλω να το δώ!!!
Κυρ Οκτ 27, 2013 10:37 am
δεν ξερωGEOHERO έγραψε:γιατι ομως αργει τοσο ?
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Κυρ Οκτ 27, 2013 3:33 pm
λοιπόν, όπως έγραψε η Bat in the Sun στο Facebook, το βίντεο ήταν να βγει στις αρχές του μήνα. όμως λόγω προβλημάτων (παρατεταμένα γυρίσματα νομίζω... ), η προβολή μεταφέρθηκε για τέλη του μήνα. λογικά προς στα τέλη της εβδομάδας θα δούμε την επική μάχη.
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Παρ Νοε 08, 2013 11:45 pm
- GEOHEROΣυντονιστής
Σαβ Νοε 09, 2013 12:49 am
Αφιερωμενα στον Τομμυ ολιβερ για την νικη του.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σαβ Νοε 09, 2013 1:34 am
Βάλε τα link στο αναθεματισμένο κουμπί του youtube μέσα να βλέπουμε τι βίντεο είναι αυτά. Δεν το βλέπεις το κουμπί όταν γράφεις???
Σαβ Νοε 09, 2013 1:42 am
τα ρύθμισα εγώ.
στο θέμα μας: εντυπωσιακό βίντεο, εντυπωσιακή μάχη, εντυπωσιακή νίκη. πιστεύω άξιζε την αναμονή!
για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι θα νικούσε ο Scorpion. τι μας δείχνει αυτό; ότι ο Άσπρος Ranger είναι πιο δημοφιλής χαρακτήρας από τον Scorpion!!! FLAWLESS VICTORY!!!
στο θέμα μας: εντυπωσιακό βίντεο, εντυπωσιακή μάχη, εντυπωσιακή νίκη. πιστεύω άξιζε την αναμονή!
για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι θα νικούσε ο Scorpion. τι μας δείχνει αυτό; ότι ο Άσπρος Ranger είναι πιο δημοφιλής χαρακτήρας από τον Scorpion!!! FLAWLESS VICTORY!!!
Σαβ Νοε 09, 2013 12:55 pm
αυτό πάντως που εκνεύρισε πολλούς ήταν πως ο Τόμμυ τηλεμεταφερόνταν όποτε ήθελε και όπου ήθελε. Ντάξει νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να εξαφανίζονταν σαν νίντζέτι. Στην 3η σεζόν των mmpr τα έκαναν κάτι τέτοια. Δίκαιη επικράτηση πάντως. Ο Τόμμυ και νίντζα είναι και ranger. Ο Scorpion είναι μόνο νίντζα
- GEOHEROΣυντονιστής
Σαβ Νοε 09, 2013 2:17 pm
το δικιμαζα λιγο παλιοτερα.αλλα κατι εγινε και δεν εδιχνε καλα τα βιντεο αλλα τωρα λειτουργει.Green Rider έγραψε:Βάλε τα link στο αναθεματισμένο κουμπί του youtube μέσα να βλέπουμε τι βίντεο είναι αυτά. Δεν το βλέπεις το κουμπί όταν γράφεις???
ενα ακοφιερωμενο βιντεο.
Σαβ Νοε 09, 2013 4:35 pm
Αυτό με ξένισε και μένα. Αλλά κάπως έπρεπε να αντισταθμίσουν τη τηλεμεταφορά του Scorpion. Οπότε χρησιμοποιήσαν τη τεχνολογία τηλεμεταφοράς του Billy.Green Rider έγραψε:αυτό πάντως που εκνεύρισε πολλούς ήταν πως ο Τόμμυ τηλεμεταφερόνταν όποτε ήθελε και όπου ήθελε. Ντάξει νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να εξαφανίζονταν σαν νίντζέτι. Στην 3η σεζόν των mmpr τα έκαναν κάτι τέτοια. Δίκαιη επικράτηση πάντως. Ο Τόμμυ και νίντζα είναι και ranger. Ο Scorpion είναι μόνο νίντζα
Σαβ Νοε 09, 2013 11:04 pm
χαλαρά ο Μπίλυ θα μπορούσε να το εξελίξει έτσι το θέμα οπότε δικαιολογείται
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης