Αγαπημένο παιχνίδι από Action-Adventure
Τρι Αυγ 13, 2013 11:15 pm
Κάλα...αυτή η επιλογή είναι πολύ δύσκολη...
Από 2D[Over head view] Action-Adventure παιχνίδια...ή το The Legend of Zelda : The Minish Cap...ή τα The Legend of Zelda : Oracle of Seasons & Ages πακέτο.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και από 3D Action-Adventure...άλλο παλούκι εδώ...The Legend of Zelda : Ocarina of Time ή το The Legend of Zelda : Majora's Mask;Και ποιά μάλιστα,τα αυθεντικά ή τα remake; Δεν πρόκειτε να βγάλω άκρη σε αυτήν την κατηγορία!
Από 2D[Over head view] Action-Adventure παιχνίδια...ή το The Legend of Zelda : The Minish Cap...ή τα The Legend of Zelda : Oracle of Seasons & Ages πακέτο.
Και από 3D Action-Adventure...άλλο παλούκι εδώ...The Legend of Zelda : Ocarina of Time ή το The Legend of Zelda : Majora's Mask;Και ποιά μάλιστα,τα αυθεντικά ή τα remake; Δεν πρόκειτε να βγάλω άκρη σε αυτήν την κατηγορία!
Απ: Αγαπημένο παιχνίδι από Action-Adventure
Τρι Αυγ 13, 2013 11:51 pm
3d
Τετ Αυγ 14, 2013 5:50 pm
ντάξει τι να πω. Το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ απλά. Το γεγονός ότι το έχω σε pc, ps2, xbox 360 τα λέει όλα. Ολά τ'άλλα είναι περίπατος στο πάρκο
ντάξει τι να πω. Το πιο τρομακτικό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ απλά. Το γεγονός ότι το έχω σε pc, ps2, xbox 360 τα λέει όλα. Ολά τ'άλλα είναι περίπατος στο πάρκο
Τετ Αυγ 14, 2013 7:59 pm
καλα σολων λες αγαπημενο και γραφεις 3-4
Εγω θα πω Legend of Zelda The wind waker!!
Εγω θα πω Legend of Zelda The wind waker!!
Τετ Αυγ 14, 2013 10:04 pm
^Tο είπα και πάνω,σε αυτήν την κατηγορία,δεν θα βγεί άκρη! Κυριολεκτικά,σηκώνω τα χέρια.
@Green : Τζίμ,τα Silent Hill είναι Survival Horror παιχνίδια,έχουν την δικιά τους κατηγορία...που θα φτιάξω σε λίγο.
@Green : Τζίμ,τα Silent Hill είναι Survival Horror παιχνίδια,έχουν την δικιά τους κατηγορία...που θα φτιάξω σε λίγο.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης