Αγαπημένο παιχνίδι από Musou
4 απαντήσεις
Αγαπημένο παιχνίδι από Musou
Παρ Αυγ 09, 2013 2:49 pm
Επειδή υπάρχει κάποια εξήγηση : το 2012 στην Ιαπωνιά αποφασίσαν να αφαίρεσουν τα παιχνίδια Warriors από την κατηγορία Beat'em Up και να τα κάνουν δική τους κατηγορία,ονόματι Musou,προς τιμήν του ιαπωνικού ονόματος της σειράς.Οπότε ποιό παιχνίδι που μπορείτε να αντιμετωπίζεται εκατοντάδες ή και χιλιάδες εχθρούς ταυτόχρονα σας αρέσει;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τα τρία πρώτα Sengoku BASARA σε ένα το κάνει το απόλυτα αγαπημένο μου της κατηγορίας.Έχει και της καλύτερες ιστορίες της σειράς.
Τα τρία πρώτα Sengoku BASARA σε ένα το κάνει το απόλυτα αγαπημένο μου της κατηγορίας.Έχει και της καλύτερες ιστορίες της σειράς.
Απ: Αγαπημένο παιχνίδι από Musou
Παρ Αυγ 09, 2013 2:56 pm
Δοκιμασα dynasty warriors δεν μ αρεσε, legends of troy το επαιξα πολυ αλλα πλεον βλεπω ειναι ενα μετριο παιχνιδι, τα basara φαινονται πιο καλα.
Παρ Αυγ 09, 2013 4:02 pm
Είναι και πιο καλά τα BASARA,αλλά και τα Warriors Orochi καθώς και τα One Piece Pirate Warriors αξίζουν πάρα πολύ.
Παρ Αυγ 09, 2013 6:20 pm
θα πω αυτό. Αν και γενικά αυτά τα παιχνίδια δεν μου αρέσουν, τα βαριέμαι και ποτέ δεν κάθομαι να τερματήσω κάποιο το Warriors Orochi μου άρεσε πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα
θα πω αυτό. Αν και γενικά αυτά τα παιχνίδια δεν μου αρέσουν, τα βαριέμαι και ποτέ δεν κάθομαι να τερματήσω κάποιο το Warriors Orochi μου άρεσε πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα
Κυρ Αυγ 11, 2013 1:46 am
Πιαζει τo μονο που εχω παιξει απο αυτη την κατηγορια dynasty warriors 3 και θα πω αυτο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης