Πως σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο?
2 απαντήσεις
Το 3ο επεισόδιο μου φάνηκε...
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Πως σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο?
Τετ Ιουλ 31, 2013 8:19 pm
Yahiko is discontent with the teachings of Kamiya Kasshin-ryu, wanting to defeat his enemies over protecting the innocent. After defeating corrupt policemen, Kenshin is greeted by an old acquaintance from the military. He invites him to re-join the military and become a high-ranking officer. However, Kenshin declines this offer, vowing to use his sword for justice.
Αστινομοι με σπαθια ψαχνουν τον kenshin και η kaoru και ο yahiko προσπαθουν να τον προιδοπιησουν στο μεταξυ καποι απο αυτους επιτιθεται στους ανθρωπους της πολης και o kenshin τους αντιμετοπιζει μετα τη μαχη ερχεται ενα παλιος συνεργατης του kenshin απ'υον πολεμο και τους ζυταει να γηνε αστινομικος και αυρος αρνηται λεγοντας του οτι θα χρησιμοπιοησει το σπαθη του μονο για δικαιοσινη
καλο δεν με εντιποσιασαι ιδιετερα μου αρεσαι που αρνηθυκαι ο kenshin στο τελος
Αστινομοι με σπαθια ψαχνουν τον kenshin και η kaoru και ο yahiko προσπαθουν να τον προιδοπιησουν στο μεταξυ καποι απο αυτους επιτιθεται στους ανθρωπους της πολης και o kenshin τους αντιμετοπιζει μετα τη μαχη ερχεται ενα παλιος συνεργατης του kenshin απ'υον πολεμο και τους ζυταει να γηνε αστινομικος και αυρος αρνηται λεγοντας του οτι θα χρησιμοπιοησει το σπαθη του μονο για δικαιοσινη
καλο δεν με εντιποσιασαι ιδιετερα μου αρεσαι που αρνηθυκαι ο kenshin στο τελος
Απ: Πως σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο?
Δευ Αυγ 26, 2013 6:34 pm
από ότι θυμάμαι μου άρεσε αυτό το επεισόδιο και ψηφίζω πολύ καλό
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης