Καλύτερη σειρά του 2012 είναι...
Καλύτερη σειρά του 2012
Τετ Ιουν 19, 2013 1:51 am
Gokaiger ψηφίζω, το απόλυτο sentai tribute. Το όνειρο κάθε super sentai fan. Aνέβασε τον πήχη πολύ ψηλά γενικώς για το πως πρέπει να είναι οι super sentai. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τους go-busters που ήταν μέτριοι και από τους Kyuryuger που βλέπουμε τώρα που και αυτοί δεν λένε και πολλά. Δεύτερη καλύτερη σειρά ήταν για μένα οι Αkibaranger. Ητάν μια απίστευτη ευχάριστη έκπληξη. Χάρηκα που απέκτησε φέτος 2ος σεζόν. Κρίμα που έχει λίγα επεισόδια. Οι Riders τώρα είναι αρκετοί καλοί και οι 2 αλλά έχουν κάποια ελαττώματα. Οι Super Samurai ήταν καλύτεροι σαφώς από το αίσχος της 1ης σεζόν και με πολύ ωραίο φινάλε αλλά κάποιοι παρέμειναν γλάστρες δυστυχώς και ο Αντόνιο μου την έσπασε που τον έκαναν τόσο χαζό στη 2η σεζόν ενώ στην 1η ήταν badass. Τέλος GARO Makai Senki δεν έχω δει για να έχω άποψη (ακόμα).
Απ: Καλύτερη σειρά του 2012
Τετ Ιουν 19, 2013 9:42 am
Kαι εγω gokaiger παροτι δεν εχω δει ολα τα επεισοδια, αλλα εχω δει καο το φουρζε ολο και φαντασου παρολαυτα επιλεγω gokaiger.
Ηταν απο τις καλυτερες, ισως η καλυτερη anniversary season.
Απο super samurai τι να πεις, οτι και η 1η μια χαμενη ευκαιρια.
Ηταν απο τις καλυτερες, ισως η καλυτερη anniversary season.
Απο super samurai τι να πεις, οτι και η 1η μια χαμενη ευκαιρια.
- Καλύτερη σειρά του 2011
- Καλύτερη Superhero σειρά ή κύκλος σειράς για το 2017
- Πολύ καλύτερή σειρά απο τους MMPR season 2
- Καλύτερη toku ταινία 2012
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης