Ποιο ειναι το ζωικο σου πνευμα
+5
Green Rider
GEOHERO
XameR_GT
chrys97
redultimateranger
9 απαντήσεις
- redultimaterangerNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 12/05/2013
Τόπος : Αθήνα
Ποιο ειναι το ζωικο σου πνευμα
Τετ Μάης 15, 2013 3:51 pm
ενα site για να βρειτε το ζωικος σας πνευμα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
εγω ειμαι λυκος
εσεις?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
εγω ειμαι λυκος
εσεις?
Απ: Ποιο ειναι το ζωικο σου πνευμα
Τετ Μάης 15, 2013 9:13 pm
μεταφέρθηκε στα "forum games" γιατι δεν έχει σχέση με rangers...
- GEOHEROΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2712
Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2012
Παρ Ιουλ 19, 2013 3:57 pm
λυκος
Παρ Ιουλ 19, 2013 8:58 pm
αρκούδα
You're #1! At least, you're happiest when in charge. You lead with courage, integrity, and compassion. People gravitate to your confidence and charisma, and they feel safe in your care. But be careful not to believe your own hype—stubborn pride is every Bear's downfall.
You're #1! At least, you're happiest when in charge. You lead with courage, integrity, and compassion. People gravitate to your confidence and charisma, and they feel safe in your care. But be careful not to believe your own hype—stubborn pride is every Bear's downfall.
- GEOHEROΣυντονιστής
Σαβ Ιουλ 20, 2013 3:32 pm
η μεταφραση (απο το google μεταφραση)
Είσαι # 1! Τουλάχιστον, είσαι πιο ευτυχισμένος όταν στο τέλος. Μπορείτε να οδηγήσει με θάρρος, ακεραιότητα, και τη συμπόνια. Οι άνθρωποι κλίνουν προς την εμπιστοσύνη και το χάρισμα σας, και να αισθάνονται ασφαλείς στην φροντίδα σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί να μην πιστεύουν ότι το δικό διαφημιστική εκστρατεία-πεισματική υπερηφάνεια σας είναι πτώση κάθε αρκούδας.
Είσαι # 1! Τουλάχιστον, είσαι πιο ευτυχισμένος όταν στο τέλος. Μπορείτε να οδηγήσει με θάρρος, ακεραιότητα, και τη συμπόνια. Οι άνθρωποι κλίνουν προς την εμπιστοσύνη και το χάρισμα σας, και να αισθάνονται ασφαλείς στην φροντίδα σας. Αλλά να είστε προσεκτικοί να μην πιστεύουν ότι το δικό διαφημιστική εκστρατεία-πεισματική υπερηφάνεια σας είναι πτώση κάθε αρκούδας.
Τρι Ιουλ 23, 2013 9:29 pm
αν και ειχα καποια λαθακια ηταν αρκετα καλη μεταφραση
- Mahad7Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 805
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2014
Τόπος : Κυπρος
Σαβ Σεπ 06, 2014 10:22 am
You are a Wolf! (your score: 27)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Characters: Marek, Alanka, Kerza, and Kara in the [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] and "[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]"; Lance in "[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]"
Powers: Stealth, hunting ability, enhanced senses of smell and hearing, as well as strength and stamina
"Family comes first" could be a Wolf's motto. You form deep connections with close friends and family members, and they know you'd do anything to protect them. You're loyal, devoted, and passionate. Your worst fear is being alone, but be careful not to drown your loved ones in too much emotion.
Best matches: Swans, Otters, Crows
Watch out for: Spiders, Owls, Foxes
- GEOHEROΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 18, 2015 1:25 pm
βρηκα αυτο.
εχει πιο πολλα ζωικα πνευματα.
εχει πιο πολλα ζωικα πνευματα.
Δευ Ιαν 26, 2015 1:56 pm
Σε αυτό το καινούριο τεστ. μου βγήκε το κογιότ. Τουλάχιστον δεν κυνηγάω τον road runner
- GEOHEROΣυντονιστής
Τρι Ιαν 27, 2015 11:19 pm
^ χα χα καλο.
εμενα ειναι ξιφιας.
εμενα ειναι ξιφιας.
- bruce wayne tasosPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2015
Τόπος : αμφισσα