προβλημα εγκαταστασης προγραμματος.
Τρι Μάης 14, 2013 10:43 pm
πρεπει να εγκαταστησω ενα προγραμμα για τι σχολη μου αλλα αφου στο αρχειο set up παταω ναι(δλδ δεχομαι να ανοιξει το παραθυρο εγκαταστασης δλδ οτι ξερω τον εκδοτη του αρχειου και μπλα μπλα) δεν ανοιγει παραθυρο εγκαταστασης!!
στα windows 7 της αδερφης μου κανονικα το εγκατεστησα, εγω εχω βιστα, το θεμα ειναι φιλος μου εχει 7 και εχει το ιδιο προβλημα.καμια λυση?
στα windows 7 της αδερφης μου κανονικα το εγκατεστησα, εγω εχω βιστα, το θεμα ειναι φιλος μου εχει 7 και εχει το ιδιο προβλημα.καμια λυση?
Απ: προβλημα εγκαταστασης προγραμματος.
Τετ Μάης 15, 2013 2:20 am
δοκίμασε να το εκτελέσεις σαν διαχειριστής και άλλαξε και την συμβατότητα σε άλλα windows.
- haikostasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 06/09/2010
Δευ Σεπ 09, 2013 1:15 am
δωσε περισσοτερες πληροφοριες φιλε
Δευ Σεπ 09, 2013 9:28 am
Nα σαι καλα, βλεπω γραφεις ωραιες απαντησεις.
Το προγραμμα αυτο το εγκατεστησα στης αδερφης μ το pc wind7 αλλα στα δικα μ vista
οταν παταγα το exe αρχειο να ανοιξει δεν ανοιγε, δλδ δεν εμφανιζε οθονη εγκαταστασης, οπως ειπα ξεχασε το , το μαθημα το περασα και το προγραμμα το σβησα.
Το προγραμμα αυτο το εγκατεστησα στης αδερφης μ το pc wind7 αλλα στα δικα μ vista
οταν παταγα το exe αρχειο να ανοιξει δεν ανοιγε, δλδ δεν εμφανιζε οθονη εγκαταστασης, οπως ειπα ξεχασε το , το μαθημα το περασα και το προγραμμα το σβησα.
- haikostasPower Ranger
Δευ Σεπ 09, 2013 2:33 pm
χαχαχ οκ λοιπον αφου το περασες εισαι ωραιος!τι μαθημα ηταν?
- haikostasPower Ranger
Δευ Σεπ 09, 2013 9:23 pm
α οκ τοτε
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης