Playstation 3 ως web browser.
Κυρ Μάης 12, 2013 12:11 pm
Στην άμφισσα έχω κανονική σύνδεση στο ρουτερ αλλα ο χαζός το είχα βάλει ως web ασύρματη ασφάλεια και εφόσον μονο το smartphone είχα στην άμφισσα και δεν ήξερα το web κωδικό(μονο στο pc τον ειχα αποθηκεύσει) δεν μπροούσα να συνδεθώ ασύρματα, μέχρι που μου ήρθε φλασια να χρησιμοποιήσω το ps3 σαν pc και πραγματικά έμεινα έκπληκτος!Το σύνδεσα με καλώδιο ethernet μιας και ασύρματα λογο οτι δεν ήξερα το web δεν θα τα κατάφερνα.Με το που το σύνδεσα λοιπον το ps3 είχε ενσωματωμένο browser power by google και προσπαθούσα να μπω στην διεύθυνση 192.168 κτλ του ρουτερ να αλλάξω τις ασύρματες ρυθμίσεις πράγμα δύσκολο μιας και σε ξένες ιστοσελίδες με έβγαζε.Τελικά τα κατάφερα και είχα μια σχετική επαφή με τον κόσμο του ιντερνετ και απο το κινητό και απο το ps3. Με έσωσε κυριολεκτικά
Σαν απόδοση ταχύτητας internet είχε εξαιρετική, και αν είχα κουβαλήσει ποντικη και πλη/γιο θα είχα σωθεί μιας και οτι έκανα το έκανα με το μοχλό .έμαθα οτι μπορείς α εγκαταστησεις και linux και το κάνεις κανονικό pc έτσι.Ισως μελλοντικά το προσπαθήσω.
Μονο πρόβλημα βίντεο απο κάποιες ιστοσελίδες δεν έδειχνε γιατι ήθελε flash player update.
Γενικά ως web browser ήταν εξαιρετικό!
Σαν απόδοση ταχύτητας internet είχε εξαιρετική, και αν είχα κουβαλήσει ποντικη και πλη/γιο θα είχα σωθεί μιας και οτι έκανα το έκανα με το μοχλό .έμαθα οτι μπορείς α εγκαταστησεις και linux και το κάνεις κανονικό pc έτσι.Ισως μελλοντικά το προσπαθήσω.
Μονο πρόβλημα βίντεο απο κάποιες ιστοσελίδες δεν έδειχνε γιατι ήθελε flash player update.
Γενικά ως web browser ήταν εξαιρετικό!
Απ: Playstation 3 ως web browser.
Κυρ Μάης 12, 2013 3:43 pm
Όντως ο browser του Playstation 3 είναι αρκετά αξιόλογος. Έχω παρακολουθήσει αρκετά ποδοσφαιρικά παιχνίδια μέσω streaming από sites, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όσων αφορά το Linux, χρειάζεσαι fat Playstation και firmware από 3.15 και κάτω.
Κυρ Μάης 12, 2013 3:49 pm
Οντως το ps3 ειναι εξαιρετικο για browser στο διαδικτυο αρκει να εχεις πληκτρολογιο και ποντικι γιατι θα δυσκολευτεις με τον μοχλο
Κυρ Μάης 12, 2013 3:58 pm
εχω φατ johnny αλλα τελευταία έκδοση of
johnny εσυ το ps3 το χεις χακάρει?
johnny εσυ το ps3 το χεις χακάρει?
Κυρ Μάης 12, 2013 4:07 pm
Όχι "παρθένο" είναι... Το μόνο που έχω κάνει είναι να εγκαταστήσω τον PS3 Media Server.
Κυρ Μάης 12, 2013 6:42 pm
εγώ μιας και θα τσιπάρω το xbox 360 και δεν θα ξαναπάρω αυθεντικό για αυτό λέω να μην πειράξω το ps3 μιας και βρίσκω games σε sites σε λογικές τιμές αρα δεν έχω δικαιολογία.
Κυρ Μάης 12, 2013 6:45 pm
θυμάμαι στην αεροπορία με το στικάκι έβλεπα και ταινίες και επεισόδια. Γενικά είναι για όλες τις δουλειές
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Μαρ 09, 2015 8:55 pm
Αν είχε και flash player ρε παιδιά θα ήταν τέλειο, μεράκι το έχω, να πάρω μια κονσόλα/συσκευή με browser που να μην είναι pc/smartphone και να έχει flash, πολλά ζητάω;
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Κυρ Μάης 03, 2015 3:50 pm
κολαει λιγο αλλα κανει την δουλεια του
Κυρ Μάης 03, 2015 7:05 pm
Πλέον ο browser του PS3 μετά την αφαίρεση της υποστήριξης του flash είναι ένα ανέκδοτο. Παλαιότερα έβλεπα ευρωπαικό ποδόσφαιρο χάρην στην βοήθεια του.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Μάης 03, 2015 7:14 pm
^μερικά τα παίζει ακόμα, στο sport lemon τουλάχιστον, που σε μερικά streams δε θέλει flash, τα παίζει μια χαρά.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης