Πώς σας φάνηκε το 8ο επεισόδιο;
+3
BnsGoldRanger
johnny_salonica
chrys97
7 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πώς σας φάνηκε το 8ο επεισόδιο;
Απ: Πώς σας φάνηκε το 8ο επεισόδιο;
Κυρ Μαρ 24, 2013 2:05 am
Το επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 30 του μήνα. Για να μην ψάχνετε άδικα και βρίζετε του καημένους τους uploaders. Έρχεται ο Robo Knight!
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Κυρ Μαρ 24, 2013 2:01 pm
και εγω τσαμπα εψαχναchrys97 έγραψε:Για αυτο δεν εβρισκα λινκ να κατεβασω
Κυρ Μαρ 24, 2013 2:23 pm
BnsGoldRanger έγραψε:και εγω τσαμπα εψαχναchrys97 έγραψε:Για αυτο δεν εβρισκα λινκ να κατεβασω
Και εγω το ιδιο
Κυρ Μαρ 24, 2013 8:44 pm
χθες είδα πως δεν έχει επεισόδιο και βλέπω ξαφνικά εδώ θέμα εκπληκτος. Τελικά όντως δεν έχει
Κυρ Μαρ 24, 2013 10:18 pm
συγνωμη δεν ηξερα οτι δεν θα εβγαινε επεισοδιο
Δευ Μαρ 25, 2013 12:44 am
οποτε το κραταμε για την αλλη κυριακη
Δευ Μαρ 25, 2013 1:05 am
μακάρι, γιατί έμαθα πως είναι Πάσχα για τους καθολικούς τότε. Λέτε να έχουμε πάλι τίποτα? Δεν πιστεύω. 30/3 έλεγε θα το δείξει
Κυρ Μαρ 31, 2013 7:20 pm
Έβαλα μέτριο γιατί απλά περίμενα περισσότερα από ένα επεισόδιο στο οποίο εμφανίζεται νέος Ranger. Αν και ο Gosei αναφέρει για τον Robo Knight, ότι έχει οξεία αντανακλαστικά, τον βρήκα λίγο "βραδύκαυστο". Για τους σημειολάτρεις, προσέξτε την ώρα που χρησιμοποιεί το ξίφος του ότι δημιουργείται πεντάλφα. Για να δούμε την συμβολή του στα επόμενα επεισόδια. Καλύτερη στιγμή για εμένα, η προσπάθεια του Jake να το παίξει άνετος στην Gia αλλά για άλλη μια φορά έχασε την ευκαιρία. Ο αγαπημένος μου Ranger για φέτος!!!
Κυρ Μαρ 31, 2013 11:58 pm
Εβαλα πολύ καλό.
Είχε πολύ ωραίες σκηνές μάχης εκτος απο τα ζορντ αυτοκινητάκια, τραγικά απλά.
Αρνητικά
-Ο Robo knight(μήπως robocop καλύτερα ) είναι μηχανή οχι ανθρωπός.Εχει συμπεριφορά σαν το ρομποκοπ παντος
-τι σπαστική φωνή σαν του ρομποκοπ και του iron man(in suit).
-ήθελα 6ο ranger άνθρωπο και να μοιάζει η στολή με των άλλων.Γενικα δεν μου αρέσουν 6οι π
είναι εντελώς διαφορετικοί απο την ομάδα(πχ 6ος απο lost galaxy).
Θετικα
+ Οντως Τζωννυ ο Jake είναι απο τους συμπαθής, και ωραίο το φλερταράκι που θα πέσει με την Τζια.
Είχε πολύ ωραίες σκηνές μάχης εκτος απο τα ζορντ αυτοκινητάκια, τραγικά απλά.
Αρνητικά
-Ο Robo knight(μήπως robocop καλύτερα ) είναι μηχανή οχι ανθρωπός.Εχει συμπεριφορά σαν το ρομποκοπ παντος
-τι σπαστική φωνή σαν του ρομποκοπ και του iron man(in suit).
-ήθελα 6ο ranger άνθρωπο και να μοιάζει η στολή με των άλλων.Γενικα δεν μου αρέσουν 6οι π
είναι εντελώς διαφορετικοί απο την ομάδα(πχ 6ος απο lost galaxy).
Θετικα
+ Οντως Τζωννυ ο Jake είναι απο τους συμπαθής, και ωραίο το φλερταράκι που θα πέσει με την Τζια.
Δευ Απρ 01, 2013 2:44 pm
^συμφωνώ σε όλα. Πέθανα στα γέλια με τον Ρόμποκοπ. Ομολογώ πως πριν τον δω δεν μου άρεσε η ιδέα να τον βγάλουν Robo Knight από Gosei Knight, δεν περίμενα ωστόσο να δω τέτοιο πράγμα
Τετ Απρ 03, 2013 4:33 pm
το προσεξα και εγω αυτο που λες γιατι να το εκαναν αυτο αραγε?johnny_salonica έγραψε:Έβαλα μέτριο γιατί απλά περίμενα περισσότερα από ένα επεισόδιο στο οποίο εμφανίζεται νέος Ranger. Αν και ο Gosei αναφέρει για τον Robo Knight, ότι έχει οξεία αντανακλαστικά, τον βρήκα λίγο "βραδύκαυστο". Για τους σημειολάτρεις, προσέξτε την ώρα που χρησιμοποιεί το ξίφος του ότι δημιουργείται πεντάλφα. Για να δούμε την συμβολή του στα επόμενα επεισόδια. Καλύτερη στιγμή για εμένα, η προσπάθεια του Jake να το παίξει άνετος στην Gia αλλά για άλλη μια φορά έχασε την ευκαιρία. Ο αγαπημένος μου Ranger για φέτος!!!
κατα τ αλλα μου αρεσε το επεισοδιο πιστευω θα μου αρεζε περισσοτερο αν ηταν ανθρωπος ο 6ος οπως λετε κ σεις παιδια.
ψηφιζω καλο.
Τετ Απρ 03, 2013 6:58 pm
εξήγησαν πολύ καλύτερα την ύπαρξη του πάντως εδώ. Ούτε άνθρωπος ούτε zord. Ενα τεχνικό ων που έφτιαξε ο Gosei με δική του συνείδηση και σκοπό ένα και μοναδικό. Να προστατεύει τον κόσμο. Ξέχασε να εμπιστεύεται τους ανθρώπους μετά από τόσα χρόνια
Παρ Απρ 05, 2013 11:23 pm
Πολυ καλο.0 6ος ranger robot? Αυτο δεν το περιμενα.Θυμιζει magna defender.Κι αυτος γινοταν zord.O Jake και ο Noah γινονται ολο και καλυτεροι.Περιμενα κατι διαφορετικο σε αυτο το επεισοδιο.Θα μπορουσε να τελειωσει καλυτερα αυτο το επεισοδιο.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης