Drag-On Dragoon 3 / Drakengard 3
3 απαντήσεις
Τετ Μαρ 13, 2013 1:01 am
Επίσημο site : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ημερομηνία κυκλοφορίας : TBA 2013
Κονσόλες κυκλοφορίας : Playstation 3
Κατασκευαστής : Cavia[τους ένωσε η Square-Enix] Access Games
Theme Song : Unknown
Επίσημο site : [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Ημερομηνία κυκλοφορίας : TBA 2013
Κονσόλες κυκλοφορίας : Playstation 3
Κατασκευαστής : Cavia[τους ένωσε η Square-Enix] Access Games
Theme Song : Unknown
- Updates:
Update #1 :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Λοιπόν...αυτό είναι περίεργο! Πριν από δύο βδομάδες [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]...μαντέψτε...ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ PS3!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
To παιχνίδι θα είναι ένα action-rpg και θα έχει δύο πρωταγωνίστριες ονόματι One και Zero,μια μάγισσα και μια πολεμίστρια,δίδυμες.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
F*CK ME! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυτό ξεπερνάει και τα πιο τρελά μου όνειρα για την σειρά.Όχι μόνο η Square-Enix ένωσε τις διαλυμένες ομάδες της Cavia των Drakengard και NieR,αλλά υπόσχεται και "high speed action gameplay" με εναέριες μάχες και μάχες εδάφους! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
...Τώρα που το σκέφτομαι,στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έγραψα και για άλλες σειρές όπως [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].Αν υπάρχει κάποια θεότητα που κυβερνά τα βιντεοπαιχνίδια,εύχομαι να ακούς και για αυτά.
Απ: Drag-On Dragoon 3 / Drakengard 3
Τετ Μαρ 13, 2013 1:17 am
δεν έχω παίξει κανένα παιχνίδι της σειράς και βασικά από σένα την πρωτοακούω.
Τετ Μαρ 13, 2013 1:47 am
^Είναι πολύ περίεργη σειρά,φτιαγμένη από την Cavia για το PS2.
To post μου στο blog αναφέρει αρκετά,αλλά ιδού και ένα βίντεο :
Το 2 είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρώτο :
To post μου στο blog αναφέρει αρκετά,αλλά ιδού και ένα βίντεο :
Το 2 είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρώτο :
Τετ Μαρ 13, 2013 4:44 am
F*CK ME!
Αυτό ξεπερνάει και τα πιο τρελά μου όνειρα για την σειρά.Όχι μόνο η Square-Enix ένωσε τις διαλυμένες ομάδες της Cavia των Drakengard και NieR,αλλά υπόσχεται και "high speed action gameplay" με εναέριες μάχες και μάχες εδάφους!
...Τώρα που το σκέφτομαι,στο [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] έγραψα και για άλλες σειρές όπως [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.],[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].Αν υπάρχει κάποια θεότητα που κυβερνά τα βιντεοπαιχνίδια,εύχομαι να ακούς και για αυτά.
F*CK ME!
Αυτό ξεπερνάει και τα πιο τρελά μου όνειρα για την σειρά.Όχι μόνο η Square-Enix ένωσε τις διαλυμένες ομάδες της Cavia των Drakengard και NieR,αλλά υπόσχεται και "high speed action gameplay" με εναέριες μάχες και μάχες εδάφους!
- εικόνες:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τετ Μαρ 13, 2013 2:45 pm
Ναι.Είναι που είναι παγκόσμια γλώσσα,κάνει άγρια για blogging. Αυτό και ο σκοπός μου δεν είναι να προσελκήσω μόνο τους έλληνες gamers,αλλά όλους γενικότερα...και το αρχίσα με την βοήθεια ενός φίλου και κατασταλάξαμε σε αυτό.
Τετ Μαρ 13, 2013 9:34 pm
Πάντος εμένα δεν με προσελκύεις.
Πρέπει να έχεις και μια έφεση, που βλέπω έχεις έχεις γράψει κατεβατά
Πρέπει να έχεις και μια έφεση, που βλέπω έχεις έχεις γράψει κατεβατά
Πεμ Μαρ 14, 2013 7:10 am
Δυστυχώς,αλλά από την άλλη είναι και παιχνίδια που ή δεν έχω γράψει ακόμα review για αυτά,ή που δεν μπορώ να γράψω review για αυτά[πως γράφεις review για ένα παλιό arcade που δεν βγήκε πιο έξω;] αλλά απευθύνομαι κίολας σε ένα κοινό που μεγάλωσε με μια συγκεκριμένη φάρα παιχνιδιών,κοινό που απαντάται κυρίως στα seldane[Falcom] forums,koeiwarriors και λίγο σε Henshin Justice φόρουμ.
Εδώ πέρα μπορώ να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον ή να σας τα προτείνω αν δεν τα ξέρετε τα παιχνίδια και αν ενδιαφερθείτε να τα δείτε να συνεχίστούν.Αυτά που έχω γράψει είναι κυρίως νεκρές σειρές...και τώρα μια από αυτές αναστήθηκε.
Όσον αφορά την έφεση,είναι επειδή δεν είναι review ακριβώς,αλλά περισσότερο παρουσίαση και πρέπει να έχει ένα τάδε μήκος,αλλά κοιτάω πάντα να το κρατάω στο μίνιμουμ μιας και είναι blog και όχι πτυχιακή.
PS : Αν αυτό ςίναι έφεση,που να δείς το γιορτινό 100 μου Review.
Εδώ πέρα μπορώ να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον ή να σας τα προτείνω αν δεν τα ξέρετε τα παιχνίδια και αν ενδιαφερθείτε να τα δείτε να συνεχίστούν.Αυτά που έχω γράψει είναι κυρίως νεκρές σειρές...και τώρα μια από αυτές αναστήθηκε.
Όσον αφορά την έφεση,είναι επειδή δεν είναι review ακριβώς,αλλά περισσότερο παρουσίαση και πρέπει να έχει ένα τάδε μήκος,αλλά κοιτάω πάντα να το κρατάω στο μίνιμουμ μιας και είναι blog και όχι πτυχιακή.
PS : Αν αυτό ςίναι έφεση,που να δείς το γιορτινό 100 μου Review.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης