Φανταστική σεζόν!!!!
+6
XameR_GT
plousmike
gogeta
BnsGoldRanger
gantonis
Green Rider
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Φανταστική σεζόν!!!!
Σαβ Μαρ 24, 2012 2:24 am
οι timeforce & oι SPD είναι καλύτερες σειρές πάντως. Και καλύτερο σενάριο έχουν και καλύτερο acting. Οι ninja storm είναι περισσότερο διασκεδαστική σαν σειρά. Εχούν απίστευτο χιούμορ
- kostikas11Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 211
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Δευ Μάης 05, 2014 9:13 pm
Οφειλω να πω , πως η disney ειναι κατα πολυ ανωτερη απο την saban , μας το απεδιξε με αυτην την τρομερη σειρα , χιλια μπραβο εκει στην disney για ολες τις σειρες που φτιαχνουν.
- liz bonnetNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 36
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2015
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Κυρ Αυγ 23, 2015 12:30 am
Η συγκεκριμένη σεζόν είναι η δεύτερη πιο αγαπημένη μου ( time force #1)
έχει τρομερές ιστορίες για κάθε χαρακτήρα και αρκετούς θανάτους συκγριτικα με άλλες σεζόν.
Ήταν τόσο καλή, που τη είδα μέσα σε 12 ώρες... απο τις 3 το μεσημέρι μέχρι 3 το βράδυ! δεν μπορούσα να σταματήσω και όταν τελείωσα στεναχωριθηκα και μετα απο μια βδομάδα τους ξαναπιάσα απο την αρχη
μακάρι να υπήρχαν και άλλα επεισόδια!
έχει τρομερές ιστορίες για κάθε χαρακτήρα και αρκετούς θανάτους συκγριτικα με άλλες σεζόν.
Ήταν τόσο καλή, που τη είδα μέσα σε 12 ώρες... απο τις 3 το μεσημέρι μέχρι 3 το βράδυ! δεν μπορούσα να σταματήσω και όταν τελείωσα στεναχωριθηκα και μετα απο μια βδομάδα τους ξαναπιάσα απο την αρχη
μακάρι να υπήρχαν και άλλα επεισόδια!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Κυρ Αυγ 23, 2015 9:18 pm
Είναι τέλεια σεζον, πραγματικά όταν την έβλεπα αρκετές φορές ξέχναγα οτι παρακολουθώ power rangers, η ιστορία είναι τέλεια, η χαρακτήρες και το acting υπέροχα και η Tanaya είναι ένα μεγάλο bonus Νομίζω οτι είναι οτι ποιο darck θα δούμε ποτέ σε power rangers.
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Τετ Σεπ 23, 2015 1:44 pm
επειδι βλεπω πολυ θετικα σχολεια γιαυτη την σεασον δεν την ξερω και δεν την εχω δει μονο ενα trailer εχω δει λεω να το ξεκινισω να δω τη παιζει..και να σας πω της εντιποσεις μου
Τετ Σεπ 23, 2015 2:32 pm
Κάντο μόλις φτάσεις τα 200 ποστς. Εχουμε κάνει υπότιτλους για τα περισσότερα επεισόδια. Ελπίζω κάποια στιγμή όλα
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Τετ Σεπ 23, 2015 7:53 pm
θα φτασο σιγα σιγα...και μακαρι να βρεθουνε μελι να βοηθησουνε στην μεταφραση τον επεισοδιο
- Jim88Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 205
Ημερομηνία εγγραφής : 14/10/2020
Παρ Οκτ 16, 2020 12:44 am
Ίσως η καλύτερη σεζόν ever. Είμαι ανάμεσα σε RPM και Time Force.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης