Πώς σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο;
+8
gantonis
BnsGoldRanger
ninetales
lapo
Green Rider
johnny_salonica
XameR_GT
chrys97
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Κυρ Φεβ 10, 2013 1:58 pm
Πείτε την γνώμη σας και ψηφίστε.Eγώ μόλις το δω θα πω!
Απ: Πώς σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο;
Κυρ Φεβ 10, 2013 4:31 pm
Το είδα.
Ο μαύρος Jake κάνει καμάκι στην κίτρινη Έμμα μάλλον χωρίς επιτυχία!
Εν τω μεταξύ ένα απο τα τρία "tough cookies"(εννοώ τους 3ς βασικούς κακούς) της σειράς δείχνει να συναντήθηκε με τον Τρόι αλλα δεν κατάλαβα αυτό ήταν όραμα ή έγινε?
Στο επεισόδιο ένα τέρας της σειράς που μετατρέπεται σε άτια έχει ως αποστολή να απαγάγει γήινους ώστε να τους έχει ως test subjects .
Το επεισόδιο ήταν πολύ καλο μου άρεσε και το opening 2η φορά που το βλέπω μου άρεσει ακόμα πιο πολύ!
Τα zords τους ήταν καλα εκτός απο της Εμμα και του Jake, μα είναι δυνατόν μπουλντόζα τίγρης?
Επίσης για 1η φορά zord φίδι και παίρνουμε τι?
Ένα τραίνο?
Επίσης με τον gosei η όλη φάση θυμίζει mmpr που για τους παλιούς φάνς μονο καλά νέα είναι αυτά.
Ο μαύρος Jake κάνει καμάκι στην κίτρινη Έμμα μάλλον χωρίς επιτυχία!
Εν τω μεταξύ ένα απο τα τρία "tough cookies"(εννοώ τους 3ς βασικούς κακούς) της σειράς δείχνει να συναντήθηκε με τον Τρόι αλλα δεν κατάλαβα αυτό ήταν όραμα ή έγινε?
Στο επεισόδιο ένα τέρας της σειράς που μετατρέπεται σε άτια έχει ως αποστολή να απαγάγει γήινους ώστε να τους έχει ως test subjects .
Το επεισόδιο ήταν πολύ καλο μου άρεσε και το opening 2η φορά που το βλέπω μου άρεσει ακόμα πιο πολύ!
Τα zords τους ήταν καλα εκτός απο της Εμμα και του Jake, μα είναι δυνατόν μπουλντόζα τίγρης?
Επίσης για 1η φορά zord φίδι και παίρνουμε τι?
Ένα τραίνο?
Επίσης με τον gosei η όλη φάση θυμίζει mmpr που για τους παλιούς φάνς μονο καλά νέα είναι αυτά.
Κυρ Φεβ 10, 2013 4:34 pm
Μόλις το είδα. Πολύ καλό το επεισόδιο. Επικεντρώθηκε στο φλέρτ του Jake προς την Gia και στο κοινό πάθος του Noah και του καθηγητή Μr. Burley για τα μεταφυσικά φαινόμενα. Η φωνή του Gosei κατά την χρησιμοποίηση καρτών, γ@μ@τη και επική! Ενώ σαν να διέκρινα ακόμη ένα σημείο αναφοράς. Η σκηνή που δείχνει όλα τα zords την στιγμή που μπαίνουν μέσα οι Rangers μου θυμίζει την αντίστοιχη σκηνή των Thunderzords απο την δεύτερη σεζόν. Βέβαια ο Gosei Great είναι λίγο bulky αλλα τι να κάνουμε. Και απο ότι φαίνεται ως τώρα ο Troy δεν φαίνεται "ποζεράς". Θα δούμε στην συνέχεια...
Κυρ Φεβ 10, 2013 4:38 pm
Αυτό με τα οράματα του Troy δεν το έχω πολυκαταλάβει ούτε και εγώ αλλά δεν θέλω κιόλας για να μην χάσω το ενδιαφέρον μου.
Κυρ Φεβ 10, 2013 4:43 pm
Ναι ήταν κάπως, δεν άφησε ο σκηνοθέτης το τοπίο χωρίς ομίχλη
Πάντος αν έχουν τον γέρο επιστήμονα για comic relief δεν γέλασα πουθενά!
Αντίθετα ο Jake είχε πλάκα με το φλέρτ προς την Εμμα που πολύ δύσκολη το παίζει...
Αμα τα φτιάξουν θα ανοίξουμε σαμπάνιες γιατι η disney και αυτή έφτιαχνε φλέρτς αλλα τα άφηνε μετέωρα...
Επίσης για το megazord εγώ το βλέπω απλά σαν stadar του σωρού δεν είχε καμία πρωτοτυπία.
Πάντος αν έχουν τον γέρο επιστήμονα για comic relief δεν γέλασα πουθενά!
Αντίθετα ο Jake είχε πλάκα με το φλέρτ προς την Εμμα που πολύ δύσκολη το παίζει...
Αμα τα φτιάξουν θα ανοίξουμε σαμπάνιες γιατι η disney και αυτή έφτιαχνε φλέρτς αλλα τα άφηνε μετέωρα...
Επίσης για το megazord εγώ το βλέπω απλά σαν stadar του σωρού δεν είχε καμία πρωτοτυπία.
Κυρ Φεβ 10, 2013 4:56 pm
Νόμιζα οτι έκανες λάθος εκ παραδρομής αλλά μάλλον σου κόλλησε στραβά. Emma είναι η ρόζ και Gia η κίτρινη.
Κυρ Φεβ 10, 2013 4:59 pm
Βαζω καλο.Στην αρχη μου αρεσε αλλα μετα καπως το βαρεθηκα.Μου αρεσε ο Jake εκανε καμακι στην Gia.Ειδικα οταν τον πηρε αγκαλια και αυτος νομισε οτι τον θελει γελασα.Αλλα η Gia τελικα εψαχνε τον morpher της Για ακομη μια φορα ο Troy βλεπει οραμα την ωρα του τεστ.Το σεναριο μετριο.Σαν ιδεα ηταν καλο.Βρηκα εξαιρετικο οτι οι κακοι σκεφτηκαν να παρουν τους ανθρωπους να τους κανουν καποια tests και να μαθουν τις αδυναμιες τους.Tα ζορτς σε γενικες γραμμες ηταν καλα.Δεν φανηκε καθολου ο gosei,νταξει φανηκε στο τελος αλλα κατα την γνωμη μου επρεπε να εχει περισσοτερες σκηνες στο επεισοδιο.Αυτος ο Noah μου φαινεται αθλιος.Πιο φυτο απο τον Billy.Aυτος ο καθηγητης τους στο πρωτο επεισοδιο μου αρεσε ενω σε αυτο τον βρηκα τελειως χαλια.Και τελος το megazord μου αρεσε,φαινεται πολυ καλο.Ειμαι ικανοποιημενος με το επεισοδιο αλλα ελπιζω τα επομενα να ειναι πολυ καλυτερα
Δημητρη(xamer_gt) η Emma ειναι η ροζ ranger και η Gia ειναι η κιτρινη ranger.
johnny_salonica αποφευγε τα double ποστς
Δημητρη(xamer_gt) η Emma ειναι η ροζ ranger και η Gia ειναι η κιτρινη ranger.
johnny_salonica αποφευγε τα double ποστς
Κυρ Φεβ 10, 2013 5:15 pm
Ψηφίζω καλό. Παρουσίασε ωραία τα zords ίσως καλύτερα και από τους Goseiger όπου εκεί όταν τα πρωτοείδα δεν μου άρεσαν καθόλου. Ισώς τα έχω συνηθήσει πλέον τι να πω
Κατά τ'άλλα το επεισόδιο δεν ήταν κάτι το ιδαίτερο για να πάρει μεγαλύτερο βαθμό. Μου άρεσε και μένα που ο Gosei τους έλεγε τι να κάνουν όπως κάποτε ο Ζόρντον. Ντάξει αμά δείτε Goseiger θα γελάσετε πολύ αμά δείτε τι σχέση έχουν εκεί ο Goseiblack με την Goseiyellow
Γενικότερα βρίσκω βλακώδες που χρησιμοποιούν τη λέξη Gosei για τα ονόματα των zords. Καλά και στο morphing call πάλι ήταν τραγικό το πως λέγεται ο κάθε ranger...
Κατά τ'άλλα το επεισόδιο δεν ήταν κάτι το ιδαίτερο για να πάρει μεγαλύτερο βαθμό. Μου άρεσε και μένα που ο Gosei τους έλεγε τι να κάνουν όπως κάποτε ο Ζόρντον. Ντάξει αμά δείτε Goseiger θα γελάσετε πολύ αμά δείτε τι σχέση έχουν εκεί ο Goseiblack με την Goseiyellow
Γενικότερα βρίσκω βλακώδες που χρησιμοποιούν τη λέξη Gosei για τα ονόματα των zords. Καλά και στο morphing call πάλι ήταν τραγικό το πως λέγεται ο κάθε ranger...
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κυρ Φεβ 10, 2013 6:58 pm
καλσ συγνωμη δεν προσεξε κανεις τις καρτες των ζορντ που ελεγαν sentai goseiger;
κατα τα αλλα εγω το βρηκα καλουτσικο
κατα τα αλλα εγω το βρηκα καλουτσικο
Κυρ Φεβ 10, 2013 7:01 pm
Αυτό είναι τσιφουτια της σαμπαν για κάρτες που να λένε πχ megaforce red αντί για gossip red...
Κυρ Φεβ 10, 2013 7:03 pm
^^lapo κανεις λαθος.Οι καρτες εγραφα gosei και το ονομα του ζορτ.Πχ gosei shark
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κυρ Φεβ 10, 2013 7:18 pm
καλα αν δεν προσεξες καθολου το goseiger konta στο 20ο λεπτο τι να σου πω
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή