κοπελα
+8
GEOHERO
HALKISTIS
rainbow_326
Green Rider
plousmike
chrys97
DRAGONGOD
lapo
12 απαντήσεις
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Απ: κοπελα
Τετ Ιαν 23, 2013 9:06 pm
ετσι νομιζα στην αρχη βρε νομιζα οτι ημουν με την νο1
- HALKISTISPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2012
Τόπος : αθηνα
Πεμ Ιαν 24, 2013 7:41 am
εγω καταλαβαινω απολυτα αμα κανεις παρεα με πολλες κοπελες και με τις περισοτερες εχεται κοινα ενδιαφεροντα και βρισκεστε πολλες ωρες μαζι κολλας γι αυτο δεν ξερεις τι θες εγω θα σου πω αυτο παρε οποια σου κατσει και τελειωσε και αφηερωσε των ενδιαφερον σου σε αυτη και φυγε μακρια απο τις αλλες ουτε να τις βλεπεις ουτε να τις χαιρετας το μονο σιγουρο φαρμακο(εγγυημενο
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Τόπος : Θεσσαλονικη
Πεμ Ιαν 24, 2013 11:58 am
σκεφτηκα και κατι αλλο οταν ειμαι στο καφε να σταλουν λουλουδια ενω δουλευει δεν θα εχει ονομα αλλα θα λεει κρυφος θαυμαστης
Πεμ Ιαν 24, 2013 2:15 pm
^δεν μου φαινεται καλη ιδεα.Θυμιζει ιδεα απο ταινια και μου μοιαζει λιγο παιδικο
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Πεμ Μαρ 28, 2013 12:56 pm
καλα παιδια μου εκατσε τσακ ποτ αυτη την εβδομαδα. εκει που καθομουν αμεριμνος στο γυραδικο να φαω που το εχει φιλος μου. μου λεει σου βρηκα μαγαζι για διαφημιση. γνωρισα το παιδι που το εχει. γιναμε φιλοι πηγα στο μαγαζι γνωριστηκα με την μπαργουμαν, βγηκαμε και 2 φορες μαζι. τωρα απο τι μου ειπε περναει καλα μαζι μου. ειναι στα χωρισματα με τον γκομενο της και μετα μαλλον θα ειμαστε μαζι.
και μετα ειναι και μια αλλη κοπελα που χωρισε. την ηθελα ,δεν με ηθελε, και τωρα με θελει. ε τι να πει κανεις.
και μετα ειναι και μια αλλη κοπελα που χωρισε. την ηθελα ,δεν με ηθελε, και τωρα με θελει. ε τι να πει κανεις.
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Πεμ Μαρ 28, 2013 8:33 pm
πασας το καλυτερο ωραιοςXameR_GT έγραψε:ενα θα πω φτιάξτα και με τις δυο
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Μαρ 29, 2013 8:16 pm
προσφατοχωρισμένες? ωχ! εγώ πάντως δεν θα τα έφτιαχνα με καμιά από τις δύο!! σου πρήζουν τα "γνωστά" για τους πρώην μέχρι να σου γίνουν τσουρέκια!
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Παρ Μαρ 29, 2013 10:46 pm
μπορεί να κάνει το εξής, όταν αρχίζουν τις γκρίνιες για τους πρώην, βγάζει μια φιάλη (αποκλείεται να αρνηθούν), αρχίζουν να τη κατεβάζουν και... βοήθεια του
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Παρ Μαρ 29, 2013 11:02 pm
τελικα με την μια που βγαινω κιολας και πηγαινω στο καφε που δουλευει σχεδον καθε μερα μαζι ειμαστε, γιναμε φιλοι , ε μετα αν παει σε κατι παραπανω θα δειξει.
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Δευ Απρ 08, 2013 9:26 pm
τελικα ειδα οτι νομιζε οτι με δουλευε η μια που γνωρισα τωρα. σημερα την εβρισα τοσο οσο δεν εχω βρισει 30 χρονια. αφου βγαινει καθε μερα με πολλους φιλους της εμενα μου ελεγε οτι δεν μπορει και διαφορες αλλες βλακειες. για αυτο την εριξα βρισιμο .
και η αλλη που ειναι στην εκπομπη που ημουν, τα σπασα και με αυτην αφου καταλαβα κατι το λεει και το τραγουδι.
καλυτερα μονος εγω και ο πονος μου
και η αλλη που ειναι στην εκπομπη που ημουν, τα σπασα και με αυτην αφου καταλαβα κατι το λεει και το τραγουδι.
καλυτερα μονος εγω και ο πονος μου
Δευ Απρ 08, 2013 10:28 pm
ατιχια φιλε μου οντος . οπως προειπες , καλιτερα μονοσ και ξανα μονος . τα ιδια τραβουσα και σχεδον τραβω με κατι φιλες , πουνε χορισμενες και παροτι σχεδον στο ψαχνω φενετε πως του τις πευτω , αυτες μεχουν μουρλανι με προιν και με αγαπες ανεπλιροτες . ε εκει τι να πεις και τι να κανις ?φισικα το καλιτερο ειναι , οτι παρολο που σε τρελενουν με τους προιν , αυτες καθοντε και γλικοκιτανε και πεφτουν βροχι τα σαλια , για αλους με γεματους μις και που πανε καθεμερα γιμναστιριο. τελικα ειναι να μην μινις και κολισις στην βαση του φιλου. καλιτερα ψαξε να βρις καμια που ναχει περασι κερο πουνε χορισμενι , και δες τι μπορι να γινι . μιας και στην σιμερο εποχι , να βρις κοπελα που να μην ειταν σε σχεσι , φενετε ονειρο θερινις νεικτος
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης