Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
2 απαντήσεις
Το 2ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
Σαβ Ιαν 12, 2013 11:25 am
After nearly being victimized in pickpocketing by a young street urchin Yahiko Myojin, Kenshin takes sympathy on the boy who declares himself to be from a samurai family. After his mother's death, Yahiko has been forced into working for the yakuza to pay off his deceased mother's debt. Kaoru goes to rescue the boy but finds herself in a perilous situation until Kenshin appears and defeats the yakuza single-handedly. Kaoru then takes Yahiko as her student at Kenshin's prompting despite the reluctance of both of them.
Ένα παιδί,ο Yahiko Myojin,αναγκάζεται να κλέβει για να ξεπληρώσει ένα ποσό που πλήρωσαν κάποιοι αλήτες για τα φάρμακα της μητέρας του.Η Kaoru θέλει να σώσει το παιδί,όταν μάθαινει την ιστόρια του αλλά οι αλήτες της επιτίθενται και ο Kenshin εμφανίζεται και τους νικάει.Ο Yahiko γίνεται μαθητής της Kaoru.
Καλό επεισόδιο
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Απ: Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
Τετ Ιουλ 31, 2013 7:06 pm
Μαρεσαι το επεισοδιο γιατι εδειχναι οτι ο yahiko εκλεβαι για καπιο λογο και οχι για να κερδισει κατι.
ηθλεα επισης να ρωτισω μονο οι admins κανουν review στα επεισοδια γιατι αμα θελεται μπορω να βοιθισω σαι πολλα anime
ηθλεα επισης να ρωτισω μονο οι admins κανουν review στα επεισοδια γιατι αμα θελεται μπορω να βοιθισω σαι πολλα anime
Τετ Ιουλ 31, 2013 7:43 pm
βασικα εγω ειχα αρχισει να κανω πολς για αυτο το ανιμε αλλα σταματησα.Αν θελεις συνεχισε εσυ ή κανε πολς για οποιο ανιμε θελεις
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τετ Ιουλ 31, 2013 7:44 pm
ευχαριστω θα ξεκινισω με αυτο
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιουν 05, 2017 1:12 pm
Το καλύτερο που έχω δει εώς τώρα. Θα συνεχίζω να βλέπω αλλά μου άρεσε πολύ!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης