Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Assassin's Creed 1 Review
Τετ Ιαν 16, 2013 12:35 am
Ούτε εγώ. Μπορείς να το παίξεις στο pc.Green Rider έγραψε:Κώστα δεν έχω ps3/xbox360 δυστυχώς να παίξω τα καλά
Εννοείται, αλλά με μπέρδεψε λίγο που μίλησες για την ιστορία στο gameplay.chrys97 έγραψε:Costascss έγραψε:Ωραίο review. Το 4 μου φαίνεται υπερβολικά λίγο αλλά το καταλαβαίνω γιατί αν δεν παίζεις μόνο την ιστορία που είναι φοβερή, κάνεις τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.
Ευχαριστω.Θεωρω το 4 ενα βαθμο που αρμοζει στο gameplay.Τους λογους τους εχω πει και πιο πανω αν εχεις δει
Τετ Ιαν 16, 2013 7:57 pm
Costascss έγραψε:Εννοείται, αλλά με μπέρδεψε λίγο που μίλησες για την ιστορία στο gameplay.
Δεν εχω κανει πολλα reviews.Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το 4ο review.Με τον καιρο πιστευω θα συνηθισω και δεν θα κανω λαθη
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Πεμ Ιαν 17, 2013 1:11 am
Μην ανησυχείς, είναι μια χαρά. Με τον καιρό θα βρείς και ένα δικό σου προσωπικό style.chrys97 έγραψε:Costascss έγραψε:Εννοείται, αλλά με μπέρδεψε λίγο που μίλησες για την ιστορία στο gameplay.
Δεν εχω κανει πολλα reviews.Αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι το 4ο review.Με τον καιρο πιστευω θα συνηθισω και δεν θα κανω λαθη
Τρι Ιουν 11, 2013 4:05 pm
Αφού είναι καλοκαίρι αποφάσισα να τερματήσω ξανά το παιχνίδι
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Τετ Ιουν 12, 2013 12:54 am
^Τυχερέ, εγώ έχω μάθημα όλο τον ιούνιο και 1 ιουλίου ξεκινάει η εξεταστική. Είμαστε όλοι πτώματα
Τετ Ιουν 12, 2013 9:23 am
^^χαχα σαν εμας καταντησατε
19 ιουλιου τελειωνει η εξεταστικη μας, ελεος το μισο καλοκαιρι παει στραφι
19 ιουλιου τελειωνει η εξεταστικη μας, ελεος το μισο καλοκαιρι παει στραφι
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης