Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
+3
MixalisSSJ
Costascss
chrys97
7 απαντήσεις
Το 1ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
Κυρ Ιαν 06, 2013 6:27 pm
After rumors of a man calling himself Hitokiri Battousai terrorizing the citizens of Tokyo begin, Kaoru Kamiya, the owner of a small dojo, takes it upon herself to catch him. After confronting a swordsman with a cross-shaped scar but dismissing him as a simple wanderer, she takes him into her family's dojo. After a confrontation, the wanderer defeats the man posing as Battousai and after some prompting reveals his real name to be Kenshin Himura, as well as his identity as the true Battousai, once a well-known and well-feared hitokiri during the Bakumatsu. Kaoru urges him to stay and declares that it is the wanderer she invites to stay at her place, not the assassin.
Η Kaoru θέλει να πιάσει τον battousai.Συναντά ένα ξιφομάχο(τον Kenshin) με ένα σημάδι και νομίζει πως αυτός είναι ο battousai.Τελικά θεωρεί ότι είναι ένας απλός περιπλανώμενος.Ο περιπλανώμενος και η Kaoru συναντούν ένα άντρα,ο οποίος παριστάνει τον Βattousai.Ο Kenshin σώζει την Kaoru και τον παίρνει στο σπίτι της.Οταν ο Kenshin ξανασυναντά αυτό τον άντρα,τον αντιμετωπίζει και τον νικάει.Μετά αποκαλύπτει την ταυτότητα του και καταλαβαίνουμε οτι είναι ο πραγματικός Battousai.Η Kaoru τον παροτρύνει να μείνει και σαν ένας περιπλανώμενος και όχι σαν δολοφόνος.
Εξαιρετικό επεισόδιο.Άρχισα να το βλέπω με ελληνική μεταγλώτιση.Και πραγματικά τα σπάει και η μεταγλώτιση και το σενάριο.Θυμάμαι που το έβλεπα μικρός.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Απ: Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
Τρι Ιαν 08, 2013 11:36 pm
Εξαιρετικό. Μου άρεσε το σημείο με το σπαθί στον αέρα.
- MixalisSSJPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 204
Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2013
Παρ Ιουλ 12, 2013 2:55 pm
Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν τέλειο έχω σχεδόν όλο τα επεισόδια κατεβασμένα, είναι τέλειο άνιμε
- scorpiosPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 201
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2012
Τόπος : Αργος
Παρ Ιουλ 12, 2013 6:10 pm
Μου αρεσε παρα πολυ !!!!!
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τετ Ιουλ 31, 2013 7:04 pm
Η αρχη με τον kenshin χτιπαει μονος του ηταν ολλα τα λευτα το πρωτο επεισοδιο δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα ειναι καλο
Τετ Ιουλ 31, 2013 7:12 pm
σκορπιε ενα πουλακι μ λεει γραφεις ψευδως review στα πολλ, ανεβασε τα ποστ με αλλους τροπους.
- JasonRedNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 43
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2015
Σαβ Ιουλ 16, 2016 6:27 pm
Εξαιρετικό! Από τις λίγες σειρές που δίνουν από την αρχή μια καλή γεύση του τι θα ακολουθήσει. Ειδικά οι σκηνές που ο Kenshin από ήρεμος, σοβαρεύει και αλλάζει έκφραση στο πρόσωπό του, είναι όλα τα λεφτά!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Δευ Ιουν 05, 2017 1:13 pm
Μου έσπρωξε το ενδιαφερον
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης