Συζήτηση μόνο για PVP
+3
lapo
ninetales
falconara90
7 απαντήσεις
Συζήτηση μόνο για PVP
Παρ Δεκ 28, 2012 1:02 am
Eδώ θα λέμε με ποιους χαρακτήρες παίζουμε, γιατί τους επιλέξαμε και πως τα πάμε στα PVP Seasons
Eγώ παίζω με Ghost Rider & Human Torch. Eπέλεξα αυτούς τους 2 γιατί ο Ghost Rider κάνει πολλά debuffs στους αντιπάλους μεταξύ αυτών burning το οποίο εκμεταλλεύεται ο Ηuman Torch και τους αλλάζει τα φώτα με Fireballs. Πέρα αυτού ο Ghost Rider είναι scrapper και σκάει διπλές επιθέσεις σε inflitrators και έχει και το φοβερό και τρομερό Penance Stare. Aσέ που και 0 ενέργεια να πάει δεν πεθαίνει αν δεν έχει φάει debuffs. Aν είχα το annihilus κουστούμι του Human Torch πιστεύω πως θα τα πήγαινα ακόμα καλύτερα.
Τώρα από όπλα έχω τα
1.Das Boot-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
2.Mechanical Mjolnir-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
3.Magnetic Field Generator->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
4.Sudden Support->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Eγώ παίζω με Ghost Rider & Human Torch. Eπέλεξα αυτούς τους 2 γιατί ο Ghost Rider κάνει πολλά debuffs στους αντιπάλους μεταξύ αυτών burning το οποίο εκμεταλλεύεται ο Ηuman Torch και τους αλλάζει τα φώτα με Fireballs. Πέρα αυτού ο Ghost Rider είναι scrapper και σκάει διπλές επιθέσεις σε inflitrators και έχει και το φοβερό και τρομερό Penance Stare. Aσέ που και 0 ενέργεια να πάει δεν πεθαίνει αν δεν έχει φάει debuffs. Aν είχα το annihilus κουστούμι του Human Torch πιστεύω πως θα τα πήγαινα ακόμα καλύτερα.
Τώρα από όπλα έχω τα
1.Das Boot-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
2.Mechanical Mjolnir-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
3.Magnetic Field Generator->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
4.Sudden Support->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Απ: Συζήτηση μόνο για PVP
Παρ Δεκ 28, 2012 2:25 pm
εγώ έχω τους Iron Fist και Human Torch. ο Human Torch είναι imba, όπως και να το κάνουμε. αν τον βαρέσεις σε χτυπάει και τρως και burning. σε κάθε γύρο αναπληρώνει energy και αμα τον βαρέσεις με φωτιά, πάλι αναπληρώνει energy! ο Iron Fist έχει το απίθανο critical της δεύτερης επίθεσης, άσε που η τέταρτη έγινε quick action και σε κάθε γύρο ανεβάζεις τα στατιστικά σου. βάλε και στο μείγμα το heal του...
Παρ Δεκ 28, 2012 3:41 pm
σκέφτομαι να αλλάξω ομάδα ή πανοπλοία δική μου που έχω generalist γιατί έχω αγανακτήσει με τις Emma Frost/Scarlet Witch
Aκόμη περισσότερο επειδή δεν τις έχω
Aκόμη περισσότερο επειδή δεν τις έχω
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Παρ Δεκ 28, 2012 4:53 pm
εγω εχω Human torch με ghost rider
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Δεκ 28, 2012 9:29 pm
εγώ αυτή τη στιγμή είμαι captain america WWII και mocking bird.
O CA έχει protect και counter attack οπότε μια Α' ζημιά την παθαίνουν από αυτό, και μου προστατεύει τους άλλους χαρακτήρες.
Η mocking bird τα σπάει γιατί κάθε φορά αλλάζει class ανάλογα με τη κατηγορία του αντιπάλου, οπότε πάντα έχω το καλύτερο από τον αντίπαλο.
O CA έχει protect και counter attack οπότε μια Α' ζημιά την παθαίνουν από αυτό, και μου προστατεύει τους άλλους χαρακτήρες.
Η mocking bird τα σπάει γιατί κάθε φορά αλλάζει class ανάλογα με τη κατηγορία του αντιπάλου, οπότε πάντα έχω το καλύτερο από τον αντίπαλο.
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Σαβ Δεκ 29, 2012 7:20 pm
για δειτε τι βρηκα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σαβ Δεκ 29, 2012 8:04 pm
καλ φάση θα δοκιμάσω Phoenix - Kitty Pryde
Δοκίμασα και Mr.Fantastic - Iron Fist. Kαλό και αυτό
Δοκίμασα και Mr.Fantastic - Iron Fist. Kαλό και αυτό
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Σαβ Δεκ 29, 2012 8:49 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
για βοηθεια sto pvp.
για βοηθεια sto pvp.
Σαβ Δεκ 29, 2012 9:37 pm
Πιστεύω πως η Valkyrie θα είναι αχτύπητο δίδυμο με την Storm εξοπλισμένη με tactician κουστούμι λόγω του Dragonfang που κάνει extra damage σε εχθρούς που έχουν φάει ηλεκτρισμό από την Storm!
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Κυρ Δεκ 30, 2012 7:58 pm
εγω εχω human torc με invisible woman
Κυρ Δεκ 30, 2012 10:54 pm
πολύ εκνευριστικό πάντως γενικά το pvp. Ενώ πριν μερικές μέρες είχα φτάσει στο 5% πλέον είμαι 25-30%...
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Δευ Δεκ 31, 2012 12:04 am
πώς βλέπεις το ποσοστό;
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Δευ Δεκ 31, 2012 12:16 am
καλα δε βλεπεις εκει που πατας για να πας σε μαχη που λεει ποσο % εισαι απο πανω διπλα στο rating; αν εχεις πανω απο 50% δεν το λεει , κατω απο 50% το λεει.
εγω παντως εφτασα 21%
και οι ομαδα που εχω ειναι human torch- ghost rider η οπως δοκιμασα οπως η γεωργια
human torch - invicible woman. αχτυπητα διδυμα και τα 2.
καποια στιγμη χθες δοκιμασα sif-wolverine kai αυτο καλο διδυμο
εγω παντως εφτασα 21%
και οι ομαδα που εχω ειναι human torch- ghost rider η οπως δοκιμασα οπως η γεωργια
human torch - invicible woman. αχτυπητα διδυμα και τα 2.
καποια στιγμη χθες δοκιμασα sif-wolverine kai αυτο καλο διδυμο
Δευ Δεκ 31, 2012 1:54 am
εγώ πάλι το γύρισα σε Storm - Dr.Strange μέχρι η Valkyrie να πάει level 11
Tρώνε κάνα 5άρι debuffs
Tρώνε κάνα 5άρι debuffs
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Τρι Ιαν 01, 2013 1:45 am
παντως 7 μερες απομενουν και ειμαι στο 12.8 η ομαδα μου ειναι
human torch - ghost rider ή μερικες φορες
Human torch - invincible woman
eimai sto level 103 και τα οπλα που εχω
coulson revenge [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
roar of the north [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
galvanic arm το κερδισα τυχαια οταν τελειωσα το premium mission στο 3ο chapter [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και το digital decoy [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
για πειτε εσεις τι οπλα εχετε και ομαδα που εχετε
human torch - ghost rider ή μερικες φορες
Human torch - invincible woman
eimai sto level 103 και τα οπλα που εχω
coulson revenge [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
roar of the north [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
galvanic arm το κερδισα τυχαια οταν τελειωσα το premium mission στο 3ο chapter [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και το digital decoy [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
για πειτε εσεις τι οπλα εχετε και ομαδα που εχετε
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης