Συζητηση για το Dark Souls!
Κυρ Δεκ 16, 2012 5:40 pm
Παιδια γενικα την ξερετε αυτη τη σειρα?
Ειναι πλεον μια σειρα rpg dungeon crawlers like με πολυ μεγαλη δυσκολια!Εγω απεκτησα το 2ο δλδ το dark souls!Οντως πολυ παλουκι!
Αρχικα εχει 10 class px warrior,knight,thieve και καποια αλλα ρυθμισημα στοιχεια οπως φυλο και μετα ορματε στη μαχη.
Ειναι πλεον μια σειρα rpg dungeon crawlers like με πολυ μεγαλη δυσκολια!Εγω απεκτησα το 2ο δλδ το dark souls!Οντως πολυ παλουκι!
Αρχικα εχει 10 class px warrior,knight,thieve και καποια αλλα ρυθμισημα στοιχεια οπως φυλο και μετα ορματε στη μαχη.
Απ: Συζητηση για το Dark Souls!
Κυρ Δεκ 16, 2012 6:55 pm
αν είχα ps3 ή xbox360 θα το ήξερα γιατί λατρεύω αυτό το είδος
Κυρ Δεκ 16, 2012 9:38 pm
Είναι όντως αρκετά καλή σειρά και δείχνει πόσο καλά οι ιάπωνες μπορούν ακόμα να μας βάλουν τα γυαλά όσον αφορά βιντεοπαιχνίδια...ακόμα και με δυτικά πρότυπα,όπως εδώ. Γενικά είναι σχετικά δύσκολη σειρά,βάρβαρα δύσκολη στην αρχή,αλλά όπως τα περισσότερα RPG / ARPG κάποια στίγμη μετά το τέλος του παιχνιδιού,ευτυχώς μπορείς να γίνεις overpowered. Γενικά προτείνεται και αν σε ενδιαφέρει Τζίμ,υπάρχει και για υπολογιστή και δείχνει άριστο και εκεί,δοκιμασμένο και από τον αδερφό μου.
Κυρ Δεκ 16, 2012 9:45 pm
Πω εγω συνεχισα λιγο και τα βρηκα παλι μπαστουνια!
Κυρ Οκτ 12, 2014 4:21 am
πραγματικά έχω καεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Προσπαθώ να πάω στο Blighttown, φτάνω εκεί παιρνόντας μέσα από Valley of the Drakes και προσπερνόντας τον Demon Dragon γιατί είμαι l.v38 αλλά όταν φτάνω εκεί δεν καταφέρνω να βρω το αναθεματισμένο το bonfire, γιατί ή φουντάρω στο κενό ή τρώω toxic. Ντάξει με το toxic έχω καμιά 15αρια φάρμακα από το Darkroot κάτι πάει και έρχεται. Ισχύει πως το μισούσα το παιχνίδι πριν 2 βδομάδες, πλέον έχω πωρωθεί πολύ άσχημα μαζί του. Καιρό είχα να πωρωθώ έτσι με παιχνίδι. Τι άλλαξε θα μου πεις. Εμαθά να παίζω και να έχω υπομονή απλά. Προβλέπεται new game++++++++++++++
Eχώ φάει τα bosses taurus demon, belfry gargoyles, capra demon, sif, gapind dragon. 3 Black knights ως τώρα επίσης. Εχώ βρει από καλά όπλα τα uchigakata, claymore, Gargoyle Tail Axe, Dragon King Greataxe, Black Knight Halberd, Stone Greatsword & Drake Sword.
Ο Havel the Rock μου έσπασε τα νεύρα σήμερα. Θα τον σκοτώσω αργότερα
Bρήκα και αυτό το guide για τα lv ανά περιοχή
Undead Parish ( 10 – 20 ) – - BOSS: Belfry Gargoyls
Lower Undead Burg ( 20 – 30 ) – BOSS: Capra Demon
The Depths ( 20 – 30 ) – BOSS: Gaping Dragon
Blighttown ( 30 – 40 )
Quelaag’s Domain ( 35+ ) – BOSS: Chaos Witch Quelaag
(Second bell of awakening generally rung around lvl 35)
The Catacombs ( 30 – 50 )
The Great Hollow ( 45-55 )
Ash Lake ( 45-55 )
Darkroot Garden ( 35-50 ) – BOSS: Sif
Darkroot Basin ( 35-50 ) – BOSS: Hydra / Moonlight Butterfly
Valley of Drakes ( 40 – 60 )
Undead Asylum Revisited ( 30 – 40 )
Sen’s Fortress ( 35-45 ) – BOSS: Iron Golem
Anor Londo ( 45-60 ) – BOSS: Ornstein & Smough
Painted World of Ariamis ( 60+ )
New Londo Ruins ( 60+ )
The Abyss ( 50 – 70 ) – BOSS: The Four Kings
The Duke’s Archives ( 50-70 )
Crystal Cave ( 55-75 ) – BOSS: Seath the Scaleless
Tomb of the Giants ( 55-75 ) – BOSS: Gravelord Nito
Demon Ruins ( 60-75 )
Lost Izalith ( 65-80 ) – BOSS: The Bed of Chaos
Kiln of the First Flame ( 70 – 100 + ) – BOSS: Gwyn
(Due to PvP and titanite chunk farming, the kiln always has lots of summoning activity)
Πόσο ξενέρα ήταν που έφαγα curse 2 φορές στα depths πόπο....
Eχώ φάει τα bosses taurus demon, belfry gargoyles, capra demon, sif, gapind dragon. 3 Black knights ως τώρα επίσης. Εχώ βρει από καλά όπλα τα uchigakata, claymore, Gargoyle Tail Axe, Dragon King Greataxe, Black Knight Halberd, Stone Greatsword & Drake Sword.
Ο Havel the Rock μου έσπασε τα νεύρα σήμερα. Θα τον σκοτώσω αργότερα
Bρήκα και αυτό το guide για τα lv ανά περιοχή
Dark Souls Recommended Summoner Level for Areas:
Undead Burg ( 5 – 10 ) – BOSS: Taurus DemonUndead Parish ( 10 – 20 ) – - BOSS: Belfry Gargoyls
Lower Undead Burg ( 20 – 30 ) – BOSS: Capra Demon
The Depths ( 20 – 30 ) – BOSS: Gaping Dragon
Blighttown ( 30 – 40 )
Quelaag’s Domain ( 35+ ) – BOSS: Chaos Witch Quelaag
(Second bell of awakening generally rung around lvl 35)
The Catacombs ( 30 – 50 )
The Great Hollow ( 45-55 )
Ash Lake ( 45-55 )
Darkroot Garden ( 35-50 ) – BOSS: Sif
Darkroot Basin ( 35-50 ) – BOSS: Hydra / Moonlight Butterfly
Valley of Drakes ( 40 – 60 )
Undead Asylum Revisited ( 30 – 40 )
Sen’s Fortress ( 35-45 ) – BOSS: Iron Golem
Anor Londo ( 45-60 ) – BOSS: Ornstein & Smough
Painted World of Ariamis ( 60+ )
New Londo Ruins ( 60+ )
The Abyss ( 50 – 70 ) – BOSS: The Four Kings
The Duke’s Archives ( 50-70 )
Crystal Cave ( 55-75 ) – BOSS: Seath the Scaleless
Tomb of the Giants ( 55-75 ) – BOSS: Gravelord Nito
Demon Ruins ( 60-75 )
Lost Izalith ( 65-80 ) – BOSS: The Bed of Chaos
Kiln of the First Flame ( 70 – 100 + ) – BOSS: Gwyn
(Due to PvP and titanite chunk farming, the kiln always has lots of summoning activity)
Πόσο ξενέρα ήταν που έφαγα curse 2 φορές στα depths πόπο....
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Τετ Οκτ 15, 2014 8:20 am
Repent sinner... Αλλιώς θα σε κάνω εγώ.
Τετ Οκτ 15, 2014 12:53 pm
επιτέλους σκότωσα την Queelag μόνος μου. Γιατί την είχα φάει ήδη 4-5 φορές summoned σε άλλους
Κυρ Οκτ 19, 2014 11:17 am
Και έλεγα γιατί έχω κολλήσει έτσι. Το βίντεο τα εξηγεί όλα. Γιατί μας θυμίζει πόσο παλούκια ήταν τα παιχνίδια παλιά και πόσο μάγκας, ξεχωριστός ένιωθες αν τα τερμάτιζες ή έστω τα προχωρούσες
Στα του παιχνιδιού έφτασα στο Sen's Fortress όπου είναι απίστευτο σπαστικό μέρος. Προσπαθείς να περάσεις τους διαδρόμους με τις κινούμενες λεπίδες και έχεις και τα μομπάκια να σου πετάνε κεραυνούς, τι ωραία...Δοκίμασα να πάω στο New Londo Ruins αλλά αν δεν έχει αντικείμενο για προσωρινή κατάρα δεν μπορείς να βαρέσεις τα φαντάσματα. Προφανώς και δεν φτάνει μόνο ένα. Η πωλήτρια τα πουλάει και 4000 souls έξω από τα depths. Τον απάλευτο δηλαδή. Τουλάχιστον έχω σκοτώσει τα πάντα από bosses/mini bosses έως τώρα. Εκτός του κόκκινου δράκου που θα τις φάει αργότερα. lv. 65 btw warrior
Στα του παιχνιδιού έφτασα στο Sen's Fortress όπου είναι απίστευτο σπαστικό μέρος. Προσπαθείς να περάσεις τους διαδρόμους με τις κινούμενες λεπίδες και έχεις και τα μομπάκια να σου πετάνε κεραυνούς, τι ωραία...Δοκίμασα να πάω στο New Londo Ruins αλλά αν δεν έχει αντικείμενο για προσωρινή κατάρα δεν μπορείς να βαρέσεις τα φαντάσματα. Προφανώς και δεν φτάνει μόνο ένα. Η πωλήτρια τα πουλάει και 4000 souls έξω από τα depths. Τον απάλευτο δηλαδή. Τουλάχιστον έχω σκοτώσει τα πάντα από bosses/mini bosses έως τώρα. Εκτός του κόκκινου δράκου που θα τις φάει αργότερα. lv. 65 btw warrior
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης