Το 43ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 43ο επεισόδιο?
Τετ Δεκ 12, 2012 12:21 pm
Και να που η σειρά μας κραταγε το καλύτερο για το τέλος. Βλέπουμε τους rangers να πολεμάνε unmorphed και να κάνουν απίστευτα ακροβατικά, τον Jayden να αποτελειώνει τον Xandred με το Shogun Mode στο έδαφος παρακαλώ(!), φοβερή και δραματική μάχη και με το megazord και τέλος επιτέλους βλέπουμε τον Skull ο οποίος έρχεται να πάρει τον γιο του. Μου άρεσε επίσης το τι είπε οτί θα κάνει ο καθένας τους αφού έσωσαν τον κόσμο. Γενικώς φανταστικό επεισόδιο και ένα από τα καλύτερα φινάλε που έχω δει. Με έκανε να νιώσω χαρούμενος για την υπομονή που έκανα με αυτή τη σειρά.
- YellowLinaGreeceNew Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 49
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2015
Απ: Πως σας φάνηκε το 43ο επεισόδιο?
Παρ Μάης 01, 2015 5:52 pm
Μου άρεσε και μένα που αποτέλειωσε τον Xandred με το Shogun, και το ότι επιτέλουςςς, ήρθε να πάρει τον γιο του ο Skull. Περίμενα πώς και πώς να έρθει. Άξιζε η αναμονή και λάτρεψα την σειρά.Green Rider έγραψε:Και να που η σειρά μας κραταγε το καλύτερο για το τέλος. Βλέπουμε τους rangers να πολεμάνε unmorphed και να κάνουν απίστευτα ακροβατικά, τον Jayden να αποτελειώνει τον Xandred με το Shogun Mode στο έδαφος παρακαλώ(!), φοβερή και δραματική μάχη και με το megazord και τέλος επιτέλους βλέπουμε τον Skull ο οποίος έρχεται να πάρει τον γιο του. Μου άρεσε επίσης το τι είπε οτί θα κάνει ο καθένας τους αφού έσωσαν τον κόσμο. Γενικώς φανταστικό επεισόδιο και ένα από τα καλύτερα φινάλε που έχω δει. Με έκανε να νιώσω χαρούμενος για την υπομονή που έκανα με αυτή τη σειρά.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης