Thundecats ds game
4 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Thundecats ds game
Κυρ Μαρ 10, 2013 4:48 pm
Σε παιχνίδι μη βαθύ στο gameplay μιας άποψη θα την έχεις αν ξέρεις και το genre.
Οσο για τους samurai, μετρά και η υλοποίηση.
Οσο για τους samurai, μετρά και η υλοποίηση.
Κυρ Μαρ 10, 2013 5:31 pm
Εγώ τους samurai τους έλιωσα παρατώντας ότι άλλο έπαιζα και αυτό λέει πολλά αν σκεφτείς πόσο χάλια θεωρώ τη σειρά. Το super legends πάλι το παράτησα με την μία τόσο άθλιο που ήταν. Εμένα μου φάνηκε πανεύκολο με τον τροχό. Δεν καταλαβαίνω που δυσκολεύτηκες. Στα pokemon poffins δεν έφτιαχνες θα μας τρελάνεις? Πάλι το ίδιο πράγμα έκανες και κεί
Επειδή δεν έχει block το παιχνίδι των thundercats και δεν έχει save όποτε θες το λέτε βλακεία? ΟΚ είναι 2 σημαντικά ελαττώματα σαφώς αλλά και πάλι το υπόλοιπο gameplay είναι άψογο και διασκεδάζεις με την ψυχή σου παίζοντας το. Μέτριο το λες, κακό με την καμία. Ε ρε game boy παντόφλα που σας χρειάζεται. Πολύ κακομαθημένη είναι η νέα γένια ρε παιδάκι μου
Επειδή δεν έχει block το παιχνίδι των thundercats και δεν έχει save όποτε θες το λέτε βλακεία? ΟΚ είναι 2 σημαντικά ελαττώματα σαφώς αλλά και πάλι το υπόλοιπο gameplay είναι άψογο και διασκεδάζεις με την ψυχή σου παίζοντας το. Μέτριο το λες, κακό με την καμία. Ε ρε game boy παντόφλα που σας χρειάζεται. Πολύ κακομαθημένη είναι η νέα γένια ρε παιδάκι μου
Κυρ Μαρ 10, 2013 7:26 pm
Poffins είχα πάει να φτιάξω όταν είχα το original red ds lite μου.
Μου φάνηκε βαρετή διαδικασία.
Το παιχνίδι θα ήταν καλό αν διόρθωνε τα όποια λάθη.
Σαν το dmc 3 σπαστικά δύσκολο.
Μου φάνηκε βαρετή διαδικασία.
Το παιχνίδι θα ήταν καλό αν διόρθωνε τα όποια λάθη.
Σαν το dmc 3 σπαστικά δύσκολο.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης