Dueling Network
+8
johnny_salonica
Mahad7
tim
Green Rider
falconara90
XameR_GT
chrys97
Costascss
12 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Dueling Network
Κυρ Δεκ 09, 2012 12:22 am
Αφού δεν βλέπω να το κάνει ο chrys97 αυτό το θέμα το έκανα εγώ.
Το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είναι ένα free web browser game του διάσημου παιχνιδιού καρτών Yugioh! που λειτουργεί με τους διεθνής κανόνες του παιχνιδιού. Μπείτε στο παιχνίδι, φτιάξτε μια τράπουλα όπως τη θέλετε, γράψτε σε αυτό το θέμα το username σας και έτσι θα παίζουμε μαζί.
Από εδώ μπορούμε να κανονίζουμε παιχνίδια μεταξύ μας ή τουρνουά.
Έφτιαξα ένα account με το όνομα Costascss αλλα δεν έχω φτιάξει ούτε Deck ακόμα.
Το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] είναι ένα free web browser game του διάσημου παιχνιδιού καρτών Yugioh! που λειτουργεί με τους διεθνής κανόνες του παιχνιδιού. Μπείτε στο παιχνίδι, φτιάξτε μια τράπουλα όπως τη θέλετε, γράψτε σε αυτό το θέμα το username σας και έτσι θα παίζουμε μαζί.
Από εδώ μπορούμε να κανονίζουμε παιχνίδια μεταξύ μας ή τουρνουά.
Έφτιαξα ένα account με το όνομα Costascss αλλα δεν έχω φτιάξει ούτε Deck ακόμα.
Απ: Dueling Network
Κυρ Δεκ 09, 2012 12:31 am
Καταρχην Μπραβο που εκανες το θεμα γιατι εγω δεν θα το εκανα.Δευτερον μπραβο που ενδιαφερθηκες για το θεμα.Τριτον φτιαξε ενα deck για να παιξουμε,γιατι μαλλον εμεις οι δυο θα παιζουμε .
Κυρ Δεκ 09, 2012 12:53 am
στειλτε λινκ καταρχην και εξηγηστε τι ειναι αυτο?Αλλο yugioh online game?Ποιος σας ειπε ειστε οι μοναδικοι duelists εδω μεσα?
ΕΙμαι μεσα!
ΕΙμαι μεσα!
Κυρ Δεκ 09, 2012 2:13 pm
Απλως επειδη εδω και πολυ καιρο γραφω για το dueling network(site Που παιζεις yugioh online) και μονο ο Costascc ενδιαφερθηκε,για αυτο το ειπε.Στο site με λενε chrys97.Οποιος θελει στελνει friend request και μπορουμε να κανονισουμε ενα battle
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Κυρ Δεκ 09, 2012 4:22 pm
έκανα και εγώ account με το γνωστό username: falconara90
Κυρ Δεκ 09, 2012 9:29 pm
Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι παιχνιδι ειναι αυτο?Ολα εσυ πρεπει να τα κανεις!
Να βρεις τα ονοματα των καρτων που θες και να κανεις deck.Οταν παιζεις εσυ να υπολογιζεις το damage που παιρνεις!Ουτε καν θυσιες δεν κανει ,εσυ πρεπει να πετας τα τερατα και αλλα!Δλδ το παιχνιδι τι κανει μονο του?Απλο ειναι το interface των yugioh, κατα τα αλλα ολα τα κανεις εσυ!
Να βρεις τα ονοματα των καρτων που θες και να κανεις deck.Οταν παιζεις εσυ να υπολογιζεις το damage που παιρνεις!Ουτε καν θυσιες δεν κανει ,εσυ πρεπει να πετας τα τερατα και αλλα!Δλδ το παιχνιδι τι κανει μονο του?Απλο ειναι το interface των yugioh, κατα τα αλλα ολα τα κανεις εσυ!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Δεκ 09, 2012 10:03 pm
Δυστυχώς εκτός από την konami δεν μπορεί κανένας άλλος να φτιάξει το χαοτικό κώδικα του παιχνιδιού και για αυτό όλα τα παιχνίδια που υπάρχουν (πχ το Kaiba Corporation) είναι τέτοιου στιλ.XameR_GT έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι παιχνιδι ειναι αυτο?Ολα εσυ πρεπει να τα κανεις!
Κυρ Δεκ 09, 2012 10:30 pm
Oτάν έχω χρόνο θα φτιάξω deck. Εχώ κάνει σε άλλα θέματα τις λίστες μου
Κυρ Δεκ 09, 2012 10:45 pm
XameR_GT έγραψε:Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι παιχνιδι ειναι αυτο?Ολα εσυ πρεπει να τα κανεις!
Ενταξει ρε Δημητρη.Οσα ειπες ισχυουν.Αν δεν ασχολεισαι με yugioh θα σου ειναι δυσκολο.Αν δεν τα καταφερνεις τοτε μην ασχολειθεις,αλλα ειναι κριμα.Σκεψου οτι μπορουμε να παιζουμε εναντια.Νομιζω με τον καιρο θα το συνηθισεις.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης