Feebas!!!
4 απαντήσεις
Feebas!!!
Τετ Δεκ 05, 2012 12:37 am
Ειναι αυτο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εξελισσεται σε αυτο
Το κωλοψαρο αυτο στην ruby/saphire/emerald ηταν πολυ δυσκολο να το βρεις!Γιατι βρισκοταν σε μια μονο λιμνη
και αν η λιμνη πχ σε εκταση ηταν 20 τετραγωνα, αυτο ηταν στα 5 απο αυτα!Επρεπε να ψαρεψεις σε καθε τετραγωνο 2 ή τρεις φορες για να το βρεις!ΕΙχα καταφερει να βρω ενα!Μετα με lvl up + max beauty εγινε Milotic!
Στην pokemon platinum το εκαναν ακομα πιο δυσκολο να το βρεις σκεφτειτε τα 5 τετραγωνα τα εκαναν 2 ή 3!
εξελισσεται σε αυτο
Το κωλοψαρο αυτο στην ruby/saphire/emerald ηταν πολυ δυσκολο να το βρεις!Γιατι βρισκοταν σε μια μονο λιμνη
και αν η λιμνη πχ σε εκταση ηταν 20 τετραγωνα, αυτο ηταν στα 5 απο αυτα!Επρεπε να ψαρεψεις σε καθε τετραγωνο 2 ή τρεις φορες για να το βρεις!ΕΙχα καταφερει να βρω ενα!Μετα με lvl up + max beauty εγινε Milotic!
Στην pokemon platinum το εκαναν ακομα πιο δυσκολο να το βρεις σκεφτειτε τα 5 τετραγωνα τα εκαναν 2 ή 3!
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Απ: Feebas!!!
Τετ Δεκ 05, 2012 2:55 pm
το παλιόψαρο, πρέπει να είσαι κωλόφαρδος για να το βρεις. όποιος το βρει, να αρχίσει να το εκκολάπτει και να δίνει τα αυγά σε ανταλλαγές. είναι σχετικά περιζήτητο. πιο πολύ και από κάποια θρυλικά.
Τετ Δεκ 05, 2012 7:04 pm
masterball με τη μία θα φάει αμά το πετύχω
Αν και πιστεύω πως με quick ball πρέπει να πιάνεται επιτόπου. Διαφορετικά στάνταρ με Luxury Ball
Που ακριβώς είναι στο platinum?
Αν και πιστεύω πως με quick ball πρέπει να πιάνεται επιτόπου. Διαφορετικά στάνταρ με Luxury Ball
Που ακριβώς είναι στο platinum?
Τετ Δεκ 05, 2012 8:48 pm
Ειναι στο mt coronet στο υπογειο εκει που εχει μια λιμνουλα αλλα εκει ειναι πιο δυσκολο να το βρεις!Εγω στη saphire το επιασα με πολυ κοπο κι ολας αλλα ενιωθα υπεροχα
Ηταν λιγο πολυ κατορθωμα!Οσο αναφορα να το αναπαραγω δεν ημουν τοσο εμπειρος να το σκεφτω αλλα και παλι το μετεφερα στην παλια μου platinum την οποια εδωσα με την πωληση του πρωτου μου ds lite(το ανταλλαξα για wii).
θυμαμαι το βιντεο αυτο ειδα για να το βρω οταν επαιζα τη saphire πιο μικρος!Περιττο να πω οτι ο τυπος το βρηκε πολυ γρηγορα!!Εγω το βρηκα μετα απο μιση ωρα+.
Ηταν λιγο πολυ κατορθωμα!Οσο αναφορα να το αναπαραγω δεν ημουν τοσο εμπειρος να το σκεφτω αλλα και παλι το μετεφερα στην παλια μου platinum την οποια εδωσα με την πωληση του πρωτου μου ds lite(το ανταλλαξα για wii).
θυμαμαι το βιντεο αυτο ειδα για να το βρω οταν επαιζα τη saphire πιο μικρος!Περιττο να πω οτι ο τυπος το βρηκε πολυ γρηγορα!!Εγω το βρηκα μετα απο μιση ωρα+.
Τετ Δεκ 05, 2012 11:29 pm
μερικά άτομα έχουν μεγάλο φάρδος μην το ψάχνεις...Π.χ. αυτός
Πήγα εκεί και όσο και να προσπάθησα Pikachu δεν εμφανίστηκε...
Πήγα εκεί και όσο και να προσπάθησα Pikachu δεν εμφανίστηκε...
Τετ Δεκ 05, 2012 11:37 pm
pikachu βρισκω ευκολα στις κασετες του advance,αν θες σου δινω
Τετ Δεκ 05, 2012 11:52 pm
καλά ναι το ξέρω. Στο emerald είχε χιλιάδες στο safari zone. Απλά θέλω το συγκεκριμένο να εξελίξω. Εχεί volt tackle, thunderbolt,thundeshock & thunder
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης