Heroes VS
3 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Heroes VS
Κυρ Φεβ 10, 2013 3:56 pm
Αν έχει κανείς το παιχνίδι μπορεί να μου λύσει μια απορία;Μπορεί κανείς να αλλάξει τους χειρισμούς;Εντελώς όμως;Ακόμα και μεταξύ του D-Pad αι του Analog,γιατί αν είναι σαν το Tenkaichi του PSP,στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι υπερβολικά άβολο.
Κυρ Φεβ 10, 2013 5:17 pm
^To έβαλα στο PSP αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. Θα το δω και θα σου πω
^^Nyaatorrents θα βρεις το παιχνίδι. Κλασσικά. Ολα τα γιαπωνέζικα παιχνίδια πάντα υπάρχουν εκεί πρώτα πρώτα
^^Nyaatorrents θα βρεις το παιχνίδι. Κλασσικά. Ολα τα γιαπωνέζικα παιχνίδια πάντα υπάρχουν εκεί πρώτα πρώτα
Κυρ Φεβ 10, 2013 11:04 pm
Aπο όσο έψαξα όχι.Red Forever έγραψε:Αν έχει κανείς το παιχνίδι μπορεί να μου λύσει μια απορία;Μπορεί κανείς να αλλάξει τους χειρισμούς;Εντελώς όμως;Ακόμα και μεταξύ του D-Pad αι του Analog,γιατί αν είναι σαν το Tenkaichi του PSP,στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι υπερβολικά άβολο.
Τελικά δεν μου πολυ άρεσε, ενα κουμπί για επιθέσεις και έχει κάτι κάρτες που δεν ξέρω τι σου προσφέρουν σαν τις μπίλιες επιλογής στο ff 7 crissis core.
Κυρ Φεβ 10, 2013 11:48 pm
είναι ακριβώς όπως το περίμενα. Κάτι ανάμεσα σε Dissidia και DBZ Shin Budokai. Πράγματι πρέπει ο Σόλων να το πιάσει το παιχνίδι να μας εξηγήσει κάποια πράγματα οπωσδήποτε γιατί αγοράζεις διάφορα με πόντους. Το έπαιξα λίγο βγάζοντας ένα mission με τον Den-O. Το Gameplay είναι παρόμοιο με το πρώτο Dissidia. Εχεί μια σκακιέρα και έχεις πόντους να κάνει γύρω γύρω σκοτώντας εχθρούς και μαζεύοντας θυσαυρούς αν υπάρχουν. Κάνουν level up οι χαρακτήρες και μπορείς και να τους αλλάξεις τα στατιστικά μετά από κάθε level up. Δεν είναι κακό το παιχνίδι. Θα επανέλθω αργότερα όμως γιατί μου είναι αδύνατο να ξεκολλήσω από την παιχνιδάρα το Ys 7 που με έκανε μέχρι και το Pokemon Soulsilver να αφήσω στην άκρη
Δευ Φεβ 11, 2013 12:26 am
Καλά το Ys7 είναι άπαιχτο! Thanx Δημήτρη...να πάρει. Για το παιχνίδι : άκουσα ότι δυστυχώς δεν είναι καλό και ότι είναι το χειρότερο των ανεστημένων Compati Heroes και το έχω βάλει λίγο στην άκρη για την ώρα λόγω του Battle Robot Damashii που βγαίνει σε λίγο...και τα λεφτά είναι λίγα για την ώρα...αν πάει καλά το καλοκαίρι μου,μπορεί να βγώ με 400 ευρώ και να πάρω κάποια από αυτά.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης