Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Απ: Μοχλο για PC!!
Πεμ Νοε 22, 2012 12:36 am
Εχω εναν ασυρματο αλλα δεν ξερω αν δεχεται καποιο εξτρα καλωδιο να γινεται ενσυρματος αλλα και παλι δεν θα με χαλασει να εχω και ενα εξτρα μοχλο στο 360!
Πεμ Νοε 22, 2012 10:24 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
πηρα αυτον!30 ευρω αλλα τι να κανω ειπα να μην εχω θεμα, και θα χει διπλη χρηση και στο 360.Ως τωρα παιζει μια χαρα!Στο gta san adreas για pc ομως δεν ξερω πως να βαλω την καμερα να την ελεγχει ο δεξι αναλογικος!
πηρα αυτον!30 ευρω αλλα τι να κανω ειπα να μην εχω θεμα, και θα χει διπλη χρηση και στο 360.Ως τωρα παιζει μια χαρα!Στο gta san adreas για pc ομως δεν ξερω πως να βαλω την καμερα να την ελεγχει ο δεξι αναλογικος!
- gt1993Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 218
Ημερομηνία εγγραφής : 18/12/2013
Τόπος : Κυπρος
Δευ Μαρ 09, 2015 9:16 pm
Μοχλο του Ps3 me to programma ds3 leitourgei kai se pc
Τρι Μαρ 10, 2015 1:08 am
τα πάντα με του xbox 360 το χειριστήριο τα παίζω πια. Το λατρεύω απλά!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τετ Απρ 29, 2015 6:46 pm
Έχω δοκιμάσει πόλους μοχλούς για το pc και υπάρχουν πολλές φθηνές λύσεις, αλλά ο καλύτερος με διαφορά μοχλός που έχω είναι του xbox, είναι λίγο ακριβός αλλά αξίζει τα λεφτά του. (δεν έχω xbox γι'αυτό τον πήρα extra)
Άλλος ένας ωραίος μοχλός που δεν τον βρίσκω που θενά ήταν ένας για pc που ήταν άνετος και είχε ανεμιστηράκια για να μην ιδρώνουν οι παλάμες. Κρίμα που τον έχασε ο φίλος μου.
(άσχετο): Δοκίμασα τους μοχλούς του ps3, ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΟΙ!
Αλλά ακόμα και του ps2 πλέων μου φαίνονται χάλια από τότε που πήρα του xbox.
Άλλος ένας ωραίος μοχλός που δεν τον βρίσκω που θενά ήταν ένας για pc που ήταν άνετος και είχε ανεμιστηράκια για να μην ιδρώνουν οι παλάμες. Κρίμα που τον έχασε ο φίλος μου.
(άσχετο): Δοκίμασα τους μοχλούς του ps3, ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΟΙ!
Αλλά ακόμα και του ps2 πλέων μου φαίνονται χάλια από τότε που πήρα του xbox.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης