Παρουσιάστε Anime & OVAs που έχετε δει!
Τετ Οκτ 10, 2012 10:20 pm
Επειδή πολλοί εδώ μέσα έχουμε μαύρα μεσάνυχτα από Anime & OVAs και ξέρουμε απλώς τα γνωστά θα ήθελα να δω καταιγισμό θεμάτων/παρουσιάσεων με όσα έχετε δει και δεν έχει γίνει συζήτηση στο φόρουμ ακόμα. Ετσι ώστε να δοθεί και κίνητρο σε όλους να τα δουν και αυτοί ή αν κάτι είναι χάλια να το αποφύγει. Εάν είστε ξετρελαμένοι με κάποια σειρά anime και δεν έχουμε κάνει κατηγορία γι'αυτή ζητήστε το μου εδώ και θα την κάνουμε άμεσα
Είναι στο χέρι σας να κάνετε τους πάντες να δουν ποιοτικά πράγματα και να αγαπήσουν και αυτοί τα anime
Είναι στο χέρι σας να κάνετε τους πάντες να δουν ποιοτικά πράγματα και να αγαπήσουν και αυτοί τα anime
Απ: Παρουσιάστε Anime & OVAs που έχετε δει!
Τετ Οκτ 10, 2012 10:23 pm
Noμιζω ειναι στο χερι μας να σε πησουμε γιατι εσυ πρωτος απο ολους τα απωθεις
Σου εχω πει οπως και οι αλλοι το death note!.Nuff said
Σου εχω πει οπως και οι αλλοι το death note!.Nuff said
Τετ Οκτ 10, 2012 10:44 pm
Αυτό το ξέρω και το έχω κατεβασμένο για να το δω. Το θέμα είναι να παρουσιάσετε πράγματα που δεν ξέρω και δεν ξέρουν και άλλοι Π.χ. και γω πρέπει να σας παρουσιάσω τις 3 OVA του Fatal Fury που τα σπάνε άγρια
Θα το ξεκινήσω σήμερα το deathnote μιας και μου το θύμησες
Θα το ξεκινήσω σήμερα το deathnote μιας και μου το θύμησες
Τετ Οκτ 10, 2012 11:00 pm
Εγω εχω δει αυτο το μπασκετικο Slam dunk ,ειναι 100 επεισοδια και 5 ovas.Περιεργως βλεποταν πολυ ευχαριστα ,ειδα καπου 12 επεισοδια αλλα δεν ξερω μετα γιατι σταματησα.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Οκτ 11, 2012 3:28 pm
Δείτε όπωσδήποτε το Code Geass! τα σπάει!!!! έχει μεταφραστεί και στα ελληνικά από fansub site.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης