Showa vs Heisei
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Showa vs Heisei
Πεμ Αυγ 26, 2010 8:48 pm
Heisei, μόνο και μόνο για τις στολές και το σενάριο, κυρίως όμως για τις στολές.
Παρ Σεπ 10, 2010 12:43 pm
...Και οι δύο ομάδες!Μου αρέσουν και οι ανδροείδεις υπεράνθρωποι[Showa] αλλά και οι απλοί,τύπου Power Ranger Heisei.
Δευ Σεπ 13, 2010 3:44 am
Δεν έχω δει καμία σεζόν ολόκληρη μόνο μερικά επεισόδια. Θα ψηφίσω Heisei γιατί μόνο αυτούς σκοπεύω να δω, για αρχη τουλάχιστον
Σαβ Ιουν 25, 2011 2:20 pm
Θα συμφωνήσω, χάλι μαύρο οι στολές της Shōwa περιόδου. Πιο πολύ με villains μοιάζουν παρά με ήρωες...gantonis έγραψε:Heisei, μόνο και μόνο για τις στολές και το σενάριο, κυρίως όμως για τις στολές.
Αλλά από την άλλη ίσως το σενάριο να τα σπάει σε αυτές περισσότερο από των Heisei, θα δείξει το μέλλον (όταν τις δω όλες)
Σαβ Ιουν 25, 2011 4:52 pm
Και σας φαινονται vilain like οι στολες;Ειδατε ryouki,cabuto και αλλες;Απλα φερνουν φρικη
Σαβ Ιουν 25, 2011 7:55 pm
Οι παλιες πρέπει να θυμίζουν κακούς,
- Σπόιλερ:
- μιας και οι ράιντερ συνήθως είναι ανθρωποι πουήταν να γίνουν κακοί από μια οργανωση η χρησιμοποιούσαν την τεχνονολογια της shocker για να μετατρεψουν αλλους σε ράιντερ.
Σαβ Ιουν 25, 2011 9:12 pm
Ντάξει τρώγονται αυτές σε σχέση με τις παλιές.xamergt έγραψε:Και σας φαινονται vilain like οι στολες;Ειδατε ryouki,cabuto και αλλες;Απλα φερνουν φρικη
Πεμ Αυγ 04, 2011 5:04 pm
Σόλωνα δηλαδή οι μετέπειταRed Forever έγραψε:Οι παλιες πρέπει να θυμίζουν κακούς,Οι επόμενες γενιες εχουν πιο ηρωικα σχηματα.Τωρα για το στυλ...αλλο αυτο.
- Σπόιλερ:
μιας και οι ράιντερ συνήθως είναι ανθρωποι πουήταν να γίνουν κακοί από μια οργανωση η χρησιμοποιούσαν την τεχνονολογια της shocker για να μετατρεψουν αλλους σε ράιντερ.
- Σπόιλερ:
- οργανώσεις χρησιμοποιούσαν την τεχνολογία των Σόκερ; Εντάξει, δε λέω γι' αυτούς τους Σόκερ που επέζησαν και έφτιαξαν ξανά την οργάνωση, μα τους υπόλοιπους. Και αυτοί να φανταστούμε πως ήταν μέλη των Σόκερ αρχικά;
Πεμ Αυγ 04, 2011 5:08 pm
Ακύρωσα την ψήφο μου και ψήφισα και τα δύο. Οι στολές δεν έχουν μεγάλη διαφορά, απλώς οι καινούργιοι είναι πιο φανταχτεροί και είναι σα να φοράνε πανοπλία. Συμφωνώ με το Σόλωνα, μου αρέσουν και τα ανδροειδή και οι απλοί άνθρωποι.
Κυρ Σεπ 14, 2014 4:04 am
Πλέον έχοντας δει όλες τις Heisei και καθόλου τις Showa αυτό που με φοβίζει να δω τις Showa είναι μήπως είναι επαναλαμβανόμενο το θέμα τους ως προς τους κακούς (από όσα εχω δει σε ταινίες που εμφανίστηκαν με heisei riders ή με super sentai). Στους Heisei λάτρεψα το πόσο διαφορετικό θέμα είχε η κάθε σειρά
- Ποσοστά τηλεθέασης για όλες τις Heisei σειρές στην Ιαπωνία
- Heisei Rider VS Showa Rider: Kamen Rider Taisen / Η επιστροφή του Takeshi Hongo
- Ποιό στυλάτος/επιεικός/τέλειος/φοβερός/όπως θέλτε πείτε το Heisei Rider
- Heisei Rider vs. Showa Rider: Kamen Rider Taisen feat. Super Sentaιi
- Πως φαντάζεστε την 20η Heisei σειρά?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης