Το 6ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 6ο επεισόδιο?
Παρ Οκτ 05, 2012 1:55 pm
Ο πιτσιρικάς πάει να βρει τον Χιμπίκι αλλά αυτός λείπει από το εστιατόριο. Ενάς νέος (ο οποίος ξέρω τι είναι, spoiler ) ονόματι Ιμπούκι τον πάει στον Χιμπίκι όπου εν τέλει ο Χιμπίκι καταφέρνει να σκοτώσει επιτέλους αυτή την καβουράρα. Κρίμα έπρεπε να την μαγειρέψει πρώτα
Πολύ καλό και αυτό
Ούτε εδώ ειπώθηκε πως είναι ξαδέρφια ο μικρός με τον Χιμπίκι, μάλλον φάγαμε megaspoiler
Για να δούμε σε ποιο σχολείο θα πάει τελικά ο μικρός. Εχεί ενδιαφέρον που έχουμε παράλληλες ιστορίες
Πολύ καλό και αυτό
Ούτε εδώ ειπώθηκε πως είναι ξαδέρφια ο μικρός με τον Χιμπίκι, μάλλον φάγαμε megaspoiler
Για να δούμε σε ποιο σχολείο θα πάει τελικά ο μικρός. Εχεί ενδιαφέρον που έχουμε παράλληλες ιστορίες
Απ: Πως σας φάνηκε το 6ο επεισόδιο?
Πεμ Οκτ 11, 2012 11:53 pm
Χωρις να ειχε κατι το ιδιαιτερο το ειδα πολυ ευχαριστα.Τι ωραιο να εχεις συμαθητες που σε νοιαζονται τοσο!Καλα αυτη η συμαθητρια τον γουσταρει στανταρ!
Με τα χιλια ζορια το νικησε το κωλοκαβουρο σιγουρα σε επομενα επεισοδια θα χρειαζεται ενισχυσεις!Τι εννοεις ξερεις τι ειναι αυτος ο νεος τυπος ο Ιμπουκι?Αν ειναι να πεις σποιερ αστο
Με τα χιλια ζορια το νικησε το κωλοκαβουρο σιγουρα σε επομενα επεισοδια θα χρειαζεται ενισχυσεις!Τι εννοεις ξερεις τι ειναι αυτος ο νεος τυπος ο Ιμπουκι?Αν ειναι να πεις σποιερ αστο
Παρ Οκτ 12, 2012 12:21 am
Nαι άστο καλύτερα θα δεις. Είναι mega spoiler από τα παιχνίδια που έχω παίξει
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Δευ Οκτ 15, 2012 8:56 pm
Μέτριο. Σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πάλι. Αυτός ο Ibuki μοιάζει πολύ με τον εχθρό στον faiz...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης