THE GAMER'S LEAGUE - Ενα Blog για Gamers από Gamers
+4
Costascss
plousmike
just reaper
XameR_GT
8 απαντήσεις
Απ: THE GAMER'S LEAGUE - Ενα Blog για Gamers από Gamers
Δευ Δεκ 16, 2013 5:37 pm
Εχουμε βάλει άτομο να μας φτιάξει site και φόρουμ. Ο Σόλωνας δεν θα γράφει πια reviews επειτα από απόφαση των υπολοίπων. Οτάν γίνει το site πάντως και το φόρουμ τον Σόλωνα θα τον χρειαστούμε για άλλες δουλειές. Ελπίζω να έχει γίνει και πολύ καλύτερος ως τότε και στα reviews. Θα χαρώ πολύ αν γίνει κάτι τέτοιο. Είναι φοβερός στον τρόπο που φτιάχνει ένα review αλλά πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια πράγματα. Θα εισηγηθώ για το φόρουμ άτομα όταν με το καλό γίνει για θέσεις moderators. Εχουμέ δρόμο ακόμα.
Τρι Δεκ 17, 2013 8:31 am
γτ τ ειχαν τα reviews τ σολων?απλα θερω κανει παριυσιασεις σ παλθα παιχνιδια η ιαοωνικα π δεν ξεριυμε
Τρι Δεκ 17, 2013 1:42 pm
Πολλά συντακτικά λάθη και ελλειπής ανάλυση των παιχνιδιών. Ως προς την παρουσιάση δεν το συζητώ δεν παίζεται. Αν διορθωθεί σε αυτά τα 2 θα είναι κορυφή. Ηδή βλέπω βελτίωση στα τελευταία του review προσωπικά. Κοίτα τα παιδιά θέλουν να κάνουμε πάρα πολύ σοβαρή δουλειά και δεν ανέχονται κανένα λάθος στο γράψιμο γιατί θα κάνουμε site. Μου είπαν πως πολλές φορές στα review του Σόλωνα δεν καταλάβαιναν τι έλεγε. Και εσύ και ο Σόλωνας έχετε ταλέντο στο να γράφετε reviews αλλά πρέπει να διορθώσετε το συντακτικό σας. Εσένα στα είχα πει και επίσης σε είδα να βελτιώνεσαι μετά.
Τρι Δεκ 17, 2013 11:22 pm
Σε μενα για συνατικα ισως ,ο Σολων δεν νομιζω ειχε τετοιο θεμα αλλα οι αλλοι ξερουν τι να πω.
Τρι Δεκ 17, 2013 11:49 pm
ναι εγώ ήμουν κατά στο να μην ξαναμπεί ο Σόλων στην ομάδα αλλά όπως είπες και συ αυτοί ξέρουν καλύτερα. Ελπίζω ο Σόλωνας να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη στο μέλλον
Παρ Ιαν 03, 2014 7:31 pm
έκανα review στο Batman Arkham Asylum [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης