Το 2ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
Τετ Σεπ 12, 2012 10:19 pm
Ο Ηibiki πάει στο σπίτι του μικρού για φαί αφού σώζει το μικρό και την κοπέλα. Μετά την κάνει το βράδυ κρυφά και ο μικρός τον ακολουθά. Στο βουνό του την πέφτει μια κακιά πάλι και τον σώζει ο Hibiki. Αυτήν την τρώει μια τεράστια αράχνη και μετά επιτίθεται στον Hibiki. Φανταστικό και αυτό το επεισόδιο
Απ: Πως σας φάνηκε το 2ο επεισόδιο?
Δευ Σεπ 24, 2012 4:33 pm
Mετριο βαζω.Αν ειχαμε 10 ερωτηματικα στο 1ο τωρα στο 2ο επεισοδιο εχουμε 110!
Γιατι επεστρεψε παλι στο ομιχλωδες νησι ο Hibiki,ο μικρος γιατι τον ακολουθησε?Ετσι επειδη του εκανε εντυπωση?
Επισης η κακια μαλλου αυτη νομιζω ειναι αντρας, εμφανιστηκε και στο 1ο επεισοδιο .Ωραια η μαχι με την τεραστια αραχνη εντυπωσιακη!Αυτος ο προσανατολισμος στη μουσικη και στα τυμπανα δεν μου αρεσει.Ακομα και οταν μεταμορφωνεται ο hibiki ουτε λεξη δεν λεει!
Γιατι επεστρεψε παλι στο ομιχλωδες νησι ο Hibiki,ο μικρος γιατι τον ακολουθησε?Ετσι επειδη του εκανε εντυπωση?
Επισης η κακια μαλλου αυτη νομιζω ειναι αντρας, εμφανιστηκε και στο 1ο επεισοδιο .Ωραια η μαχι με την τεραστια αραχνη εντυπωσιακη!Αυτος ο προσανατολισμος στη μουσικη και στα τυμπανα δεν μου αρεσει.Ακομα και οταν μεταμορφωνεται ο hibiki ουτε λεξη δεν λεει!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Δευ Σεπ 24, 2012 5:18 pm
ακόμα στο ίδιο νησί ήταν και οι δύο. και συμφωνώ στα πιο πολλά ερωτήματα που έχεις θέσει. πολύ καλό επεισόδιο.
Δευ Σεπ 24, 2012 11:36 pm
XameR_GT έγραψε:Γιατι επεστρεψε παλι στο ομιχλωδες νησι ο Hibiki,ο μικρος γιατι τον ακολουθησε?Ετσι επειδη του εκανε εντυπωση?
O μικρός ξαναπήγε γιατί αυτός έφυγε χωρίς να του πει τίποτα, πέρα από το σημείωμα. Ντάξει μετά το σκηνικό του πρώτου επεισοδίου γιατί ξαναπήγε είναι όντως ερωτηματικό. Απότι φαίνεται ο μικρός δεν μασάει μία
Τον ενδιαφέρει προφανώς γιατί γίνονται όλα αυτά μιας και έχει πάει στο νησί. Προσωπικά θα έφευγε κολυμπόντας από το νησί αν γίνονταν τέτοια πράγματα
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Σεπ 25, 2012 6:09 am
τυχαία συνάντηση του μικρού με τον Hibiki? δεν νομίζω...!
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Σεπ 25, 2012 3:06 pm
^ε?
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Σεπ 25, 2012 3:09 pm
λολ spoiler τρελό, αλλά δε βαριέσαι!
Τρι Σεπ 25, 2012 10:04 pm
καταλάβατε κάτι τέτοιο σε αυτό το επεισόδιο? Εγώ νόμιζα πως ήταν απλά γείτονες με τους άλλους και όχι σόι
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Σεπ 25, 2012 11:00 pm
μα αυτό λέει, καθαρά. ότι μένουν στην ίδια συνοικία και μάλιστα μετράει και τις στάσεις λεωφορείου από το ένα σπίτι στο άλλο. δεν λέει πουθενά ότι είναι ξάδερφός του.
Τρι Σεπ 25, 2012 11:25 pm
Πολυ παραξενη συμπτωση να μενουν τοσο κοντα και στο πλοιο να πρωτοειδωθηκανε!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης