Θεματα φυσικης
Κυρ Σεπ 02, 2012 9:04 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ειναι τα θεματα που ειπε ενα παιδι θα μπουν στην εξεταστικη.Θα μπουν λεει τα 2-6.
Παιδια αν ξερει κανεις σας καλη φυσικη να μου τα λυσει pls!!
γραφω τριτη!
ειναι τα θεματα που ειπε ενα παιδι θα μπουν στην εξεταστικη.Θα μπουν λεει τα 2-6.
Παιδια αν ξερει κανεις σας καλη φυσικη να μου τα λυσει pls!!
γραφω τριτη!
- alex743Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 241
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2012
Τόπος : Ελλαδα
Απ: Θεματα φυσικης
Δευ Σεπ 03, 2012 12:45 am
Καλυτερα να ξεχασω την φυσικη.Ποτε δεν ημουν καλος στην φυσικη.Απο τα χειροτερα μου.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Δευ Σεπ 03, 2012 7:18 pm
ούτε κι εγώ ρε γμτ! πάνε και κάμποσα χρόνια!!
Δευ Σεπ 03, 2012 11:01 pm
και πάλι δεν ξέρω να σου πω. Τυπολόγια και σημειώσεις δεν έχεις? Δεν μπορεί να μην έκανε παρόμοιες ασκήσεις ο καθηγητής στο εξάμηνο
Τρι Σεπ 04, 2012 7:51 am
Eχω απλα θα γλυτωσω το ψαξιμο.Αμα δεις στο fb εγω ανεβασα θεματα λυμενα, ολοι ετοιμα τα θελουν, ειναι απο επαλ και ουτε απλες πραξεις δεν νογανε
ελυσα το θεμα 2,θεμα 4 α και ολο το θεμα 6.
Εμαθα ομως οτι υπαρχει και ομαδα Β με ασκησεις τις οποιες δεν ανεβασαν!Ευχομαι να μην μου πεσει ομαδα Β
ελυσα το θεμα 2,θεμα 4 α και ολο το θεμα 6.
Εμαθα ομως οτι υπαρχει και ομαδα Β με ασκησεις τις οποιες δεν ανεβασαν!Ευχομαι να μην μου πεσει ομαδα Β
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τρι Σεπ 04, 2012 3:09 pm
να ρωτήσω, ο καθηγητής σου είναι μ@λ@κ@ς? το λέω γιατί τα θέματα είναι γραμμένα με δυσνόητο τρόπο, ενώ θα μπορούσε να τα γράψει απλά και εύκολα και να παραμείνουν τα ίδια θέματα. αν θυμόμουν καλά τα τυπολόγια, θα στα έλυνα, αλλά δυστυχώς.... τα θέματα είναι εύκολα, αλλά ο γελοίος τα έκανε δύσκολα, έτσι που τα 'γραψε.
Τρι Σεπ 04, 2012 3:26 pm
Λιγοτερο λακαμας απο τον αλλο φυσικο που εχει το αλλο τμημα!Τελικα επεσαν τα 4 απο τα εξη αλλα ηξερα μονο το ενα!Τελικα επρεπε να παρω τον καθηγητη μου απο το φροντιστηριο αλλα μια οικονομικη διαφορα μας με εκανε να μην το κανω!
- alex743Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 241
Ημερομηνία εγγραφής : 26/06/2012
Τόπος : Ελλαδα
Τρι Σεπ 04, 2012 7:03 pm
XameR_GT έγραψε:Λιγοτερο λακαμας απο τον αλλο φυσικο που εχει το αλλο τμημα!Τελικα επεσαν τα 4 απο τα εξη αλλα ηξερα μονο το ενα!Τελικα επρεπε να παρω τον καθηγητη μου απο το φροντιστηριο αλλα μια οικονομικη διαφορα μας με εκανε να μην το κανω!
Ατυχος
Τρι Σεπ 04, 2012 8:44 pm
επετρεψε μου να αμφιβαλλωfalconara90 έγραψε:να ρωτήσω, ο καθηγητής σου είναι μ@λ@κ@ς? το λέω γιατί τα θέματα είναι γραμμένα με δυσνόητο τρόπο, ενώ θα μπορούσε να τα γράψει απλά και εύκολα και να παραμείνουν τα ίδια θέματα. αν θυμόμουν καλά τα τυπολόγια, θα στα έλυνα, αλλά δυστυχώς.... τα θέματα είναι εύκολα, αλλά ο γελοίος τα έκανε δύσκολα, έτσι που τα 'γραψε.
αν ειδες δεν ειναι ολα τα θεματα εφαρμογη τυπου, απλη αντικατασταση στοιχειων με αριθμους και πραξεις, καποιες θελουν να ξερεις φυσικη!
οσο για τον τροπο εκφωνησης τι να σου πω;Δεν εχω εμπειρια απο θεματα φυσικης, 2η φορα το δινω.Αν ξερεις γραφεις τωρα τι δυσνοητα μου λες δεν συμφωνω.Ξερεις γραφεις δεν ξερεις τα @@ σου γραφεις!
Τρι Σεπ 04, 2012 10:53 pm
εγώ πάντως είδα πως δεν είναι φυσική αλλά εφαρμοσμένη υδραυλική και ηλεκτροτεχνία που είχα στη σχολή αλλά σιγά μην θυμάμαι πως λύνεις ασκήσεις μετά από τόσα χρόνια
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τρι Σεπ 04, 2012 11:17 pm
XameR_GT έγραψε:επετρεψε μου να αμφιβαλλωfalconara90 έγραψε:να ρωτήσω, ο καθηγητής σου είναι μ@λ@κ@ς? το λέω γιατί τα θέματα είναι γραμμένα με δυσνόητο τρόπο, ενώ θα μπορούσε να τα γράψει απλά και εύκολα και να παραμείνουν τα ίδια θέματα. αν θυμόμουν καλά τα τυπολόγια, θα στα έλυνα, αλλά δυστυχώς.... τα θέματα είναι εύκολα, αλλά ο γελοίος τα έκανε δύσκολα, έτσι που τα 'γραψε.
αν ειδες δεν ειναι ολα τα θεματα εφαρμογη τυπου, απλη αντικατασταση στοιχειων με αριθμους και πραξεις, καποιες θελουν να ξερεις φυσικη!
οσο για τον τροπο εκφωνησης τι να σου πω;Δεν εχω εμπειρια απο θεματα φυσικης, 2η φορα το δινω.Αν ξερεις γραφεις τωρα τι δυσνοητα μου λες δεν συμφωνω.Ξερεις γραφεις δεν ξερεις τα @@ σου γραφεις!
επέτρεψε μου να διαφωνίσω. η έκφραση του θέματος παίζει μεγάλο ρόλο. έχουν χαθεί πολλά θέματα από κακή εκφώνηση. δεν είδες τι έγινε φέτος στη φυσική των πανελληνίων?
Τετ Σεπ 05, 2012 2:29 pm
αφου ελειξαν οι παν/νιες για μενα δεν με αφορα πλεον τπτ περι αυτου.Μην εχεις απαιτησεις απο τει/αει αν ειναι γτπ!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης