- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
δημόσιες σχέσεις
Σαβ Αυγ 25, 2012 4:07 pm
καλησπερα, λοιπον θελω να ρωτησω κατι στους 20+ του φορουμ.
σημερα πηγα σε μια καινουρια καφετερια οπου ανοιγει στις 15/9 που ζητουσανε ατομα για δημοσιες σχεσεις. με ρωτησε τι μπορω να κανω εγω για το μαγαζι. θα με ξαναδει απο πεμπτη-παρασκευη μαζι με ολους τους υπολοιπους. τι μπορω να πω. οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.
επισης ψαχνω μαγαζια για διαφημιση σε μια εκπομπη. εσεις τι θα λεγατε στον καταστηματαρχη για να διαφημιστει; αυτο το κανω 2-3 μηνες τωρα
1. ειμαι απο το ταδε καναλι και εκπομπη. δεν το λεω ετσι προς θεου. ενδιαφερεστε για διαφημιση του μαγαζιου στην εκπομπη;
2. θα σας ενδιέφερε η διαφημιση του μαγαζιου;
3. αν σας ενδιαφερει η διαφημιση του μαγαζιου;
4 δεκτες και οποιες αλλες προτάσεις.
σημερα πηγα σε μια καινουρια καφετερια οπου ανοιγει στις 15/9 που ζητουσανε ατομα για δημοσιες σχεσεις. με ρωτησε τι μπορω να κανω εγω για το μαγαζι. θα με ξαναδει απο πεμπτη-παρασκευη μαζι με ολους τους υπολοιπους. τι μπορω να πω. οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.
επισης ψαχνω μαγαζια για διαφημιση σε μια εκπομπη. εσεις τι θα λεγατε στον καταστηματαρχη για να διαφημιστει; αυτο το κανω 2-3 μηνες τωρα
1. ειμαι απο το ταδε καναλι και εκπομπη. δεν το λεω ετσι προς θεου. ενδιαφερεστε για διαφημιση του μαγαζιου στην εκπομπη;
2. θα σας ενδιέφερε η διαφημιση του μαγαζιου;
3. αν σας ενδιαφερει η διαφημιση του μαγαζιου;
4 δεκτες και οποιες αλλες προτάσεις.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: δημόσιες σχέσεις
Σαβ Αυγ 25, 2012 4:13 pm
Χμ... και τι όφελος θα έχει η εκπομπή και το κανάλι διαφημίζοντας μαγαζιά; Ή ο καταστηματάρχης θα τους πληρώσει για να διαφημιστεί;
Όλα όσα είπες καλά είναι, αλλά είναι και πώς θα σου βγει να το πεις τη στιγμή εκείνη. Καλό θα ήταν κάτι εύγλωττο.
--------------------------------
Δημόσιες σχέσεις; Τι δηλαδή θέλουν από την καφετέρια;
Όλα όσα είπες καλά είναι, αλλά είναι και πώς θα σου βγει να το πεις τη στιγμή εκείνη. Καλό θα ήταν κάτι εύγλωττο.
--------------------------------
Δημόσιες σχέσεις; Τι δηλαδή θέλουν από την καφετέρια;
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Σαβ Αυγ 25, 2012 4:26 pm
εκπομπη διαφημιζει μαγαζια. απλα την διαφημιση την πληρωνουν τα μαγαζια που θα διαφημιστουν. και εγω παιρνω το ποσοστο που μου αναλογει
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Σαβ Αυγ 25, 2012 4:38 pm
ok
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Σαβ Αυγ 25, 2012 5:03 pm
παντως οποιος μπορει να βοηθησει ας πει
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Σαβ Αυγ 25, 2012 6:26 pm
ολα εχουν σελιδα στο facebook πλεον. οποτε τι σελιδα να γινει; αλλα και αυτο παιζει.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης